• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    SKY_MAX: nemyslim si, ze by to v realu skutecne fungovalo. fakovani a cancelling spellu v dote funguje podle me zejmena proto, ze dota je 3rd person hra, takze kdyz nekdo zacne castit ultinu, ty v reakci tu svoji a kdyz ten prvni ultinu zrusi, mel bys to stihnout zrusit i ty. docela dobre je to videt na lasthitech/deny treba.

kdezto OW je 1st person, navic pomerne hekticky, kde jsi mnohdy rad, ze si vubec vsimnes, ze nekdo zacastil ultinu a kdyz dokonce tam dokonce v reakci stihnes poslat svoji, tak si pripadas jako borec. modelova situace - jsi lucio, jste na objectu a pokujete se navzajem - strilis po ostatnich, snazis se uhybat projektilum, sledujes zdravi spoluhracu, pozorujes ruzny flanking cesty a milion dalsich veci, kdyz v tom vidis jak prave reinhardt casti ulti, tak tam rychle posles tu svoji, abys zamezil burstdownu jenze ejhle, reinhardt ulti rusi, ty jsi svoji ulti uplne vyplytval a za 10s minut kvuli tomu umirate.

fakt si nemyslim, ze by ta mechanika cancelovani ultimatek hru vyrazne obohacovala, spis naopak - bylo by to jeste vic frustujici, protoze uz ted je to dost fast-paced hra, kde fakt neni prostor na chyby. navic uz ted se daji ruzne cancellovat animace treba u reloadu a podobne, coz mi prijde tak akorat.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: No to mi pripada ze je celkem pointa toho, ze ten jejich rein je zachranil tim chargem, i kdyz te netrefil :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    SKY_MAX: Jak by to mělo fungovat z praktického hlediska? Neumím si představit, že bych si za tu 1/10 sekundy zásadně rozmyslel co jsem chtěl udělat a pokud by to okno pro zrušení bylo delší tak je potenciálně "gamebraking".
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    SKY_MAX: dej jim to jako podnět, dobrej point za mě
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    musim se přiznat, že mi trochu chybí možnost zrušit - cancelnout abilitu nebo ulitnu.. Z doty jsem zvyklej, že každej spell má svojí vlastní animaci a načasování a do určitý doby (zlomky skundy) lze animaci zrušit. Což je jeden z základních gameplay prvků.
    Tady se přistihovávám, že bych to taky bral. Předevšim u Reinovi ulti, protože u tý to skutečně trvá než se stane a kdyby tam byla možnost to v prvních desetině sekundy zrušit, byl bych rád. Stejně tak u reinove éčka a určitě by mě napadlo ještě pár dalších.

a trochu z jiného soudku. Tohle jsem dával hammer down, ale projel kolem cizí rein a vyhodil mě do vzduchu, někam uplně do piče. A tim jak jakmile jednou zmáčknete Q tak to prostě bude, tak jsem letěl celou dobu s tim kaldivem už machnutym a teprve když jsme se dotkl země, tak se to sputilo. Což samozřejmě mi zcela zničilo plány a ultnul jsem někam uplně do pryč.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    KOZLIKK: jakej monitor?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: premyslim nad tim zrovna. vyznate se v tom nekdo, je tenhle v pohode?
    ZOWIE by BenQ XL2411 FHD - LED monitor 24" 9H.LELLB.RBE | CZC.cz
    https://www.czc.cz/zowie-by-benq-xl2411-fhd-led-monitor-24/194927/produkt
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja treba podlozku nikdy nemel, nejsem schopnej s ni fungovat, zvlast kdyz moderni mysi fungujou lip nez moje ruce i na beznym stole :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MATHES: Ma, pac mi odeslo pravy tlacitko, takze mi zacal nahodne padat shield :DDD

NO MORE EARTSHATTERS
    MATHES
    MATHES --- ---
    ADMIX: a ma to nejakej vyznam u main Reina? :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak, koupil jsem si novou mys, aim increase +30%, pojd mi!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    A kurva!
    TERZ
    TERZ --- ---
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    WOTAR: když je to hra kterou opravdu nemůžeš ovlivnit tak to ber jako trénink a neřeš to.. dlouhodobě se to ztratí, někdy díky tomu vyhraješ zadarmo, někdy prohraješ, ale neni možný abys zůstal zaseknutej někde kam nepatříš když budeš hrát.. lidi co si to myslí se nikdy nezlepší, protože se vymlouvaj na ostatní místo toho aby pracovali na vlastních chybách, to je klasika ve všech competitive hrách
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    WA9NO: Myslíš poladit ještě níž?:-D

JAZZZ: No právě, já ty rozřazovací zápasy dělal v soloq a myslim že v tom je ten zakopanej pes, jednu hru komunikujeme a rozdrtíme je, druhou je tam Junkrat kterej nehraje nic jinýho, dva snipeři apod., prostě ať umíš co chceš tohle stejně neovlivníš. což je pro mě v competetive dost demotivující.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    WOTAR: Mě si včera přidal do grupy friend co spadnul podobně - rozdíl 500 - a našlo nám to zápas během minuty. No vyhráli jsme ale jenom moje zásluha to nebyla.

Tahle hra je o skillu maximálně 40%. Volba postav a týmová souhra je mnohem důležitější. Profíka se skvělou muškou bez podpory týmu rostřílí i lama s mercy za zadkem.

Neříkám, že bych ty ranky a podobný píčoviny nějak extra žral, ani nemusím za každou cenu vyhrát a vztekat s ekdyž to nevyjde, ale baví mě, když se daří dobrá souhra a kombinace a to většinou k výhře vede.

Takže pokud jsou tu lidi, co se necítí jako extra profíci, ale mají chuť si zahrát v určitý čas a trochu na sobě pracovat, tak můžeme dát dohromady stabilnější tým.
    Stačí nakoukat pár dílů Unit Lost a je to celkem jasný.
    Overwatch Tactics - DON’T CHOKE! (Attacking and Defending Choke Points Guide)
    https://www.youtube.com/watch?v=XtqF_quyVts

Poslední dobou jsem pak narazil na gold a diamond, co se hádali v chatu, solovali, museli mit hanzo nebo genjiho i kdyz se to fakt nehodilo a taky ze jsme dostali na prdel.
    Nez s takovejma kasparama, to si radsi zahraju s low-rank lidma co maj mozek a vsadim se ze vyhrajem :)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    WOTAR: Nebylo by lepsi si aspon ten rating trochu poladit? Prece se s tim nespokojis! :)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Tak jsem konečně pro tuhle sezónu dokončil placement matches a poslední tři hry teda brutální nevyváženost, buď jsme se nedostali z jedinýho pointu nebo naopak, no připomněl jsem si tim proč jsem si dal pauzičku:-D Jo a skončil jsem se 1435 SR, přitom minulou sezonu jsem byl v goldu, takže si můžu teď zahrát maximálně s Cornym:-D No nic GL HF kluci já asi zase počkám na další sezonu
    HANZILLA
    HANZILLA --- ---
    ELEMENT_LEAD: semnou se uz nepocita?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    GEORGE175: admix#21551
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    ADMIX: jaký mas battletag?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JAZZZ: Nas tym se jmenuje "don't kill the Mercy" :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ADMIX: kdyz dva DPS jdou po stejnym cili a k nim je prilepenej healer, takovej souboj se neda prohrat.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JAZZZ: Soustredit palbu, tak to bysme si nerozumeli kamarade!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam