• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tyhle problemy bych chtel resit :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    kdyz bude mit nekdo nasysleny lootboxy a pak je event, treba summer/winter. ty nasetreny lootboxy zustanou normalni lootboxy nebo se zmeni na ty event?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    snizil jsem si dpi na 800 a sens 5 a tvle clovek se u ty hry teda nadre :D ke karpalu jeste tenisovej loket ne
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Uz jsem mel skoro aspon season high, ale ta hra to poste vi, takze ted dostavam tymy, jejichz predstava o utoku je stat v choku na hanamure a nechat se po jednom zabit, aby pak soldier jako posledni dal ult a umrel na mei :D
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    CORNY: vemete i me?
    CORNY
    CORNY --- ---
    ADMIX: Pokud bys v tom padání našel zálibu, dveře k nám do bronzu jsou otevřené :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    WKILLA: toho se bojim nejvíc, jakmile budu dia, tak o co že hned spadnu na 27 a budu se hrozně stydět.. neni nic potupnějšího, než když hrajete a tým má průměr 27 a proti vám jsou (a nebo s váma) dva diamanti
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    A ted rano jeste dve hry, dvakrat leaver v nasem teamu, takze uz vesele padam smerem do goldu :d
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak jsem jeste pres noc trochu hral, absolutne useless. Jednu hru vyhraju switchem na zena, dve hry prohrajem protoze se lidi nechaj pozabijet mezi A a B a typek to pak zkousi zachranit bastionem u respu. Jak to rikal ten youtuber, proste v tehle tierech to neni tymova hra, ale chaos, ve kterym se obcas neco sejde jak ma a vyhraje muj tym :D
    WKILLA
    WKILLA --- ---
    Já mám nejvíc 3133, ale pak jsem dostal strach hrát, abych se náhodou nepropadl kamsi na 2500 a taky jsem neměl chvilku čas a OW mi to 2x během pár dnů strhnul a jsem na 3000 :-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PANVA: na 3300 se tady snad nikdo z nas jeste nedostal :))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Kupuju BF1 :D
    PANVA
    PANVA --- ---
    Jeff je skvelej a jejich pristup k transparentni komunikaci je vitanou zmenou oproti jinym projektum co maji nebo samozrejme jinym studium.

Takovejhle sestrih je ale k popukani :)

Jinak nekdo okolo 3300 na comp?
    PANVA
    PANVA --- ---
    Jeff Kaplan: roadhog hook changes, Oasis release and recent bans.
    https://www.youtube.com/watch?v=HkKNEGiWpeI
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Gfycat GIFs GIF | Create, Discover and Share on Gfycat
    https://gfycat.com/LividFragrantClam
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    To jo no, ale třeba ta Ana se dala přitáhnout k sobě tim workaroundem že ses po tom zatažení otočil bokem. Hog by měl zabít Dvu i téď střela+hook+2x pak selfheal když vystupuje z robota. Uvidíme už takhle je jeho dost velká nevýhoda že nabíjí enemy teamu ultimátky.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    FORTRESS: Z toho co sem videl na PTR tak je to z casti i buff protoze kdyz ted nekoho hooknes tak pristane primo pred tebou a muzes mu dat lehce headshot. Driv treba Ana byla pritahnuta asi metr mimo.
    Navic Hog ted zabije DVu 1v1 diky tomu armor reduction.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Roadhog se koukám už asi hrát přestane. Většina hooku probíhá přesně krz něco. Už teď se štítem od symetry se to těžko dalo onehitnout.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TERZ: Pac jsem byl 13 hodin v praci, spal jsem az do rana
    TERZ
    TERZ --- ---
    ADMIX: Hele proč si to včera vlastně zabalil? Jsme měli pěknou sérii, dokud teda nedošlo na oasis. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam