• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    WA9NO: nejspis dam, podle toho ja budu muset doma plnit povinnosti
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Dneska tak od 21:30 budu hrat, kdo by se chtel pridat tal napiste
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    CLAVEN: Ten bnet account na pujceni doporucuju resit pres nekoho, koho opravdu znas

Nevim jestli ti nekdo jentak pujci pristup do sveho accountu, znamej/neznamej na zaklade slibu, ze toho nezneuzijes. Stav se u me doma a klidne te to necham hodinku zaparit :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    REFLEX: vyborny
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    D.Va meteor, ty lidi jsou blazni :D

Meteor D.Va GIF | Create, Discover and Share on Gfycat
    https://gfycat.com/SplendidEquatorialCur
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ENDER: mhm, nie. Prestal ma po dvoch hodinách baviť.
    ENDER
    ENDER --- ---
    CLAVEN: jsi fal za hots liter?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    REFLEX: nebudem dávať liter a pol za niečo, u čoho mám podozrenie, že ma to prestane po dvoch hodinách baviť.

(Heroes of the Storm bol presne ten prípad, mimochodom)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    přidám se do party :)
    Kublaj#2490
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Bejt tebou bych si to koupil, je to lepsi nez Division :D

Proste Blizzard umi, zatim jsem nehral kravinu od nich (i tomu Heroes of storm jsem dal asi 2m a tak 3k)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WA9NO: bollocks, sám som takto acc požičiaval Xkrát :)
    možno za sharing, keď hráš jeden deň z ČR a Malajzie na striedačku, ale keď si v rovnakom meste, celkom určite to neriešia.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    CLAVEN: na tohl bacha, blizz deva za account sharing banany ;)
    CORNY
    CORNY --- ---
    STAROJDA: REFLEX: Včera jsem rozeslal pozvánky, tak když mě uvidíte online klidně napište, jsem pro teamové hraní.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Nechcete mi niekto požičať cez deň na pár hodín Bnet account, kým ste v robote?

Chcel by som to vyskúšať, bohužiaľ mi ušla open beta a naslepo sa mi za to nechce dávať plná cena.
    Budem sa prípadne nejak revanšovať, plus ma tu pozná dosť ľudí aj osobne, netreba sa báť, že vám s tým acc niečo urobím :).
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Cau cau, taky jsem vcera poridil a uz jsem trochu zaparil. Kdyby vam chybel nekdo do grupy na obcasny hrani po praci tak mam id na nastence.

REFLEX
    REFLEX --- ---
    STAROJDA: souhlas, akorat by to chtelo plnej tym, porad ty 2 to muzou prasit :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Díky včera za hru - bylo to takový improvizovaný, ale fajn. Nicméně aby to bylo k něčemu tak musíme zapracovat na komunikaci a sehranosti. Jde o to, že když půjdem ve čtyřech spolu, tak to proti nám dá taky 4-stack a je dost velká šance, že oni budou sehraní. Když bychom si to v týhle situaci jen tak stříleli, tak dostaneme čočku. Zatím je teda hra v plenkách a našlapaný groupy asi zas tak nebudou, ale bude to čím dál tím významnější.

Hlavní tedy asi bude komunikace - včera jsme využili přímo in-game a to je v pohodě. Pro příště doporučuju si tam založit svůj kanál (to OW umí) abychom češtinou nedráždili spoluhráče.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    REFLEX: OP mi nepřijde, spíš je easy, takže za něj většina fakt dává jak řikáš
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jo a starojdu a george mam ze starych casu :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak uz mam pridanyho tatrase deltu a loizee ale zatim se omlouvam nejsem v situaci kdy na to mam moc casu, ale to pride :-)
    CORNY
    CORNY --- ---
    REFLEX: Tak já jsem spíš počítal, že tak v 8 začnu a podle toho jak to bude nebo nebude bavit tam budu nebo nebudu dlouho :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam