• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WA9NO: bollocks, sám som takto acc požičiaval Xkrát :)
    možno za sharing, keď hráš jeden deň z ČR a Malajzie na striedačku, ale keď si v rovnakom meste, celkom určite to neriešia.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    CLAVEN: na tohl bacha, blizz deva za account sharing banany ;)
    CORNY
    CORNY --- ---
    STAROJDA: REFLEX: Včera jsem rozeslal pozvánky, tak když mě uvidíte online klidně napište, jsem pro teamové hraní.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Nechcete mi niekto požičať cez deň na pár hodín Bnet account, kým ste v robote?

Chcel by som to vyskúšať, bohužiaľ mi ušla open beta a naslepo sa mi za to nechce dávať plná cena.
    Budem sa prípadne nejak revanšovať, plus ma tu pozná dosť ľudí aj osobne, netreba sa báť, že vám s tým acc niečo urobím :).
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Cau cau, taky jsem vcera poridil a uz jsem trochu zaparil. Kdyby vam chybel nekdo do grupy na obcasny hrani po praci tak mam id na nastence.

REFLEX
    REFLEX --- ---
    STAROJDA: souhlas, akorat by to chtelo plnej tym, porad ty 2 to muzou prasit :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Díky včera za hru - bylo to takový improvizovaný, ale fajn. Nicméně aby to bylo k něčemu tak musíme zapracovat na komunikaci a sehranosti. Jde o to, že když půjdem ve čtyřech spolu, tak to proti nám dá taky 4-stack a je dost velká šance, že oni budou sehraní. Když bychom si to v týhle situaci jen tak stříleli, tak dostaneme čočku. Zatím je teda hra v plenkách a našlapaný groupy asi zas tak nebudou, ale bude to čím dál tím významnější.

Hlavní tedy asi bude komunikace - včera jsme využili přímo in-game a to je v pohodě. Pro příště doporučuju si tam založit svůj kanál (to OW umí) abychom češtinou nedráždili spoluhráče.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    REFLEX: OP mi nepřijde, spíš je easy, takže za něj většina fakt dává jak řikáš
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Jo a starojdu a george mam ze starych casu :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak uz mam pridanyho tatrase deltu a loizee ale zatim se omlouvam nejsem v situaci kdy na to mam moc casu, ale to pride :-)
    CORNY
    CORNY --- ---
    REFLEX: Tak já jsem spíš počítal, že tak v 8 začnu a podle toho jak to bude nebo nebude bavit tam budu nebo nebudu dlouho :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    SUNBEAM: Jop ale to poskakování mě baví teda:-) Switche samozřejmě využívám, bohužel v solo que mi zatim přišlo, že to lidi moc nedělaj
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Soldier mi prijde strasne OP, jak se lehce hraje tak strasne dava.

Od 8 bych moc rad dal, ale to tak davame spat dite no :/
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    WOTAR: I have no brain, I have no aim, that's right you guessed it! I'm a Winston main!

většina hrdinů je prostě strašně situačních, proto ta krása switche během hry!!!
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    WOTAR: Jo a na Winstona jsem zapomněl, to je pro mě asi nejzábavnější tank:)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Já teda hraju z ofenzivních většinou jenom Pharanx a situačně Tracer, z defenzivních torbjorna, Mei a situačně Widowmaker. Nejvíc ale hraju tanky, kde mě fakt baví Roadhog, občas Diva (má fakt super mobilitu) a docela OP mi přijde Zeraya, zvlášť když se nabije zbraň přes štít. Někdy taky beru Reinhardta, ale taky mě moc nebaví ten pasivní styl. Ze suportů jedu Lucia a Zenyatu, v případě potřeby Mercy (ta mě ale taky nebaví pač mi přijde dost jednostranně zaměřená, prostě si moc nezastřílíš). Když to shrnu nejvíc mě baví tank a support class, ofenzivní mě chytly zatim asi nejmíň
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    OVERWATCH (Honest Game Trailers)
    https://www.youtube.com/watch?v=oozuU1LI6XM
    ENDER
    ENDER --- ---
    JANDOS: v competitive je problem mcree, protoze instantuje na blizko, noob stomp je widow, me nejvic prijde soldier :),
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Mně přijde, že lidi se strašně soustředí na to, že McCree je 1 vs 1 opravdu silnej... Jenže odpálení jednoho protivníka kolo fakt nevyhraje. Je vynikající na eliminaci harass charakterů, případně tanků, ale mám pocit, že většina raguje proto, že je dá v souboji, který je ale pro úspěch v kole většinou podružný... A High Noon mám mezi slabšíma ultimátkama, dá se mu strašně dobře vyhnout a McCree je při ní strašně zranitelnej.

Obecně mi přijde, že jsou ty postavy fakt dobře vyvážený a to i když třeba remcám na Mei, tak to není tak hrozný. Jen, podobně jako McCree vytváří hrozně nepříjemnej pocit tím, že vám sebere z rukou na chvilku ovládání.

btw - u Hanza (i když má fakt velký hitboxy) se moc neřiďte Play of a Game, protože Blizz už se nechal slyšet, že to není úplně přesně záznam toho, jak se to odehrálo...;)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Mimochodem věděli jste, že jeden z lidí co skládal hudbu pro Overwatch je Čech?
    Jaroslav Beck
    http://www.jaroslavbeck.com
    Doporučuju se kouknout na jeho web, pro hry toho vůbec dělal dost, ale jsou tam i vtipný videa, kde ukazuje, jak třeba dělal zvukový efekty pro Iron Mana...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam