• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Skoda ze je to v rozliseni na Nokii 3210 :(
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Za Reinhardtem se stojí až v masteru :-)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Asi hrajem jiny hry, ale v tieru kde jsme my se 1. nemluvi a 2. nestoji za reinem :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    coze? reinhart má snad největší solo potenciál. JE to nejlepší trade mezi -hrdina, kterej je potřeba pro celej tým- a -hrdina, kterej dokáže mít obří impact-

s reinhartem akorát stojíte se štítem na správnejch místech a řvete neustále na tým a stojej za váma a pak hodite ultu aspon na tři lidi a vyhrajte teamfight/obejective.. nepřišel jsem na lepšího hrdinu, se ktermy to jde usolovat. Roadhog je taky dobrej sólař, protože hooknete a jeto 6 v 5, ale ne vždycky vám tým pomůže s danym hookem a bohužel jeden kill za 7 vteřin prostě nestačí. Dřív stačil, ale teď už ne
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    no zrovna ten rein je fakt frustrujici hrat solo.

srovnej treba s roadhogem. sam se lecis, sam delas killy. nemas za nikoho zodpovednost.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    ADMIX: takhle muzes ale mluvit o temer kazdym charu v soloq
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja jsem reina teda zase hrat prestal, protoze v soloq to nema az na vyjimky smysl, ja dojdu na chokepoint, tym se schovava v prdeli, ja prijdu o shield, tym tam nabehne a chcipne, goto 10 :D
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    SKY_MAX: Taky to zjišťuju... na začátku hned po vydání to bylo jinak. Nikdo za ně nechtěl hrát, tak bylo dobrý to vzít na sebe a WR slo nahoru. Ted uz spousta lidi mainuje Lucia nebo Annu a lest jim do zeli znamena pruser pro celej tym...
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    a já prozměnu padáám.. já padáám..
    od tý doby co jsem začal hrát i supporty, tak mi kleskl winrate asi o 50% .. zlatej reinhart
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Uz jsem prestaval verit.

Very well done my boi!
    PANVA
    PANVA --- ---
    ADMIX: Ja sem si rekl ze 3500 bude ok, a ted uz mi chybi jen 200 do 4000. Minulou sezonu sem skoncil na 3100, 3400 season high.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak jsem splnil sezonni zavazek, 2500SR \o/
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ▶ Overwatch Pro SoOn - Go Tracer Go
    https://www.youtube.com/watch?v=IhJDZIfw58Q

top tracer play
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    ICARUS: nesmis ji nechat dostat se k tobě blízko

a pokud máš problém s kulickama za pharah, tak děláš něco seriously špatně
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    prestal jsem hrat tesne pred releasem sombry, tedka se postupne vracim.

jak na symmetru? porad nemuzu prijit, jak na ni - nabehne na me a behem dodgovani me za dve, tri sekundy usmazi. zejmena pri pouzivani hitreg postav mam docela problem, protoze se mi do ni blbe trefuje, jak porad uhyba a se stitem je prekvapive tanky. zkousel jsem pharah, to mam pak problem s jejim stitem a vezema.

jinak mi prijde ze matchmaking, aspon na quickplayi je jeste vic tragicky nez predtim - v rankedu jsem se placal kolem 2800 a mam level cca 40, ale bezne hraju s lidma co maji stovky nahranych hodin a ranky zacinajici od 3000 bezne az za 4000. ty hry jsou vetsinou strasnej stomp a konci behem par minut a vetsinou je to fakt intenzivni rezba od zacatku do konce.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Dalsi zmeny na PTR

Roadhog
    - Added some more line of sight checks towards the left/right of a potential hook target. This means it should be easier to hook someone who is sticking halfway out of a doorway, or behind a thin pole, etc. These checks are also used for the persistent line of sight check, so if a hook target moves behind a slim object like a stump or a lightpole, they won't be released anymore.
    - Hooked targets are now slowed heavily while they are stunned, even if they are in the air. This means if someone is strafe jumping away from you and you land a hook, they are a lot less likely to slide out of line on sight, breaking the hook.
    - Fixed a bug that could allow you to hook someone and pull them behind you if you spun around before the hook landed.

Ana
    - Biotic Grenade duration reduced from 5s to 4s

Sombra
    - Hack cooldown reduced from 12s to 8s
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Mi uz dosla trpelivost :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ale prdlacky, von je nejlepsi rein co mam ve friendslistu v tom problem neni, von uz ale nema chut hrat :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam