• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    WA9NO: Myslíš poladit ještě níž?:-D

JAZZZ: No právě, já ty rozřazovací zápasy dělal v soloq a myslim že v tom je ten zakopanej pes, jednu hru komunikujeme a rozdrtíme je, druhou je tam Junkrat kterej nehraje nic jinýho, dva snipeři apod., prostě ať umíš co chceš tohle stejně neovlivníš. což je pro mě v competetive dost demotivující.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    WOTAR: Nebylo by lepsi si aspon ten rating trochu poladit? Prece se s tim nespokojis! :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak jsem konečně pro tuhle sezónu dokončil placement matches a poslední tři hry teda brutální nevyváženost, buď jsme se nedostali z jedinýho pointu nebo naopak, no připomněl jsem si tim proč jsem si dal pauzičku:-D Jo a skončil jsem se 1435 SR, přitom minulou sezonu jsem byl v goldu, takže si můžu teď zahrát maximálně s Cornym:-D No nic GL HF kluci já asi zase počkám na další sezonu
    HANZILLA
    HANZILLA --- ---
    ELEMENT_LEAD: semnou se uz nepocita?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    GEORGE175: admix#21551
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    ADMIX: jaký mas battletag?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JAZZZ: Nas tym se jmenuje "don't kill the Mercy" :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ADMIX: kdyz dva DPS jdou po stejnym cili a k nim je prilepenej healer, takovej souboj se neda prohrat.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JAZZZ: Soustredit palbu, tak to bysme si nerozumeli kamarade!
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ADMIX: ja myslel tak 2-3 hodiny, ne celou noc :)

ja mel posledni dobou desnou smulu na lidi co proste musej mit genjiho i kdyz branime a v tymu uz je tracer. tak si rikam ze je na case postavit tym, co dokaze soustredit palbu a dokaze se seskupit misto toho, aby tam skakali jeden po druhym na porazku.

vetsinou hraju zenyatta, ana, d.va, pharrah, symmetra, soldier .. zena mam nejradsi, kdyz je k nemu reinhard, tak je z nas dobrej tank :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    My jsme dneska na zaver dne zatocili s Widow mainem, co byl tak neschopnej, ze jsme mu na defend tu widow museli instapicknout, aby objevil tech dalsich 20 hrdinu :D
    PANVA
    PANVA --- ---
    SKY_MAX: Jasne, v tydnu s tim zatocime!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JAZZZ: Ja mozna, jeste nevim - musim se rozhodnout, jestli se mi zejtra chce do prace :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    budete nekdo hrat dneska kolem 8?
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    PANVA: a nedáme někdy taky? jsem taky okolo 29, momentálně 28 - SkyMax@2202
    jakmile spolu 2 a víc lidí, tak to se hnedka mnohem líp komběj ultiny
    PANVA
    PANVA --- ---
    ELEMENT_LEAD: Battle tag? Hrajeme se SUNBEAM pravidelne okolo 2900 SR
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ELEMENT_LEAD: "já jsme zpaomněl, že jsem umřel" :D něco podobnýho jsem v OW slyšel/zažil víckrát než by si jeden myslel.. :D
    Jinak já mainim reina a moje parta přestala hrát OW, takže jedu soloQ. Můžeme někde dát
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ELEMENT_LEAD: Slysel jsem rein main?!
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    sestrihal jsem patecni gaming night do 3 minut, snad to nikoho neurazi, kdyz to sem hodim. vsechnu tezkou praci udelal ID: UncleJimbo s jeho imba zarii, ja jen mackal Q a obcas E

porad mame opening na rein maina :) gn

Friday Gaming Night
    https://www.youtube.com/watch?v=n1DmtUoswmo
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ten Terz ma asi pravdu s tim soloq kurva ... ted jsem vyhral hanamuru, na defend jsem si dal Reina - sneaky rein 10/10, 11 eartshatter kills, meli jsme lucia co mi vzdycky dal speedboost, takze jsem je tam tim kladivem uplne vymazal pokazdy :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Neco pro wapna a jeho vcerejsi otazku :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam