• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    LAAZI: ano zustanou olympijskymi menit s enedaji
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    FURRYK: No, ale to kdyz prepnu na normalni, tak mi to napise, ze mam 0 loot boxes.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    LAAZI: kdyz otviras tak dole pod bednou muzes zmenit typ ty bedny
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    FURRYK: Aha a jak?
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    LAAZI: muzes to menit uz ted
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Jak je to s tema bednama? Kdyz si je budu setrit a nebudu je otvirat nez skonci olympiada, tak potom stejne dostanu olympijskej loot nebo normalni? Ten olympijskej je totiz trapnej.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Akorát je překvapivý, že se mohl hýbat a střílet, já viděl jen statickou DVu :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    LOJZEE: myslim ze je na to nejakej trik jak zmenit char, uz jsem to videl nekolikrat ....
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    LOJZEE: Měl by to bejt bug.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    jak je ted novej lucio brawl, tak se nam vcera stalo, ze jeden z nich byl tracer a celou hru nas zabijel. samozrejme falme celou hru. tak sem pemyslel, jestli je to cheat nebop nejakej exploit nebo wtf? report kazdopadne dostal od vsech :)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Prave sem zistil, ze se da s Mei dostat v rusku na B vpravo pres vodu pomoci zdi. Este musim vyzkouset, jeslti to de na A zleva, ale tam to je asi moc dlouhy, mozna s luciem v teamu.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Sombra Decoded - Overwatch's Sombra Spotted In STEALTH Mode?!
    https://www.youtube.com/watch?v=redELI4EE04
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Hele chlapi, poslední dobou mi to fakt strašně nejde :)
    Pokud se cejtíte stejně a hrajete na psn serverech, nezaložíme nějakou "okresní přebor" group se kterou bysme hráli spolu a postupně se trénovali, zlepšovali, makali na sobě?
    Pokud někdo budete mít chuť si mě přidat, tak nick Tahadeus. Hraju většinou po 22h.
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    To snad není možný, ve třetím boxu jsem měl prd, ale ve čtvrtým.. Zase legendary Zarya :-D Bohužel ta samá, takže jsem dostal akorát pár babek za to.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    SITH: přesně tak. když prohraješ proti underdogs teamu, je to brutal.
    SITH
    SITH --- ---
    takže jedna výhra je posun o jeden cm doprava, a jedna prohra mě hodí o půl metru dolů :D
    CORNY
    CORNY --- ---
    JANDOS: Očekával bych, že se to bude stupňovat a na jednu stranu začátek na 10ti minutách chápu... počkej až ti jednou padne net, taky nebudeš chtít čekat 2 hodiny :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    10 minut ? to maj akorat tak na cigo :(
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOZLIKK: jo jasny ale novej summer lootbox je za levelup dobry :)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ty novy summer lootboxy dostavate normalne za level up nebo za hrani toho lucio ballu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam