• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja si snad koupim smurf account nekde v Masteru, abych si uzil aspon par normalnich her, nez zas spadnu :D Ted hrajem, ja healuju soldiera, on ma skoro plny hp, ja se dostanu pod palbu, a ten picus si nejdriv hodi ten svuj bioheal a pak bezi prede mnou a vidim jak mi jde ukrast healthpack. Nastesti jsem ho dohealoval driv nez tam dobeh, jinak bych tam zarval :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HESPELER: Akcelerace mysi je irelevantni, vsechny normalni hry pouzivaj raw input ...
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    ADMIX: dpi je marketingovet tahak. vetsina fps pro hracu ma dps 400/800dpi ; 30cm/360°.
    je to ve vysledku jedno, jestli mas 400 a ve hre 20 nebo 800 a ve hre 10, ale asi idealni je mit nastaveny nativni rozliseni konkretni mysi.
    nejdulezitejsi je hlavne mit v systemu vypnutou akceleraci a mit citlivost mysi na urovni 6, protoze jakakoli uroven nad i pod kurvi celkovou presnost mysi tim, ze to bud body vynechava nebo dopocitava.

moc hezky je to vysvetlene v tomto videu [mnohem lepe nez mnou]
    CS:GO - Noob to Pro / DPI & Sensitivity
    https://www.youtube.com/watch?v=ABNdTojanHw
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    možnost rozmyslet si ultinu (nebo dokonce fakecast) je nesmysl.. ten cast time je důležitou součástí každý ultimátky kvůli balance a počítá se s ním, každej to má proto jinak.. a to že se někdy něco posere k tomu patří, kdyby každej mohl ultit na jistotu mohli by tam dát rovnou autoaim..

KOZLIKK: to pořád funguje, ale jen u některých ult (% se spotřebovávají během první sekundy možná dvou a když umřeš zastaví se to a co zbylo ti zůstane), vím že to tak má soldier, mcree, myslím že i pharah, možná genji ale toho nehraju..
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Kurva ten terz ma pravdu, ja si nedam pokoj a jdu jeste vecer hrat, a prohraju tri hry za sebou kvuli trollum.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jinak se mi to taky parkrat stalo, castim draka a le wild lucio appears, boop a drak leti do afriky misto do gravitonu :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jako napad to neni spatnej, ale dost by to zamichalo spoustou veci. treba pro pharah by to byl docela buff, protoze ta je v ulti hrozne zranitelna. nebo si treba predstav genjiho, kterej skace jako idiot a postupne spamuje ulti a porad tam porvava ze hleda okurky a cancelluje to. a kdyz to lidi unavi a prestanou ho vnimat, tak je vsechny rozseka. mozna by to bylo dost otravny.

navic blizzard jako takovej ma spis filozofii veci co nejvic nekomplikovat.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    SKY_MAX: nemyslim si, ze by to v realu skutecne fungovalo. fakovani a cancelling spellu v dote funguje podle me zejmena proto, ze dota je 3rd person hra, takze kdyz nekdo zacne castit ultinu, ty v reakci tu svoji a kdyz ten prvni ultinu zrusi, mel bys to stihnout zrusit i ty. docela dobre je to videt na lasthitech/deny treba.

kdezto OW je 1st person, navic pomerne hekticky, kde jsi mnohdy rad, ze si vubec vsimnes, ze nekdo zacastil ultinu a kdyz dokonce tam dokonce v reakci stihnes poslat svoji, tak si pripadas jako borec. modelova situace - jsi lucio, jste na objectu a pokujete se navzajem - strilis po ostatnich, snazis se uhybat projektilum, sledujes zdravi spoluhracu, pozorujes ruzny flanking cesty a milion dalsich veci, kdyz v tom vidis jak prave reinhardt casti ulti, tak tam rychle posles tu svoji, abys zamezil burstdownu jenze ejhle, reinhardt ulti rusi, ty jsi svoji ulti uplne vyplytval a za 10s minut kvuli tomu umirate.

fakt si nemyslim, ze by ta mechanika cancelovani ultimatek hru vyrazne obohacovala, spis naopak - bylo by to jeste vic frustujici, protoze uz ted je to dost fast-paced hra, kde fakt neni prostor na chyby. navic uz ted se daji ruzne cancellovat animace treba u reloadu a podobne, coz mi prijde tak akorat.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Jo, taky jsem koupil G502, docela zazitek tolik DPI :D ale asi zacnu pro jistotu pomalu s necim, co nevyzaduje moc velkej aim :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: No to mi pripada ze je celkem pointa toho, ze ten jejich rein je zachranil tim chargem, i kdyz te netrefil :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    SKY_MAX: Jak by to mělo fungovat z praktického hlediska? Neumím si představit, že bych si za tu 1/10 sekundy zásadně rozmyslel co jsem chtěl udělat a pokud by to okno pro zrušení bylo delší tak je potenciálně "gamebraking".
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    SKY_MAX: dej jim to jako podnět, dobrej point za mě
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    musim se přiznat, že mi trochu chybí možnost zrušit - cancelnout abilitu nebo ulitnu.. Z doty jsem zvyklej, že každej spell má svojí vlastní animaci a načasování a do určitý doby (zlomky skundy) lze animaci zrušit. Což je jeden z základních gameplay prvků.
    Tady se přistihovávám, že bych to taky bral. Předevšim u Reinovi ulti, protože u tý to skutečně trvá než se stane a kdyby tam byla možnost to v prvních desetině sekundy zrušit, byl bych rád. Stejně tak u reinove éčka a určitě by mě napadlo ještě pár dalších.

a trochu z jiného soudku. Tohle jsem dával hammer down, ale projel kolem cizí rein a vyhodil mě do vzduchu, někam uplně do piče. A tim jak jakmile jednou zmáčknete Q tak to prostě bude, tak jsem letěl celou dobu s tim kaldivem už machnutym a teprve když jsme se dotkl země, tak se to sputilo. Což samozřejmě mi zcela zničilo plány a ultnul jsem někam uplně do pryč.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    KOZLIKK: jakej monitor?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: premyslim nad tim zrovna. vyznate se v tom nekdo, je tenhle v pohode?
    ZOWIE by BenQ XL2411 FHD - LED monitor 24" 9H.LELLB.RBE | CZC.cz
    https://www.czc.cz/zowie-by-benq-xl2411-fhd-led-monitor-24/194927/produkt
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja treba podlozku nikdy nemel, nejsem schopnej s ni fungovat, zvlast kdyz moderni mysi fungujou lip nez moje ruce i na beznym stole :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MATHES: Ma, pac mi odeslo pravy tlacitko, takze mi zacal nahodne padat shield :DDD

NO MORE EARTSHATTERS
    MATHES
    MATHES --- ---
    ADMIX: a ma to nejakej vyznam u main Reina? :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak, koupil jsem si novou mys, aim increase +30%, pojd mi!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    A kurva!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam