• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    FORTRESS: Já teda taky vždycky instapikuju Hanza. Měnim ho až v posledních +-3sec před začátkem matche.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    My hrajem třeba v 5 stacku a ten poslední random je vždycky instapick sombra/hanzo. Ten pool retardovanejch hanzo mainu je dost širokej.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Na zaver vecera 8 proher v rade podle vzorce 1. instapick hanzo, 2. retard, 3. prohra. Na osmou mi to dalo toho jednoho debila podruhy, tak jsem to nevydrzel, slusne se omluvil a leavnul, a obratem si me pridal nejakej typek a za celej tym mi dekoval, ze jsem to quitnul :DD
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    lol jsem si dal jednu solo comp, sice jsme meli leavera, ale nepritel mel dva trolly, takze jsme nakonec v peti vyhrali :DD
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Twe par dni si davam voraz od OW a admix uz si hleda novy kamose :DD
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ADMIX: Ja klidne budu hrat akorat mam cas vetsinou tak od 22 max tak 2x tydne od 8
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ADMIX: to uz me budete moct vzit s vami, ne? :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak si me nikdo nepridal a vesele s Jandosem ve dvou padame do silveru :(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    GAZY: No jo, Rusko, to nikoho nezajima :D
    GAZY
    GAZY --- ---
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ELEMENT_LEAD: Tak si me pridej a dame, my se vzdycky taky 2-3 sejdem, tak bysme sixstack mohli postavit :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    no to je proste orientacni cas kdy obvykle hravame, aby mi nepsal nekdo, kdo ma cas od 10 vecer. a pravidelna ucast taky neni povinna. proste se clovek ukaze nebo ne. rikam, je to jen for fun, ale chcem zkusit hrat ve vice nez ve 3.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    ELEMENT_LEAD: Hele od ledna neni problém, akorát teda některý dny bych to dal spíš 19-21
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ELEMENT_LEAD: Ja vetsinou hraju 19/20-21/23, ale nejsem spolehlivej, nekdy jsem v praci dyl, nekdy prijdu moc znicenej a jdu rovnou spat :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    18-21 je pro nekoho bez rodiny :]
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    hele, potrebujem nadraftovat jednoho hrace, co hrava ve vsedni hry mezi 18:00-21:00. skill kdekoli mezi bronze-gold, musi mit mikrak. tryhardime ve smyslu snazime se postavit rozumnej setup, synchronizovat ultimatky atd. ale porad hrajeme pro zabavu, takze zadny drama nebo blame.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Tak jsem si dneska rikal, ze jdes solo, jak ti to asi jde, tak jsem si dal taky solo na dobrou noc ... temple of anubis, za attack jsme tam udelali snad nejlepsi push, jakej jsem kdy zazil - bez reina, winston hodil barieru, vsichni jsme rushli levou, totalne je vymazali :D Pak pribeh od nich winston - chyba, toho jsme sesmazili a rovnou nas lucio boostnul na B, chvilka boje, a ani jsem nestih nikoho zvedat, bylo po vsem :D
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WKILLA: 10 herních hodin dostáváš víc bodů za výhru než předtím a za prohru se Ti strhává cca polovina. Pak už to jede jako v minulý sezóně. Spousta lidí smurfuje aby se dostala s novym accountem do grandmasteru.
    CORNY
    CORNY --- ---
    ADMIX: Taky si najdu nějakej club, kde mají sixpack :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jdu se prihlasit do nejakyho klanu a uz nebudu hrat jinak nez sixstack, to fakt neni mozny :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam