• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Jojo, ale ja jsem z goldu zvyklej na agresivniho reina, a to proste ted nejde, pokud clovek neni nejakej vrah typu Miro :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ADMIX: je to často sad very sad.. ale jako Rein musí člověk často obětovat mnohé.. i nabíjení svojí ulti. Včera jsme zrovna hráli a zbyl na mě rein a ultu jsem nabil za celou hru jen jednou. Furt mě fokusovali a furt do mě šili a furt jsem chcípal. Ale protože stříleli do mě, tak zbytek týmu střílel do nich a vyhráli jsme tower 3:0. Takže i když jako rein člověk nezabíjí a jen tankuje a umírá, tak to může plnit svojí roli.
    Mercy se mi i omlouvala, že mě neuhealuje. Ale pokaždý kdy jsem umřel, tak záhy to zabalili 4 protihráči. Dobrej trade
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    How Not To Position as Ana - Self VOD Review #2 | Overwatch Season 4
    https://www.youtube.com/watch?v=4NNTE8w6EmQ

Peknej self-review. Ve 4:45 je neco, s cim se jako Rein ted potykam, clovek chce nabrat trochu ult charge a hned to koupi od Hoga :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    No vida, stacilo par her a jsem zase diamond :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jo klidne muzem, dneska jsem se ale dozvedel, ze kdyz jsem zen a rikam discordy, tak ze mam drzet hubu, tak asi nejsem takovej profik :(
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ADMIX: tak pojd někdy třeba na duo
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tri dny jsem nehral a moje carry grupa se propadla do mid-diamond, cili ja s masters jsem ted carry. Peklo zamrzlo!
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KOZLIKK: právě, podle mě drtit jednoho nebo dva hrdiny bude fungovat až od grandmasters nahoru.. ale ne tady u nás v diamandu.
    Protože ten náš jednotlivej skill na tom heroovi nebude tak velkej, protože prostě nejsem grandmastři
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: no me to video taky prijde povedomy. to vypada, ze je to zrecyklovany neco, co uz tu bylo. kazdopadne on tam neco tvrdi, ale nemuzu k tomu najit nikde zadny dalsi info? o typkovi jsem v zivote neslysel, nerikam, ze mele sracky, ale prijde mi to, jako by mel v teamu widow, zapsal si do denicku, ze prohral kvuli ni, vypnul hru a sel butthurt udelat nejaky video :) jinak nejak nechapu tu jeho histerii, ten typek ma na widow 126 proher a 103 vyher. to muze bejt pro spoustu hracu jeden spatnej den? navic ocividne padal. nevim no, moc mu to neverim. tobe se to podarilo dohledat nekde, ze to tak doopravdy funguje?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Reaguju na ty 1-2 hrdiny dobre, to se tahne uz dlouhy mesice, tahle "rada pro zacatecniky v high elo"
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jo, to je prave vyhoda ty tymovy hry, ze kdyz uz teda nemuzes hrat godlike Zena, tak si furt muzes vzit Reina, a sice nejses na high masters urovni, ale mas v tymu Anu, ktera te proste podrzi, nebo Divu ktera te zachrani z hooku a tak :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    imo je idealni mit 1 godlike postavu a s ni taha + umet zahrat ostatni role alespon prumerne s tim, ze kdyz na tebe nevysel main, tak proste jen vyplnis a snad dostanes potahano.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    prece napric hrami, je focus na jednu vec naprostej zaklad pro jakejkoli climb. ve starcraftu taky nepujdes hrat random, nebo vesmes zergy a obcas tosse. pokud chces climb, budes hrat JEDNU rasu a JEDNU konkretni strategii, kterou provedes na 100% bez chyb.

v mobach se taky nebudes ucit 10 hrdinu, ale naucis se jednoho tak, abys s nim mel mechaniky hrace takove urovne kam se chces dostat. je to proste nejrychlejsi a budes splhat instantne.

naopak si myslim, ze v OW, pokud se normalni clovek chce dostat do grandmasteru, tak se soustredit na 1-2 postavy je jedina sance jak se tam dostat. staci mit mechaniky u jedny postavy na ty cilovy urovni a v pripade, ze okolo sebe ma team, kterej ho doplni, tak neni problem a nikde se to neprojevi.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Jo ale vsak o tom to je, to jsem videl uz nekdy loni, ze idealni je proste vybrat si 2-3 postavy ktery ti jdou, a ty zacit drtit, a v tech vyssich tierech se ta grupa proste vzdycky nejak posklada. Ono uz v high plat to zacina bejt videt, ze se aspon nektery zacinaj zajimat o kompozici tymu a ne o to, co se jim zrovna ted chce hrat nebo zkouset :))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: No, to neni uplne pravda, realita je pak takova, ze sice budes mit v GM insane Hoga, ale kdyz uz nebude misto pro tank, tak si ten typek vezme neco jinyho a furt bude mit prinos pro tym. S jednou postavou se to imho stabilne hrat neda, typicky dneska jsem z sesti her hral zena jen trikrat, protoze jsme ve trech hrach sli jen 2-3 v grupe, a padnul nam k nasi Mercy nejakej nadrcenej Lucio. Ja se asi zkusim drzet tria Soldier/Rein/Zen prozatim, to by melo pokrejt vetsinu situaci, mozna pak Winstona :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    3.6k season high :>
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Ja hraju i jiny postavy, ale za toho zena to ma zarucene nejvetsi uspech, jen to vyzaduje nejakou podporu tymu treba proti opici. S Tracer si uz poradim sam :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KOZLIKK: zajímavý porovnání. Myslim si, že to bude trochu otázka štěstí. Nemyšleno nějak proti admixově skillu, ale žádnej hrdina neni univerzální. A jen meinovat jednoho hrdinu na šplhání v ranku fungovat nebude podle mě.
    Protože i hrozně skkvělej a naskilenej Zen v nějakejch komopozicích fungovat nebude.
    Na šplhání v ranku je podle mě důležutý mít nějakej šerší pool hridnů a umět správně switchnout v průběhu jednotlivjech her.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TERZ: Pojd mi!
    TERZ
    TERZ --- ---
    Ty vole člověk si dá na sezonu pauzu a admix z masteru učí lidí hrát. Asi je čas to zase zapnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam