• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    u hanza je blby, ze genji ho hrozne farmi. muze proti hanzovi hrat hrozne agresivne a jedina sance, ze jej hanzo sejme je, ze mu da headshot v dashi, coz chce flick (nebo luck) jak prase.

druhak hanzo nesejme pharah/mercy. a ciste pharah vs hanzo sice neni tak beznadejny jako proti genjimu, ale taky to neni prijemny a rozhodne to neni aaa cover pro team.

oboje jsou hrozne popularni picky. jinak je hanzo super, kdyz to zapnu hraju v podstate jen jeho

jeste teda proti winston byva problem, kdyz healeri nevi, ze maj rychle reagovat a long range duely vs widow taky hanzo prohrava.

kdyz se nad tim zamyslim, tak hanzo funguje jen protoze hit registrovani sipu a scatter jsou oboji hroznej bullshit.

:)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KORAL: Mno, co ti budu povidat, muj hanzo je prinejlepsim gold tier materialek :-))
    KORAL
    KORAL --- ---
    WA9NO: Na tom Diamondu ho lidi docela hrají a hrají ho sakra dobře. Když to porovnám s Platinou, tak je to obrovský rozdíl.
    V Diamondu, když mám proti sobě Hanza tak se držím docela zpátky a nebo beru něco agresivního s čím ho hned sejmu.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Mno ja piluju toho hanza a musim tyvole uznat, ze kdyz se clovek trefuje tak neni vubec spatnej :DD pristi sezonu mainuju!
    KORAL
    KORAL --- ---
    ADMIX: Já držím 3 hry na večer a díky tomu se držím kolem těch 3k. A zatím mi to stačí, na Mastra se s tímhle přístupem, ale nedostanu :-D
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    A mě snad na víkend přijde nová myš a funkční sluchátka, tak bych taky něco dal, ale asi padnu tak nízko, že mi zbude akorát Corny zase:-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja si dal vcera jednu solidni vyhru za Reina a pak uz jsem to neriskoval a tryhardil mccreeho v quickplayi s kolegama :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Valika včera padal a padal a padal ... né že by měl špatné spoluhráče a nebo hrál špatně, ale nedařilo se mu. Spadl někam ke 3900 a možná ještě níž, než jsem usnul.

Já si zopakoval taky svuj propad na 2980 a pak návrat během jednoho dne zpět na 3050 :-D
    HANZILLA
    HANZILLA --- ---
    Twitch.tv/hanzilla_pwn

CHill out OW, zastrel si svyho fetaka!
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Meanwhile madara sits at around 2200.... :-D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JANDOS: Srabe! Ja jsem zas spadnul 200 pod tech 2800 :(
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ADMIX: Proto sedim zaparkovanej na 2950 uz pres mesic a cekam az nastane spravna konstalace hvezd abych dal ty 2winy do diamondu a tam to mohl prestat hrat a vsude tvrdit ze sem v diamondu :D Jestli cca za mesic konci sezona tak se budu muset odhodlat.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Sezona zacinala prvni tyden v breznu, takze konec bude nekdy za mesic.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Nevíte kdy končí sezona?
    A rád bych se ještě optal, zdali nevíte jak je to s tím padáním ranku při neaktivitě.
    Je tam 7 odehraných her za týden. Ale od kdy se ten týden počítá?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja uz jsem zase v low-plat, pres tech ~2.8k jsem se nedostal, dneska jsem prohraval jednu hru za druhou - leaver, troll, leaver, leaver, nepouzitelny tank premade (that's new!)
    Tak jsem se pak uz jen s par znamejma venoval quickplay a pilovani aimu se soldierem a mccreem :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Hral jsem tam chvíli a ping byl mezi 130 - 154. Sedím na UPC v Práglu.

Jinak dneska po 14 dnech zase zpět v Diamondu ... mě to za neaktivitu sesadilo z 3325 na 3k a po asi 5 hrach sem spadl na 2880 a nemohl jsem se vydrápat., Vždy jsem skončil na 2980 a pak zase spadl.
    CORNY
    CORNY --- ---
    ADMIX: Teď jsem tam zkusil 5 her a pod 160 jsem se nedostal tak nwm, ale i tak musím po těch 5ti hrách říct, že zlatý eu :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    CORNY: Hraju tam bezne, ping do 120, takze se to da.
    MATHES
    MATHES --- ---
    CORNY: hral jsem tam na mistni doporuceni a ping jsem mel ok
    CORNY
    CORNY --- ---
    Hrajete na EU nebo US regionu? Zkoušel jsem US bo jsem dostal tip, ale nejsem schopnej si tam rozumně zahrát, resp. mít rozumnej ping, pohybuju se na 190-350ms. Máte s tím nějaký zkušenosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam