Tak já jsem se rozhodl, že se u Overwatche nebudu rozčilovat a budu vybrušovat svůj zenovej klid. Ta hra mě v zenovym klidu velice slušně trénuje:) Nedávno jsem tu brečel na téma legendary skinů, že mi padnul ten úplně nejhnusnější skin ve hře - Mercy - Imp. Včera po pokoření lvlu 50 mi padnul konečně 2 legendary skin a ten je už konečně pořádnej:)
Na levý straně obrazovky dokonce můžete vidět seznam mejch legendary skinu:)
Jinak jsem odehrál tu ranked rozlišovačku s dvouma kamarádama, kterejm jsem se na začátku omluvil, že tuhle hru už je nebudu poprvý "leadovat", protože na to nemám nervy a nechci ničit naše víc jak 15letý přátelství. Jestli by se toho teda nemohl zmocnit jeden z nich. Všichni máme v OW odehráno asi stejně. Zařekl jsem se, že prostě nic radit nebudu (to jsem zkoušel před ranked a nějak to vždycky skončilo lehčím střetem. Jeden z kamarádu hraje jen trpaslíka, protože za toho mu to jedinýho jde. Když jsem ho poprosil, aby se "naučil" něco jinýho - na začátek něco lehkýho, třeba junkrata nabo soldiera, tak začal hrát Tracer a rozčiloval se, že mu radím, aby hrál něco co neumí atd.) Nakonec jsme to odehráli 1-9, mam rank 40, oni 34 a 32, ale královsky jsem se bavil:)