• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    KORAL
    KORAL --- ---
    Hral jsem tam chvíli a ping byl mezi 130 - 154. Sedím na UPC v Práglu.

Jinak dneska po 14 dnech zase zpět v Diamondu ... mě to za neaktivitu sesadilo z 3325 na 3k a po asi 5 hrach sem spadl na 2880 a nemohl jsem se vydrápat., Vždy jsem skončil na 2980 a pak zase spadl.
    CORNY
    CORNY --- ---
    ADMIX: Teď jsem tam zkusil 5 her a pod 160 jsem se nedostal tak nwm, ale i tak musím po těch 5ti hrách říct, že zlatý eu :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CORNY: Hraju tam bezne, ping do 120, takze se to da.
    MATHES
    MATHES --- ---
    CORNY: hral jsem tam na mistni doporuceni a ping jsem mel ok
    CORNY
    CORNY --- ---
    Hrajete na EU nebo US regionu? Zkoušel jsem US bo jsem dostal tip, ale nejsem schopnej si tam rozumně zahrát, resp. mít rozumnej ping, pohybuju se na 190-350ms. Máte s tím nějaký zkušenosti?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Takze uz to muzes prestat hrat a prejdem na Playerunknown Battlegrounds, ne? :-))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Prave se to stalo. Prave jsem zahral Zena tak, ze me pet lidi z protejsiho teamu nareportovalo za hacking. YES!
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Konecne muzu zacit poradne mainovat hanza, presne na to strileni po climbu jsem cekal :-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Overwatch PTR Now Available - May 3, 2017 - News - Overwatch
    https://playoverwatch.com/en-us/blog/20722025

cancer imminent.
    HANZILLA
    HANZILLA --- ---
    shani tu nekdo Reina?
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    HEROES OF THE STORM 2.0 New Cinematic Trailer 2017 Genji And D.Va
    https://www.youtube.com/watch?v=10MKxsOQFlM
    MATHES
    MATHES --- ---
    RMUTT: que?
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    Vypada to na novej skin pro D.Vu a hromadu free lootboxu, mozna ty Heroes Of The storm precejen zkusim.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MATHES: nejvic potesi sejmout widow. poslat 5 a pak ji jeste pred dopadem discordnout a ani to nemusi byt headshoty :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Ja to mel naopak, vylez jsem na ~2600 a pak rovna cara az nekam na 1700 :D
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    ADMIX: ja s luciem taky dostavam vic
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    KOZLIKK: lira waviest :) ja ted v soloQ zazil presne opacnej propad asi o 500 bodu.
    A to jsem jel v podstate jen tanky a heal. V prumeru tak 2-3 gold medals, snazil jsem se lidi pozitivne motivovat pres mic.. proste to neslo. Jedinej zvrat jsem zazil pro nahodnym setkanim s chlapem, kterej mel jako main Winstona, postavu za kterou jsem to vzdycky chtel umet a poprve jsem videl, ze fakt muze udelat rozdil a s nim jsme vyhravali, ale vubec jsem nepochopil, jak to dela, ze je tak uzitecnej :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MATHES: To mi neprislo, Mercy obcas hraju a SR dostavam podobne v tom pasmu 18-25, podle toho jak se dari - to imho fixli nejak :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    ADMIX: jj to si uvedomuju na druhou stranu ta mercy je fakt totalne team dependant a az prilis casto se na me team proste vysere a mercy jakmile je sama, tak je mrtva do vteriny. anna ma sleep dart a granat, kterej ti dost casto zachrani prdel a stihnes utect za zbytkem...

navic diky tomu, ze za mercy mas v podstate jen heal, tak furt dostavas na hovno body :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam