• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    povinny hrani od diamondu nahoru ted bude 7 her tydne misto jedny

Back in Season 2, we introduced a skill rating decay system, which required players in the Diamond, Master, and Grandmaster tiers to complete at least one competitive match every seven days in order to maintain their status. This season, players with a skill rating above 3000 will need to complete at least seven games per week—a change that will improve the accuracy of the player’s skill rating, make maintaining multiple high-level accounts more difficult, and make upper-tier placement more meaningful
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOZLIKK: ja se uz nemuzu dockat. at to daj live rovnou, to se pak doladi :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOZLIKK:
    Overwatch - Graviton Tank With Damage TAUNT? (Efi Starts Building The Next Hero!)
    https://www.youtube.com/watch?v=7klZICOFSJ0
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: jj, to je dobra zmena imho
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Fixed a bug preventing Reinhardt’s Charge from properly pinning targets

KONECNE, jiste ze to nebylo rukama!!!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ty vole, tak von ten bastion prosel, tak to jsme totalne v pici :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JAZZZ: Za leave v comp je ban na asi 10 minut, kterej se pak exponencialne zvysuje az do season ban
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ADMIX: to vis, nadeje umira posledni .. az po mercy :)

jo a vsimnul jsem si, ze do opusteny comp hry se da vratit a naopak to leavera nenecha hrat dalsi dokud ta opustena neskonci (ano i ja se na ty kokoty uz fakt dneska jednou vyflak :)
    tak doufam, ze to trochu omezi hry 6 vs 5. dokonce jednou jsme hrali 6 vs 1 .. docela nam toho chudaka bylo lito, kdyz mel sam utocit na route 66 tak jsme si celou dobu jenom mavali u payloadu :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JAZZZ: Je offseason, ted ani nejnaivnejsi hraci neocekavaj v comp queue validni hry :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    vsak muzete hrat unlimited a delat picoviny jako 6x symmetra nebo we are all soldiers now :) je fakt, ze kdyz jsem dneska dal competitive v nadeji, ze se tam bude hrat trochu rozumne, tak mi spis prislo, ze to lidi jenom zahazujou. bud delali picoviny v mym tymu a dostali jsme a nebo to bylo tak easy az to vlastne ani nebylo zabavny ..
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    nah, moc hrotíte, je to furt stejná sračka :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    SKY_MAX: no to jsem zjistil prave ten prvni den a pokazdy se v tom utvrdil, kdyz to na deset minut zapnul. tim jsem prave dospel k te otazce :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Kladu si stejnou otazku!
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ELEMENT_LEAD: jo.. zjistíš, že tě hrát casual vůbec ale totálně vůbec nebaví a řikáš si proč je ranked jedinej smysl života..
    Proč to vlastně hraju tu hru
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    ma offseason nejakej point krome toho ze na tyden prestanu hrat overwatch?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    To sou vsechno realny zkusenosti :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Admix je z ty hry uz tak znegovanej, ze co prispevek, to salt :-)))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Nejlepsi je, kdyz ma teleport posledni charge, ty ses mercy s ressem, ale nez stihnes projit, tak ti ho vyzere soldier ve sprintu :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    pro teleport používej jen když je to potřeba, ale pokud jste právě ubránili point a zabili celej nepřátelskej tým a ty se spawneš, tak nemá smysl použít teleport, protože se tam dostaneš včas a máte o jedno použítí víc až to bude potřeba
    PANVA
    PANVA --- ---
    FURRYK: nene, ma max 6 pouziti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam