• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Overwatch World Cup: Top 8 NOW

Twitch
    https://www.twitch.tv/blizzard
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    Říkal jsem si, že mám asi něco s PC, když se mi stream z BlizzConu začal sekat a škrčet zvuk, ale to byla jen Sombra, která BlizzCon hacknula .-)

Overwatch Animated Short | "Infiltration"
    https://www.youtube.com/watch?v=Og5-Pm4HNlI
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Navic nechapu, jak ten matchmaking funguje - kdyz hraju s kymkoliv s levelem pres 100, tak bezne mame ve skupine 3-4 lidi s rankem 200-300, a kdyz jdu sam s 84, tak jsem nejvyssi rank a druhej nejvyssi je 50 ...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    To je strasnej den dneska, beru si mccreeho a reina podle situace a mam tak 2/3 plays of the game :(
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    LAAZI: topkek m8
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LAAZI: To je pravda, ted jsem hral proti trem hanzum a fakt je potrebovali :)) Jdu si zase pustit twitch :D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    GAZY: Ne s tim problem vubec nemam, ja beru vzdycky hanza, hanza team vzdycky potrebuje.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    No jasne, ale sixstack sehnat je treba pro me dost problem, a abych se daval do klanu, na to uz jsem moc starej a zaneprazdnenej ... takze trpim v solo :(
    GAZY
    GAZY --- ---
    ne?
    GAZY
    GAZY --- ---
    A nemíváte problem stim když hrajete random zápasy že ostatní u toho nepřemejšlej a davaj si hrdiny kterej váš team vůbec nepotřebuje atd.. ?? U týhle hry to je docela zapeklitý a hraje to velkou roli..spíš dělaný nato mít clan
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja si dneska dal par her za Reina, vyborny - nejdriv dva skemraj, at si nekdo vezme tanka, a pak tam stojim, nemame healera a mccree a soldier nechaj pharu, aby me ohlodavala kolem dokola. Fakt ty vole, sledovat to na youtube je zabavnejsi :D
    SITH
    SITH --- ---
    ADMIX: hele dneska nebo zitra nadopuju dítě nějakýma práškama na spaní a pak si zapnu mikrák, abych si s váma tu hru užil na 100% :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Jsem si te pridal, ale kdyz vidim tvuj competitive rating, tak s takovejma lidma se nebavim!
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ADMIX: moje nejoblibenejsi nez se mi odesla, pak uz jsem ji nesehnal :/ .... taky hraju na stole :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja mam starou MX510 a hraju na stole :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    ELEMENT_LEAD: ja hraju na dpi over nine thousand pac jinak nejsem poradnej leetzord haxxorz imba.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jen tak pro zajimavost, pomalu mi chcipa krysa, mate neco oblibenyho na strileni? pripadne podlozku a na jaky hrajete dpi?
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KOZLIKK: gold dmg za zenyattu :D pojd dát někdy s náma. Přídej si mě na battle netu SkyMax#2202 Tedka většinou hrajeme už jen ve třech s klukama a to se obtížnějí šplhá. Každej tryhard dobrej
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOZLIKK: no a nebo taky ne zeo :D nejvetsi troll od blizzu by bylo kdyby se ukazalo ze sombra je vlastne neco uplne jinyho a tohle je nejaky novy hero o kterem nemame tuseni :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jinak jsem ted na levelu 80, a matchmaking me v posledni dobe upichuje do her s levelama 5-20, idealne kdyz vsichni jdou torbjorny za attack. 10/10
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam