• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ENDER: se podivej na levely v tymech
    ENDER
    ENDER --- ---
    ICARUS: co je spatnreho na mmr?
    ICARUS
    ICARUS --- ---

kvuli vecem jako nepouzitelny matchmaking, 20tick, divne hitboxy a roadhoguv hak me overwatch pomalu ale jiste prestava bavit.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Vsecko de, kdyz se chce.
    ENDER
    ENDER --- ---
    LAAZI: no a? v nekterych hrach proste hrat nejde...
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ENDER: Tak sniper je ted v competitive jeden, hanzo je close range pusher a ana je noscope healer.
    ENDER
    ENDER --- ---
    RMUTT: zalezi na skill levelu..
    ja hral betu nekdy od listopadu nebo prosince a kdyz prisel release a me to resetlo mmr a do hry prisli novi lide, byl jsem uplne zdesenej tim co se deje, hry bez tanku a healeru byly uplne normalni, pripadne 3 sniperi v tymu (uplne me iritujr znamej, kterej mi rika, ze mainuje snipera a nic jinyho v podstate nehraje)... chvili jsem se tam placal, ale relativne rychle jsem se dostal na svuj skill level kde se hrajou stejny hry jak v competitive...
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    ENDER: fér point. a těma healerama a tankama máš pravdu a docela to i funguje. Aspoň v competetive. Tam už pomalu šplhám.
    Quick play je ale nějaká prokletá. Taky máte pocit, že při solo queue už skoro nejde narazit na lidi, který by se snažili?
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    WA9NO: plho :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    WA9NO: Aha, tak je to zmineno v tom videu :-D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Kdyz uz je tu rec o Luciovi, video nize jsem nevidel takze mozna trochu pozde.

Vite ze mu zmenili chovani wallridu? Uz jede plynule i pres rohy atd. Jen o tom nikde nepsali v patchi, polud vim.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    fuckyeah tohle bude sranda :D

Lucio's Infinite Wall Ride (Overwatch)
    https://www.youtube.com/watch?v=mtZY1H8U9G0
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Tak sem hitnul level 10 :-D
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    RMUTT: si dej tuhle season jako zahrivaci a pristi uz muzes brat zodpovedneji, tim si ja omlouvam svuj garbage rank :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    RMUTT: chyba neni v nich, ale v tobe :)
    ver tomu, ze i kdybys resetnul, skoncis velmi rychle tam kde jsi ted :)

jestli jsi hluboko, staci pickovat tanky nebo healery a letis vzhuru :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    RMUTT: nic jako elo hell neexistuje :)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    ENDER: ani ne, spíš závidim lidem, který si během bety stihli hru osahat a pak začali už trochu informovaný... navíc jsem se musel trochu rozkoukat v celym tom FPS multiplayer světě (je to cca 2. hra tohohle typu co hraju) a mám pocit, že jsem uvíznul v ELO Hell a nejde se vyhrabat ven :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    RMUTT: potrebujes 3 accounty?
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Napadlo mě: je možný si ve hře nějak resetovat profil a začít zase od levelu 1?
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam