• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Hele chlapi, poslední dobou mi to fakt strašně nejde :)
    Pokud se cejtíte stejně a hrajete na psn serverech, nezaložíme nějakou "okresní přebor" group se kterou bysme hráli spolu a postupně se trénovali, zlepšovali, makali na sobě?
    Pokud někdo budete mít chuť si mě přidat, tak nick Tahadeus. Hraju většinou po 22h.
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    To snad není možný, ve třetím boxu jsem měl prd, ale ve čtvrtým.. Zase legendary Zarya :-D Bohužel ta samá, takže jsem dostal akorát pár babek za to.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    SITH: přesně tak. když prohraješ proti underdogs teamu, je to brutal.
    SITH
    SITH --- ---
    takže jedna výhra je posun o jeden cm doprava, a jedna prohra mě hodí o půl metru dolů :D
    CORNY
    CORNY --- ---
    JANDOS: Očekával bych, že se to bude stupňovat a na jednu stranu začátek na 10ti minutách chápu... počkej až ti jednou padne net, taky nebudeš chtít čekat 2 hodiny :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    10 minut ? to maj akorat tak na cigo :(
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOZLIKK: jo jasny ale novej summer lootbox je za levelup dobry :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ty novy summer lootboxy dostavate normalne za level up nebo za hrani toho lucio ballu?
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    WKILLA: ja dva a prd :D
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    Druhej box WutFace

FURRYK
    FURRYK --- ---
    RMUTT: hraj nohama :P
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    Náhoda? Nemyslím si.

RMUTT
    RMUTT --- ---
    Včera si tak v klidu hraju. Torbjorn usadí turret na dokonalym místě a já se už těšim jak si poprvé sáhnu na rank 45. Miminko se vzbudí a já musim ve vteřině začít houpat a uklidňovat... a tak jsem na gamepadu poprvé odehrál celou game nohou. Levou. Vyhráli jsme a já shrábnul play of the game.
    PS: Následnejch 10 her odehranejch rukama jsem tragicky prosral a válim se teď se Sithem na zase zpátky na 38 :)
    SITH
    SITH --- ---
    HESPELER: tohle my, kluci z vesnické ligy 38, nikdy nepoznáme :D
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    je mi jasny, ze 99% z vas tenhle channel odebira, ale tohle za post stoji, dlouho jsem se tak nezasmal. :]
    Overwatch WTF Moments Ep.11
    https://www.youtube.com/watch?v=lO8jjChu4Z0
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    hero pickrate z posledniho gosugamers weekendu

XANDERCZ
    XANDERCZ --- ---
    SKY_MAX: Skymaxi, prosim, drz hubu. Hrals to ze vsech lidi nejmin a mas tu nejvetsi kecy a strasne radoby chytry napady, jak to vylepsit.

Sam mas problemy u tehle her vubec neco dokazat, protoze jsi fakt slabej hrac a jeste k tomu absolutne neumis prohravat - viz nase jediny 2 hry, kdy po druhy prohre si ragequitnul samotnou hru vcetne discordu jeste pred tim, nez se ukazal POTG a nic jsi nerek.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    pro skalní fans jedno video s leaknutejma zvukovejma souborama a domněnkama, co by to mohlo znamenat. Sečteno podtrženo vypadá to na jednu Německou a Korejskou mapu, jeden a ž dva nový hlasy hrdinů (tzn 1 - 2 nový postavy) a 1 až dva nový herní módy. I když je to zatim jen věštění z lógru.
    Overwatch LEAKED Content?! - New Maps, New Hero, New Game Modes?!
    https://www.youtube.com/watch?v=v0oNxOU1Bqg
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    KOZLIKK: Tohle je podle mě skvělá ukázka krizový komunikace zvládnutý na 1*.

Za mě navíc poznatek': proč by měl bejt match making vždycky dokonale vyrovnanej. Proč by si no life závislák nemohl jednou za čas zahrát se začátečníkama a nevychutnat si svůj progres :) nebo proč by si začínající hráč nemohl okoukat pár triků. Ty občasný nevybalancovanosti prostě přispívaj k tomu, že jsou hry pestrý a každá je trochu jiná.

SKY_MAX: A ne, nejsem Blizzard fan. Sice jsem byl chvilku závislej na Heartstone a tim to tak končí. Tuhle hru srovnávám třeba s Battlefieldem a Battlefront a ani jedna z těch her nebaví tak jako Overwatch.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Rofl, takze typek z blizardu si da tu praci, napise ultra obsahlej post, ve kterym se snazi vysvetlit jak ten matchmaking vlastne funguje, ze to neni tak jednoduchy, jak by si mozna nekdo mohl myslet, ze nektery situace nejdou podchytit, na konci napise ze "we are allways looking for improvements" a mistni grand masteri si to vylozi jako "sami priznavaj, ze je to rozesrany", well done.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam