• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ale jinak souhlasim, ty competitive mi prijdou kvalitnejsi. Uz jen tim, ze tam nejsou afk hraci
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    V1TEK: ty smejde! :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Už dva týdny se kejvu 2800 - 3000. Na diamond jsem si teda zatím nesáhl, ale nepřestávám věřit.
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    ADMIX: asi jsem to špatně napsal - nešlo mi o lvl, ale právě o "body" v Competetive. Po rozřazování mě to hodilo do Goldu, kolem 2250 tuším, a úroveň mi přijde oproti solo q parádní a celá hra je pro mě teď mnohem zábavnější..
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    V1TEK: Já jsem v goldu kolem 2000 +- myslim, ale neřešil bych to, upřímně je mi nějakej pokles jedno
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    V1TEK: Rank nehraje roli, ja jsem neco pres 30 a hraju tuzku, potkal jsem lidi co byli na 150+ a hrali taky tuzku :D Pokud uz mas competitive unlocked (ja mam asi 1700 bodu), tak se klidne pridej
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    Na jakém jste Ranku? - docela mě láká Competetive ve více lidech a potřebuju vědět, jak moc se zlepšit, abych to nekazil..:-)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    TERZ: Má vysokej skill level, takže když jí někdo neumí, je to dost poznat:) Taky ji občas hraju, ale všeobecně držet se jednoho hera celou hru, zvlášť když tahle sestava očividně nefunguje většinou neni nejlepší strategie. Jediný co se asi během hry nemusí moc měnit je Mercy nebo Lucio
    TERZ
    TERZ --- ---
    WOTAR: Co je špatného na Aně? Já jí zbožňuju :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: OK proč ne:)
    SITH
    SITH --- ---
    ADMIX: fajné, klasika, mutnu mikrák a nechám sluchátka
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    My pouzivame ingame voice, ja nerad lezu po dalsich externich komunikatorech.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: AJ mi určitě nevadí:)
    SITH: Mám teda založit něco na tom Discordu třeba ?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SITH: Tou zavorkou jsi to zachranil!
    SITH
    SITH --- ---
    ADMIX: já kvůli dětem nemůžu mít mikrák, ale stačí když poslouchám příkazy kam mám jít a co mám dělat (ve hře) :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WOTAR: Ja okolo 23-00 uz spis koncim, pac potrebuju zas rano nejak fungovat, ale patek/sobota parim klidne do tri do rana :D
    Na quick game to mam tak fifty-fifty, ale ani ty competitive nejsou stopro dobry. Ja obcas hraju tady s kolegama, ale komu nevadi anglictina, tak ho klidne pozvu. Jinak kdyz jsem ve hre, tak se mi da vzdycky napsat, mam odehrano tak 20h a je jasny ze ve skupine to je mnohem vetsi prdel.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Je pravda, že často hraju třeba kolem 11-12 večer/noci, ale to mi nepřijde zase tak pozdě, nejmenší zatíženost bych čekal v těch 5 ráno. Jinak mám v poslední době zkušenost, že v rankedu lidi většinou fajn a snaží se, málokdy dostanu vyloženě klepec tak, že by to nebylo vyrovnaný (vyjímka samozřejmě potvrzuje pravidlo, většinou když máme třeba Anu, která se odmítá switchout jako naposled, dostaneme těžce..:-D ). Naopak v Quick Match je to většinou voser, nicméně to se dá asi pochopit, bohužel třeba tři prohry v řade pro mě nejsou vyjjímkou, přijde mi že tam má cenu hrát leda Genjiho a jemu podobný carry, co dokáže potahat i slabší tým. Všechno je teda solo qeue, hodně kámošů přestalo tak často hrát, takže neni skym.
    Čili jsem tim pádem pro scházení se někde za účelem společného hraní, co třeba Discord ?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    FORTRESS: ten poslední byl super :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Overwatch WTF Moments Ep.18
    https://www.youtube.com/watch?v=kyEPMkKAcjo
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Tak to je dobry cislo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam