• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    Ty jo, sotva si začnu říkat, jak mi ten Overwatch jde, tak chytnu sérii 6 proher v řadě - nepomáhá nic, spousta ranku v háji, deprese..:))
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KID_MCHUTT: http://wiki.gamedetectives.net/index.php?title=Sombra_ARG Tady se po ní pátrá, Blizzard různě přidává hinty:-)
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    Nenajde se tu nějaká try-hard trojka lidí, která by se mnou dala tenhle Brawl na hard mode, potažmo medium bez poškození dveří, jsou za to achievementy. Jinak já hraju skoro každý den jak QP, tak competitive, takže kdo má zájem a nemá mě v přátelích, můžete si mě najít na nástěnce a ve hře pozvat..
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    jenom ta Sombra není :(

ale ty skiny jsou luxusní, všechny...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jo, vypada to pekne!
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    [NEW SEASONAL EVENT] Welcome to Overwatch Halloween Terror!
    http://www.youtube.com/watch?v=jupt7Dh-Fgk
    TERZ
    TERZ --- ---
    TERZ: Dostanu se do hry, otevřu první lootbox a hned Mercy Witch skin. Po tom nezvyklém čekání potěšilo :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Toliko k tomu kolik hraje lidí
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Nohoře - těsně pod masterem 3300+ je to peklo taky. Hráči jsou schopný sabotovat celou hru jen kvůli špatnýmu picku (jiný než je meta) Ideální je asi hrát ve více lidech a to buď ve 3 nebo 6.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    KOZLIKK: No z max dosaženýho ranku se totiž nepadá (kromě master/grandmaster/top500) a jelikož jsem nikdy nepotkal nikoho bronze/silver tak se ptám. Pokud existujou tak to znamená že hraje OW hodně lidí když to hra nemusí balancovat nižším tierem.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FORTRESS: Treba ja :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    V quick play je nejblbější to stackování charakterů. Hrát proti třem tracer, dvoum zaryam nebo D.VA je voser.

Já jsem ve hře viděl gold rank hráče jenom jednou, jinak samé platiny nebo diamondy. Setkali jste se někdy s někým kdo měl rank pod gold (silver/bronze) ?
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ADMIX: Bohužel i tam jsou. O to víc jsem ale měl radost, když jsme i ve čtyřech (prakticky celou hru) uhráli aspoň remízu.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ale jinak souhlasim, ty competitive mi prijdou kvalitnejsi. Uz jen tim, ze tam nejsou afk hraci
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    V1TEK: ty smejde! :)
    TERZ
    TERZ --- ---
    Už dva týdny se kejvu 2800 - 3000. Na diamond jsem si teda zatím nesáhl, ale nepřestávám věřit.
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    ADMIX: asi jsem to špatně napsal - nešlo mi o lvl, ale právě o "body" v Competetive. Po rozřazování mě to hodilo do Goldu, kolem 2250 tuším, a úroveň mi přijde oproti solo q parádní a celá hra je pro mě teď mnohem zábavnější..
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    V1TEK: Já jsem v goldu kolem 2000 +- myslim, ale neřešil bych to, upřímně je mi nějakej pokles jedno
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    V1TEK: Rank nehraje roli, ja jsem neco pres 30 a hraju tuzku, potkal jsem lidi co byli na 150+ a hrali taky tuzku :D Pokud uz mas competitive unlocked (ja mam asi 1700 bodu), tak se klidne pridej
    V1TEK
    V1TEK --- ---
    Na jakém jste Ranku? - docela mě láká Competetive ve více lidech a potřebuju vědět, jak moc se zlepšit, abych to nekazil..:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam