• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja jsem zacal v patek a velky cekani jsem nepozoroval, teda kdyz nas zrovna neni pet a nehledame :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    WOTAR: Když je sezóna tak hraju 2-3 hry denně, ale QP ani Brawl nezapínám. Hledání hry mi přijde v pohodě, spíš jde o to, kdy chce člověk hrát. Ale nad minutu čekání se dostanu zřídkakdy.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Hraje tu někdo nějak víc aktivně ještě ? Já jsem potom počátečním boomu nějak ochladl, někdy si dám 1-2 hry denně, ale když je hodně práce tak třeba jednu za týden. I search hry mi přijde delší, možná díky úbytku ?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WA9NO: njn...
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KID_MCHUTT: protoze uz existuje software co to dela skvele :P
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WA9NO: tak já to zkusím, ale nevím, proč to Blizz nemá nativně... Dík
    SITH
    SITH --- ---
    ADMIX: tak ja si te najdu pane :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KID_MCHUTT: Imho to jinak nez screen capturem neudelas. Nvidia na to ma nakou nativni aplikaci, tak podle toho co mas za grafickej adapter se podivej jestli je takova moznost
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WA9NO: Dal jsem na nastenku neasi :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Hod battletag, dame :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Hrajete tu nekdo ve skupinkach? Zrovna jsem dotahnul lvl 25 a docela bych si chtel nekdy zkusit nejakou souhru, ty public hry jsou tak fifty fifty dobry vs. nikdo nevi co dela :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Už je tu někdo master?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    nevíte někdo, jak si uložit featured videa ze hry? (bez frapsu)
    LOMALEX
    LOMALEX --- ---
    LOMALEX: Jo jasně :) to mě mohlo napadnout hned. Tady je battletag: lomalex#2480
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LOMALEX: Případně se scházíme u u Cornyho na TS (přihlašovací údaje kdyžtak hodim z domova)
    LOMALEX
    LOMALEX --- ---
    Zdravím, nějak mě nebaví solo competitive. Mám rating 2200, jsem normalní chlapík, tak kdyby se chtěl někdo zahrát :) tak budu jedině rád :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WA9NO: z q3 xicht, yenda, flat obcas krysa a hbo/debtorr
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    FORTRESS: Forty kdo vsecko hraje s tebou OW, yenda, hbo a kdo dalsi ze stary skvadry?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Skvrny na slunci ne, my jsme jeli placementu nekolik a vzdycky v pohode. Ale lidi moc krome "hello" nekomunikujou.

SR 2900+ dotlačit to do diamondu je celkem bolest.
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    WA9NO: jsem ted rank okolo 2700 a tam teda ne, ale stejne je tam viceme nulova komunikace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam