• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MATHES: nejvic potesi sejmout widow. poslat 5 a pak ji jeste pred dopadem discordnout a ani to nemusi byt headshoty :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Ja to mel naopak, vylez jsem na ~2600 a pak rovna cara az nekam na 1700 :D
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    ADMIX: ja s luciem taky dostavam vic
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    KOZLIKK: lira waviest :) ja ted v soloQ zazil presne opacnej propad asi o 500 bodu.
    A to jsem jel v podstate jen tanky a heal. V prumeru tak 2-3 gold medals, snazil jsem se lidi pozitivne motivovat pres mic.. proste to neslo. Jedinej zvrat jsem zazil pro nahodnym setkanim s chlapem, kterej mel jako main Winstona, postavu za kterou jsem to vzdycky chtel umet a poprve jsem videl, ze fakt muze udelat rozdil a s nim jsme vyhravali, ale vubec jsem nepochopil, jak to dela, ze je tak uzitecnej :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MATHES: To mi neprislo, Mercy obcas hraju a SR dostavam podobne v tom pasmu 18-25, podle toho jak se dari - to imho fixli nejak :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    ADMIX: jj to si uvedomuju na druhou stranu ta mercy je fakt totalne team dependant a az prilis casto se na me team proste vysere a mercy jakmile je sama, tak je mrtva do vteriny. anna ma sleep dart a granat, kterej ti dost casto zachrani prdel a stihnes utect za zbytkem...

navic diky tomu, ze za mercy mas v podstate jen heal, tak furt dostavas na hovno body :/
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MATHES: Blby je, ze s Anou zas potrebujes treba schopny tanky - ja mam docela solidniho Reina, ale potrebuju za sebou Anu, ktera vi co dela a je schopna me v tom brawlu drzet nazivu. Jen takova blbost jakoze nekam charguju, tak automaticky za mnou leti granat, vetsinou neni samozrejmosti :(
    MATHES
    MATHES --- ---
    mno ja tuhle sezonu jedu main mercy a muzu vam rict, ze je to pain jako hovado a pomalu se zacinam radsi ucit s anou :D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    ADMIX: jo zen je v tomhle super, navic kdyz ma clovek dobrej den tak i ty nepratelsky healery obcas sejme solo, pac diky discordu staci dva random headshoty a je vymalovano:)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    twe, ten Soldier proste jako dps.... *mlask*

soldier — imgbb.com
    https://ibb.co/b1TnAk
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    KOZLIKK: ja v rozrazovaku mel nekolikrat gold eliminace i s luciem :D jako zoufalost ty lidi
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja vidim nejvetsi prinos v tech discordech, proste tem matlakum okolo pomoct zabit to na co zrovna strilej :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    WA9NO: Vetsinou Zena
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: tyvoe, to je velice pekny, cos hral?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    hmmm prvhi hra vyhra ;))
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    LUCKYBSD: 2k dobry, tedka jdu zkusit soloqq, tak se brzo potkame ingame :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tak dneska solo carry az tesne pod 2800, diamond na dohled!
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    by me zajimalo jak to funguje ten placement, protoze vetsinou me to hazelo k jelitum co na utok berou widow v kombu s junkratem
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    hmm placement za lucia, 2071 (min season high 2271), 5 proher 4 vyhry 1 remiza, kazdopadne po tom updatu nejde zabit, celenz je healovat ted, ale dycky zustanu sam a pak tam casto vydrzim jezdit nez mi prijede zbytek
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    ELEMENT_LEAD: to rikam uz dlouho, at to misto leavera hodi bota, muze mit uroven jako prumer jeho teamu ... podle me idealni reseni .... nebo kdyby nekomu prislo prumer tymu hodne tak klidne jako nejslabsi clanek teamu, porad lepsi ajk o jednoho cloveka min ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam