• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ENDER
    ENDER --- ---
    RMUTT: nic jako elo hell neexistuje :)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    ENDER: ani ne, spíš závidim lidem, který si během bety stihli hru osahat a pak začali už trochu informovaný... navíc jsem se musel trochu rozkoukat v celym tom FPS multiplayer světě (je to cca 2. hra tohohle typu co hraju) a mám pocit, že jsem uvíznul v ELO Hell a nejde se vyhrabat ven :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    RMUTT: potrebujes 3 accounty?
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Napadlo mě: je možný si ve hře nějak resetovat profil a začít zase od levelu 1?
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Proč teď všichni hrajou akorát Lucia? Takovejch krásnejch jinejch supportů tam je...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ultra otravná fify
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Tanks everywhere. Meta je ted 4x tank lucio a zenyata :))
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Teda ta D.Va je teď ale ultra zábavná. Asi 5 pentakillů za víkend. Doufám, že nikdy neschytá nějak radikání nerf.
    VOLLI
    VOLLI --- ---
    Zdravím, jsem tu novej tak budu rád když si někdo bude chtít zahrát. Battle.net mám: vOLLi#2882
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    CORNY: Presne tak. Zakoupil jsem k tomuto ucelu za cirka 1500 tech penez zlutej skin, viteznou pozu a highlight intro a hraju jenom Anu! Deal with it.
    ENDER
    ENDER --- ---
    CARTMAN: jj to je bozi na junka nebo tu cubku s raketometem
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    d.va s defense matrix me totalne rozsekala s junkratem nedavno... prasknul mi defense do kazdyho granatu a do reloadu me kropil... neprisel jsem na to co s tim udelat rusil mi i odrazeny granaty :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    KOZLIKK: jj, ja ji hral i pred patchem a trefit nekoho vybuchem nebylo vubec easy.. nejvic se mi osvedcil mod bombardment, kdy jsem s ni vylitnul do vzduchu a mezi nepratele dopadla uz v podstate vybuchujici... ted je mnohem vic viable
    CORNY
    CORNY --- ---
    LAAZI:
    1. Pick Ana
    2. Turn chat off
    3. After 0:3 lost turn chat back on.
    4. Troll
    5. Profit
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: tenhle sobeckej pristup je hroznej :) ale na 2. stranu je dulezity hrat co te bavi...

kdyz se mapa nedari, prepickuju hrdinu treba 4x, nez to zafunguje a dost casto to prispeje k vyhre, ktera by v pripade, ze bych zustal puvodni char neprisla
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Stejne je ta solo Q o haluzi, jednu hru (ze sta) zahraju Hanza jako buh, celou dobu on fire, mvp, davam teamkilly solo, 60 eliminaci, 10 zlatych medaili, beru pointy, posouvam vozejk, dotlacim to silou vule na 3/3 a stejne prohrajeme.
    Dam dalsi hru, demotivovanej, hraju uplnou tuzku, netrefim Roadhoga ze dvou metru, mam jednu eliminaci, padam z utesu, do studny, ultinu davam, kdyz uz jsou vsichni mrtvi, sem furt mrtvej... a vyhrajeme 3:0. Ok.

KOZLIKK: Na P mam emote, ale nasel jsem ze ctrl+shift+c vypina/zapina chat, takze profit, pickuju Hanza vsude, trpaslika do utoku, last spot tanka picknu tracer, whineri at si pisou co chtej :p
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    LAAZI: jo to se mi vcera stalo taky ....
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    FURRYK: Vcera se na chvili vypinala competitive fronta pac to lidi vykopavalo a pak se nemohli nalogovat. Ja se doted nemuzu nalogovat pres battlenet desktop app, musim naprudko pres overwatch.exe, ale nevykopava me to
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam