• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    CORNY
    CORNY --- ---
    REFLEX: Nevím čím to je, ale poslední dobou mám pocit, že lidi jako reflex mají díky mě dobrý WR. Asi budu muset přestat prohrávat.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Nevim cim to je, ale posledni dobou mam winrate tak 80%, urcite to je tim jak jsem dobrej a rozhoduju zapasy :DD
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    Overwatch - Thinking with Portals
    https://www.youtube.com/watch?v=Pdif0b166h4
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    u nás až někdy v noci
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ja vcera narazil na partu lidi kdy sme nepratele valcovali ze se nehnuli s payloadem ze startu, asi 3 hry naprde, pak enemy leftly a naskakali nejaky skillori a my v opojeni utocili bezhlave a prohrali :D

1) divim se ze jsme hrali vic nez jednu hru
    2) nedivim se ze to dalo skillery
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    tak takovou reakci jsem necekal vubec. Jsem rad, ze v tom nejsem sam, diky :)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    KUBLAJ: Přesně. Starej fotr league, už aby tu byla.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    KUBLAJ: Dtto
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Uz se tesim, az zavedou ranked play a ja se budu moc v klidu rochnit s looserama nekde u dna :)
    Dneska cca 2-15 :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Imho by se melo udelat aby sly potg/highlighty exportovat do animovanejch gifu na twitter nebo nekam, zaridte to :p
    SUMI
    SUMI --- ---
    55 beden, 1800 currency, 6 legendary skinů.. Z posledních 30 to byl jeden legendární skin, zbytek v těch prvních 25.. Přijde mi, že to nějak nerfli.. :D
    SITH
    SITH --- ---
    REFLEX: jj, net me taky dost sere. Od 20:00 do 23:00 dost lagy, po jedenácté už to jde, ale to už musím spat :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    FORTRESS: nice, pritahlo to hodne fotriku :D

mit poradnej net tak to asi taky trosku pohrotim
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    REFLEX: jo a za duplikaty mam asi 350curency zatim :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    takze si clovek za litr koupi 50 beden nebo kolik a dostane za to jeden skin :D
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    REFLEX: ja lvl 30 - 30 beden, 3-4 fialovy a 2 legend skiny, 2 fialovy victory pose.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    REFLEX: otevrel jsem zatim 20 beden (80rolu) dostal jsem jeden modrej skin na junkrata a jeden zlutej na Zenyatu. Vse ostatni spray a sem tam nejaka voice line.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Twitch
    https://www.twitch.tv/102debtorr/v/72118199?t=000s

stará quake3 parta se rozehrává. Celkově potkávám dost známejch jmen i z COD4 a dokonce i SC2 ;)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    My už hráli nějakej playzone a celkem se tam z nás necroraisers rozbrečeli. Celkově druhý místo, zábavný hry.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    REFLEX: dtto
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam