• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Uz jsem prestaval verit.

Very well done my boi!
    PANVA
    PANVA --- ---
    ADMIX: Ja sem si rekl ze 3500 bude ok, a ted uz mi chybi jen 200 do 4000. Minulou sezonu sem skoncil na 3100, 3400 season high.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak jsem splnil sezonni zavazek, 2500SR \o/
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ▶ Overwatch Pro SoOn - Go Tracer Go
    https://www.youtube.com/watch?v=IhJDZIfw58Q

top tracer play
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    ICARUS: nesmis ji nechat dostat se k tobě blízko

a pokud máš problém s kulickama za pharah, tak děláš něco seriously špatně
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    prestal jsem hrat tesne pred releasem sombry, tedka se postupne vracim.

jak na symmetru? porad nemuzu prijit, jak na ni - nabehne na me a behem dodgovani me za dve, tri sekundy usmazi. zejmena pri pouzivani hitreg postav mam docela problem, protoze se mi do ni blbe trefuje, jak porad uhyba a se stitem je prekvapive tanky. zkousel jsem pharah, to mam pak problem s jejim stitem a vezema.

jinak mi prijde ze matchmaking, aspon na quickplayi je jeste vic tragicky nez predtim - v rankedu jsem se placal kolem 2800 a mam level cca 40, ale bezne hraju s lidma co maji stovky nahranych hodin a ranky zacinajici od 3000 bezne az za 4000. ty hry jsou vetsinou strasnej stomp a konci behem par minut a vetsinou je to fakt intenzivni rezba od zacatku do konce.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Dalsi zmeny na PTR

Roadhog
    - Added some more line of sight checks towards the left/right of a potential hook target. This means it should be easier to hook someone who is sticking halfway out of a doorway, or behind a thin pole, etc. These checks are also used for the persistent line of sight check, so if a hook target moves behind a slim object like a stump or a lightpole, they won't be released anymore.
    - Hooked targets are now slowed heavily while they are stunned, even if they are in the air. This means if someone is strafe jumping away from you and you land a hook, they are a lot less likely to slide out of line on sight, breaking the hook.
    - Fixed a bug that could allow you to hook someone and pull them behind you if you spun around before the hook landed.

Ana
    - Biotic Grenade duration reduced from 5s to 4s

Sombra
    - Hack cooldown reduced from 12s to 8s
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Mi uz dosla trpelivost :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ale prdlacky, von je nejlepsi rein co mam ve friendslistu v tom problem neni, von uz ale nema chut hrat :-D
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    WA9NO: pics or didn't happen :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    PROHLASUJU ZE ADMIX JE LAMA
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Cumim na nakej turnaj a uz zas pridali dalsiho tanka, 4x tank 2x supp, lul
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: FPS fakt mezi moje momentalni problemy nepatri :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    KOZLIKK: Jako asi neni duvod to nezapnout, protoze to trosku snizi input lag za minimalni cenu fps. Ale cenu to ma jenom pro lidi ktery to hrajou nekde kolem 66fps kdy to snizi input lag o 14ms coz je temer jeden frame na 60Hz monitoru.
    Pokud ma nekdo pres 250fps jako ja (kdyz je teda odemknu) tak tim snizis input lag o 2ms coz je skoro zanedbatelny.
    Ale jako moznost dobra.

WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak pánové rozhod jsem se, že dneska konečně dokončim placementy. Jsem asi trochu zaspal co?:-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tyhle problemy bych chtel resit :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    kdyz bude mit nekdo nasysleny lootboxy a pak je event, treba summer/winter. ty nasetreny lootboxy zustanou normalni lootboxy nebo se zmeni na ty event?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    snizil jsem si dpi na 800 a sens 5 a tvle clovek se u ty hry teda nadre :D ke karpalu jeste tenisovej loket ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam