• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    vsak muzete hrat unlimited a delat picoviny jako 6x symmetra nebo we are all soldiers now :) je fakt, ze kdyz jsem dneska dal competitive v nadeji, ze se tam bude hrat trochu rozumne, tak mi spis prislo, ze to lidi jenom zahazujou. bud delali picoviny v mym tymu a dostali jsme a nebo to bylo tak easy az to vlastne ani nebylo zabavny ..
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    nah, moc hrotíte, je to furt stejná sračka :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    SKY_MAX: no to jsem zjistil prave ten prvni den a pokazdy se v tom utvrdil, kdyz to na deset minut zapnul. tim jsem prave dospel k te otazce :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Kladu si stejnou otazku!
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ELEMENT_LEAD: jo.. zjistíš, že tě hrát casual vůbec ale totálně vůbec nebaví a řikáš si proč je ranked jedinej smysl života..
    Proč to vlastně hraju tu hru
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ma offseason nejakej point krome toho ze na tyden prestanu hrat overwatch?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    To sou vsechno realny zkusenosti :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Admix je z ty hry uz tak znegovanej, ze co prispevek, to salt :-)))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Nejlepsi je, kdyz ma teleport posledni charge, ty ses mercy s ressem, ale nez stihnes projit, tak ti ho vyzere soldier ve sprintu :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    pro teleport používej jen když je to potřeba, ale pokud jste právě ubránili point a zabili celej nepřátelskej tým a ty se spawneš, tak nemá smysl použít teleport, protože se tam dostaneš včas a máte o jedno použítí víc až to bude potřeba
    PANVA
    PANVA --- ---
    FURRYK: nene, ma max 6 pouziti
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    JANDOS: jsem myslel ze stoji dokud ho nekdo nesunda ....
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Vedeli ste ze na teleportu sou svetylka ktery ukazujou kolik ma jeste chargu ?
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja umim jakz takz zatim reapera :-D a pharah...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Mne zitra pride grafarna tak si uz snad normalne zahraju :-) pozvanku sem prijal...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JANDOS: Ten discord by byl asi nejlepší
    KOZLIKK: Zrovna jsem ho zakládal, ale nechám to na tobě teda:-D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    WOTAR: i am getting old :D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Taky si nehodlam zakladat FB :) Ja jsem na tom your overwatch discordu to funguje docela dobre.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Nechcete místo FB skupiny na domlouvání matchů založit spíš WhatsUp skupinu (případně na Telegramu) ?
    PANVA
    PANVA --- ---
    KOZLIKK: minimalne ten concept art screenshot debunked dneska na DICE Summit samotnym Jeffem. Cely VOD https://www.twitch.tv/videos/123951197?t=48m02s

Presne kdy mluvi o tomhle konceptu a zminuje ze to neni who we think it is... https://www.twitch.tv/videos/123951197?t=54m15s
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam