• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    JANDOS: Ten discord by byl asi nejlepší
    KOZLIKK: Zrovna jsem ho zakládal, ale nechám to na tobě teda:-D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Taky si nehodlam zakladat FB :) Ja jsem na tom your overwatch discordu to funguje docela dobre.
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    Nechcete místo FB skupiny na domlouvání matchů založit spíš WhatsUp skupinu (případně na Telegramu) ?
    PANVA
    PANVA --- ---
    KOZLIKK: minimalne ten concept art screenshot debunked dneska na DICE Summit samotnym Jeffem. Cely VOD https://www.twitch.tv/videos/123951197?t=48m02s

Presne kdy mluvi o tomhle konceptu a zminuje ze to neni who we think it is... https://www.twitch.tv/videos/123951197?t=54m15s
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ELEMENT_LEAD: gale adelade mě třeba překvapuje s jeho uspavacíma šipkama. On má accuracy třeba 10%, ale jsou to fascinující momenty, kdy se rozhoduje ten dart střelit. V twitch chatu jsme se o tom bavili, že jede high risk - high revard. Donutilo mě to zamyslet se jak sleep dart používám já a mohl jsem to začít měnit.

Valkia je zase skvělej co se pharah týče, jeho movement po mapě je hodně krutej - vůbec tady je dobrej tutoil od něho (snad tu nebyl jeslti jo tak sry všem) https://youtu.be/nkP1H0ggylo
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    SKY_MAX: je to pravda, ja hodne koukam na wraxu (hanzo) a gale adelade (anna) a kdyz to clovek nesleduje pasivne, ale vazne kouka kudy chodi, tak odkouka super mista kde branit nebo kudy utocit.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    aha, včera skončila sezóna.. A já zrovna začal mít trošililinku víc času na to hrát a nebezpečně jsem se přiblížil diamantu.. ono se to nezdá ale sledováním streamu se člověk docela naučí. Calvin, kayuun, valkia, gale adelane (nebo jak se ta #1 anna jmenuje). Člověk okouká jejich positioning, jejich ingame rozhodnutí, jejich strategie a pak to zkouší zakomponovat do vlastní hry
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    to bude dlouhej tejden bez comp :(
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    Tiny Tina a Annie s medvidkem me naucily nepodcenovat male holcicky :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    tuhle taktiku musim vyzkouset :)
    [Overwatch] The Level 5 Turret
    https://www.youtube.com/watch?v=dljDvnwQXfM
    YETTY
    YETTY --- ---
    Klidně a rad se také přidám. Akorát jsem bez fb, snažím se hrát každý večer, mainuju Lucia a s lidmi kteří nevědí jak vlastně ten heal pracuje, si mi hraje těžko. Všichni mají zvláštní představu že radius healu j snad úplně všude :) Soloq moc nehraji, jsem rád když se mohu aspoň na jednoho hráče spolehnout.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    MATHES: Jsem pro, do noob teamu se kdyžtak hlásim. Patlám se kolem ranku 1700 a skrz solo q, se moc nedokážu vyhrabat nahoru. Takže si s radostí zablbnu v partě.
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    I am also in .... jsem na nastence, tak si me pridejte a vecer muzeme dat, hraju vecer po 20:30 kdy uspim deti ....
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    zkuste teda zalozit to fb, já bych se klidně taky přidal, ale chce to něco, kde se můžeme dohodnout, anebo aspoň dejte všichni na nástěnku tagy, ať si vás můžu přidat.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MATHES: tak se tu domluvime na terminu a jdem na to. myslim, ze 3-4 clenny skupiny jsou optimalni a to tu asi slozime skoro kazdej vecer :)
    GEORGE175
    GEORGE175 --- ---
    MATHES: tak klidne zalozte skupinovy chat na fb :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: tak discord server je to nejmensi - kazdej tam ma svuj jakmile si udelas ucet, ne?

na tu organizaci hrani se nam osvedcil jen FB skupinovej chat, jakmile to bylo nekde jinde, tak se tam nikdo nechodil divat a spis to bylo vzdycky takovy "nahodny uskupeni" hracu na DC nez nejaky organizovany hrani :))
    MATHES
    MATHES --- ---
    ADMIX: hele ono CS neni zas o tolik lepsi co se tyce toho strestu a chuti udelat si vylet do polska a nekolika svym spoluhracum vysvetlit princip teamove hry pomoci kastrovacich klesti a horkeho olova
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MATHES: Me to takhle chytlo a vrele nedoporucuju, zkracuje to dost vyrazne zivot :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    JAZZZ: jsem na tom stejne - hraju jeste i jiny hry a porad me OW jeste nechytlo dost na to, abych z toho mel "main" hru, nicmene uvedomuju si jak ta hra funguje (tim nerikam, ze teoreticky ji umim tam a zpatky - to ani omylem) a kdyz uz ji hraju, tak ji chci hrat, aby to tak nejak davalo smysl (od picku, pres callovani ultimatek a flanku az po regroupy po vyhlazech, skakani mimo mapu, kdyz clovek zbyde sam a nemuze utect) - proste chci tu tymovou hru hrat tymove, coz se mi samotnymu vubec nedari
    MATHES
    MATHES --- ---
    ADMIX: jj ono to pak zacne parovat lobby vs lobby a tam je ta konkurence o neco tuzsi :D

jsme na to prisli, kdyz jsme hrali s kamaradama vetsinou ve 3-4 a pribirali lidi, co se nam zdali, ze hrajou slusne. obycenje jakmile jsme dobrali do plnejch, tak prisel kour, museli jsme to rozpustit a rozjet nanovo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam