• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    ADMIX: hele dneska nebo zitra nadopuju dítě nějakýma práškama na spaní a pak si zapnu mikrák, abych si s váma tu hru užil na 100% :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Jsem si te pridal, ale kdyz vidim tvuj competitive rating, tak s takovejma lidma se nebavim!
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ADMIX: moje nejoblibenejsi nez se mi odesla, pak uz jsem ji nesehnal :/ .... taky hraju na stole :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja mam starou MX510 a hraju na stole :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ELEMENT_LEAD: ja hraju na dpi over nine thousand pac jinak nejsem poradnej leetzord haxxorz imba.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jen tak pro zajimavost, pomalu mi chcipa krysa, mate neco oblibenyho na strileni? pripadne podlozku a na jaky hrajete dpi?
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KOZLIKK: gold dmg za zenyattu :D pojd dát někdy s náma. Přídej si mě na battle netu SkyMax#2202 Tedka většinou hrajeme už jen ve třech s klukama a to se obtížnějí šplhá. Každej tryhard dobrej
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOZLIKK: no a nebo taky ne zeo :D nejvetsi troll od blizzu by bylo kdyby se ukazalo ze sombra je vlastne neco uplne jinyho a tohle je nejaky novy hero o kterem nemame tuseni :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jinak jsem ted na levelu 80, a matchmaking me v posledni dobe upichuje do her s levelama 5-20, idealne kdyz vsichni jdou torbjorny za attack. 10/10
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    No ja pomalu dospivam do faze, kdy me vic bavi sledovat youtubery v competitive, nez solo queue v tom mym usmudlanym rank levelu :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SITH: fffffffuuuuuuu-
    SITH
    SITH --- ---
    ADMIX: nový anti-mercy OP charakter. Budeš si hledat novou hru :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Co to je, co to je!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Vida!
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ELEMENT_LEAD: tam podle mě záleží asi naprosto nejvíc na načasování. Když se celej tým sjednotí a vrazí dovnitř naráz ze dvou stran tak to funguje. Většina týmu s tankama přednim vchodem a nebo tam ze shora a pak skočit dolůt a zároven odněkud příjde nějakej reaper, genji, tracer, nebo ulta od junkrata, nebo pharah s ultou nebo tak něco, tak se to probije. Pokud správně utočníci nastacujou ultiny.. ale takhle se vyhrávaj všechny mapy.
    Imho je to o přesně jasnym načasování, kdy se tma vtrhne. musí to být naráza musí to být z víc než jednoho vchodu
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ELEMENT_LEAD: Na vetsinu her staci vzit Winstona, pockat az vsichni tvoji trotlove budou u ty prvni brany, a pak tam mezi ne skocit a trochu je prudit :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Nějakej harasser (tracer, genji) musi projit na point a contestovat. Tim na sebe natahne 1dps se kterym musi vyhrat 1v1, pokud na sebe natahne vic lidi (na nizsich tierech) tim lip. Nicmene Volskayru a "Okamuru" hrajem nejmin radi.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    a jak se teda nejak inteligentne probiji ta hanamura? vsechny mapy mi prijdou tak nejak otevreny az dokonce, takze se da nejak rozumne flankovat, ale ta hanamura je takovej bunkr a vsechny vchody jsou smrtelny choke pointy.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Cheche :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam