• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    FORTRESS: dik, tohle mi hodne pohodlo. z asi 20% hook uspesnosti je tak 80% :D i ten zaroh se mi poved. vic takovych tipu ;)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Tady trošku blueprint jak zabíjet za roadhoga a hlavně jak chytat soupeře z poza zdí.

1-Shotting Ana properly as Roadhog + Flick/Corner hooking demo
    https://www.youtube.com/watch?v=iPYOIw9GsKY
    TERZ
    TERZ --- ---
    SUNBEAM: Mám přesně opačnou zkušenost. Přes týden klesám, blbci v každé hře a přes víkend plnej voice týmových hráčů, 6-8 výher v řadě.
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    víkendy jsou zakletý, o víkendech to jsou úplně jiní hráči než v týdnu, toxic + trollové
    nevím asi malý děti hrajou no
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    FURRYK: Já už taky rank moc neřešim, znám minimum lidí co stoupají a ne jako my všichni klesají:-D
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    jooo taky jsem pres vikend spadnul s rankem .... prredtim v tydnu 3 vitezstvi po sobe, kazdy den jedno a o vikendu asi 6 proher ze sedmi her :D ....chvili jsem pochyboval i o svych schopnostech, ale kdyz mam s Reinhardem 3 zlaty a top killer tak to asi nebylo primarne o me....
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    RMUTT: Ja tomu dam jeste sanci, v nejhorsim budu holt parit jen v nedeli vecer s kolegama, to je aspon zabava :))
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    ADMIX: Znám. Tam jsem byl taky :)
    Rating padal dolu, potkával jsem leavery, toxic playery, chodil jsem si sem postěžovat... a upřímně řečeno pomohlo až to, když jsem si to v hlavě nastavil tak, že jsem celou sezónu pojal jako cvičnou, rezignoval na šplhání v žebříčkách a brousil skills pro příští sezónu.
    Tim, že člověk přestane hrát "na jistotu" s oblíbenejma hrdinama, ale osvojí si i další charaktery, tak dobře odhalí a pochopí jejich slabiny. O to je pak ten návrat k oblíbencům sladší.

A nebo si kup Battlefield 1 a dej OW chvíli k ledu :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    RMUTT: Ja mam prave asi smulu, pres vikend jsem v competitive furt mel budto leavera, nebo aspon jednoho afk, nejlepsi bylo kdyz jsem s Mercy nalitnul na point, zvednul tam tri lidi a oni tam vsichni tri stali a nechali se znova vykropit :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    SUMI: Může být :) Jde o to co člověku sedí nejvíc.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    ADMIX: urcite. pak uz se muzu pridat jen k ostatnim co ti radi pouzivat vedle mercy i nejakyho tanka. podle situace. nejhorsi je nesoustredenej tym, rozprasenej po mape. A ten mercy ani Lucio na jedno misto nenalaka, ale Reindhart jo. Zvlast kfyz je na to upozornis pres ten voice chat.
    Je to vic psychologicka nez takticka volba no.
    Ja treba udelal tu chybu, ze jsem si z tanku vybral D.va, Ta je spis distrupt tank a tak se okolo ni lidi nesrocujou, protoze se od ni ceka ze bude flankovat.
    SUMI
    SUMI --- ---
    TERZ: Anu mám hrozně rád, ale Zen mi přijde na solo hraní lepší.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    RMUTT: Mikrofon mam a pouzivam, kdyz je s kym, ale vetsina lidi na to mrda, coz asi spolu souvisi :D
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    ADMIX: dej si inzerat do seznamky ;)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    ADMIX: Btw: ty party se hledaj o dost líp, když máš zapnutej mikrofon.
    Já mám třeba doma mimino, tak jsem dlouho nechával headset ležet v koutě, ale když jsem si na hraní našel místo, kde už můžu křičet na obrazovku, tak mi úspěšnost letěla strmě nahoru.
    A to jsem byl minulou sezónu hodně hluboko. Někde okolo ranku 40. A i tam se pak našli lidi, který se po chvíli hecování ve voice chatu pustili do nějaký strategický spolupráce.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Tak ja si treba dneska dal se dvema kolegama, co jedou Zaryu a D.vu, ja si vzal Mercy, a i v tech trech nam to docela slo. Solicka beham vetsinou se Soldierem, ale ta Mercy me bavi, tak asi spis zkusim najit nejakou partu, kde bych se uplatnil :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    týmová play začíná imho vejš.. v těhlech rovinách je to prostě deathmatch, klasický FPS, takže ber něco s čim máš největší impact, tzn. s čim nejvíc zabiješ. V overwatchi K/D ratio nikde vidět sice neni, ale furt je to střílečka a furt to může všechno vysólovat, když budeš tryhardit dostatečně. Tak to samozřejmě nebylo zamýšlený a na vyšším tearu to už může bejt i docela dobře týmový s náhodnejma lidma, ale na nízkym je to každej sám za sebe. Roadhog, diva, soldier, (někdy tracer a genji) jsou všechno docela soběstačný hrdinové který můžou sólíčkovat
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    V těhle lowtierech se na mercy vyser uplně, je to vlastně pořád bitka 6v5 s tim že i když je zvedneš tak to asi neni záruka že vyhrajete. Pokud hraješ sám tak bych se na supporty vyprdl uplně (a pokud tak hrál lucia) Na solo si vem něco co má selfheal a neni závislý na ostatních - buď hitscan/soldiera nebo pseudotank Roadhoga. Klidně bych se nastyděl ani na nějaký úvodní pointy vzít trpoše/junkrata.
    TERZ
    TERZ --- ---
    DEFILER: Jo to nepopírám :) Ale těžce se vyhrávájí hry, když máš team rozsetej po mapě naprosto ignorující nějakého healera.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    DEFILER: Jojo to se mi prave obcas povede, proto s ni rad hraju :D navic ten damage boost je dobrej, ale jak rika, proste zavisim na tymu a tenhle vikend to fakt stalo za hovno
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    TERZ: Mercy umi vyhrat hru, kdyz se ti povede ressnout celej tym najednou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam