• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    tyvole konec sezóny je fakt zlo.. normálně to bývá tak, že retardů je půl na půl. Teď je to ale neúnosnejch 80% her s aspoň jednim absolutnim debilem, co to posere
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Nejlepsi je s winstonem zabijet pharu :)))
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ten Total Mayhem je totalni peklo :DDD
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    HELL YEA BOI

ADMIX
    ADMIX --- ---
    Uz jsem prohral asi sest her v rade, evidentne si hra mysli ze na high diamond nemam, a tak mi dava samy lemply co nejsou schopny zabit Mercy, aniz by zvedla osmdesat hracu za kolo :(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: No jo, ja jsem zamlada hral dost, i poloprofesionalne by se dalo rict :D takze vim z vlastni zkusenosti ze u tehle her je komunikace a koordinace pulka uspechu. Bohuzel zdaleka ne kazdej v tyhle hre to bere seriozne, ani kdyz v competitive vylezou do tak vysokejch ranku :(
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ADMIX: add k tomu včerejšeku (píšu to obecně pro všechny).
    Nevim jak to máte vy, ale když jsem tank, tak často mám tunelový vidění a soustředím se jen na ten perimetr a nezvládám mít přehled o celý hře. Už jen z toho důvodu, že jsem vepředu a v mym zornym poli ani ty spoluhráči nejsou. Takže vždycky uvítám, když někdo mi dá informaci a říká něco co já nevim.
    Když hraju Annu nebo supporty obecně, tam tím, že jsem vzádu, tak vidim na celou hru a můžu dávát spoluhráčům calls na to, kdo moc divuje, odkud choděj atd. (na to je Admix borec, ten bude do voicu hlásit nepřátele i kdyby byli všichni off voice :D) a často si pokřikuju na tanky, aby se stahovali a řikám jim, že tam za nima nejsme.
    Určitě si nemyslim, že všechny moje rozhodnutí jako tank jsou správný a ocením posudek od dalších spoluhráčů, který se na to doslova dívaj z jinýho úhlu. V těhlech momentech se mi zdá voice komunikace jako zcela nezbytná. Taky je to vidět na na ten grandmastrech jak furt hulákaj do toho voicu něco.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    10000 players ahead of you, what the hell
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Jojo, ale ja jsem z goldu zvyklej na agresivniho reina, a to proste ted nejde, pokud clovek neni nejakej vrah typu Miro :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ADMIX: je to často sad very sad.. ale jako Rein musí člověk často obětovat mnohé.. i nabíjení svojí ulti. Včera jsme zrovna hráli a zbyl na mě rein a ultu jsem nabil za celou hru jen jednou. Furt mě fokusovali a furt do mě šili a furt jsem chcípal. Ale protože stříleli do mě, tak zbytek týmu střílel do nich a vyhráli jsme tower 3:0. Takže i když jako rein člověk nezabíjí a jen tankuje a umírá, tak to může plnit svojí roli.
    Mercy se mi i omlouvala, že mě neuhealuje. Ale pokaždý kdy jsem umřel, tak záhy to zabalili 4 protihráči. Dobrej trade
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    How Not To Position as Ana - Self VOD Review #2 | Overwatch Season 4
    https://www.youtube.com/watch?v=4NNTE8w6EmQ

Peknej self-review. Ve 4:45 je neco, s cim se jako Rein ted potykam, clovek chce nabrat trochu ult charge a hned to koupi od Hoga :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    No vida, stacilo par her a jsem zase diamond :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jo klidne muzem, dneska jsem se ale dozvedel, ze kdyz jsem zen a rikam discordy, tak ze mam drzet hubu, tak asi nejsem takovej profik :(
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ADMIX: tak pojd někdy třeba na duo
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Tri dny jsem nehral a moje carry grupa se propadla do mid-diamond, cili ja s masters jsem ted carry. Peklo zamrzlo!
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    KOZLIKK: právě, podle mě drtit jednoho nebo dva hrdiny bude fungovat až od grandmasters nahoru.. ale ne tady u nás v diamandu.
    Protože ten náš jednotlivej skill na tom heroovi nebude tak velkej, protože prostě nejsem grandmastři
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: no me to video taky prijde povedomy. to vypada, ze je to zrecyklovany neco, co uz tu bylo. kazdopadne on tam neco tvrdi, ale nemuzu k tomu najit nikde zadny dalsi info? o typkovi jsem v zivote neslysel, nerikam, ze mele sracky, ale prijde mi to, jako by mel v teamu widow, zapsal si do denicku, ze prohral kvuli ni, vypnul hru a sel butthurt udelat nejaky video :) jinak nejak nechapu tu jeho histerii, ten typek ma na widow 126 proher a 103 vyher. to muze bejt pro spoustu hracu jeden spatnej den? navic ocividne padal. nevim no, moc mu to neverim. tobe se to podarilo dohledat nekde, ze to tak doopravdy funguje?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Reaguju na ty 1-2 hrdiny dobre, to se tahne uz dlouhy mesice, tahle "rada pro zacatecniky v high elo"
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jo, to je prave vyhoda ty tymovy hry, ze kdyz uz teda nemuzes hrat godlike Zena, tak si furt muzes vzit Reina, a sice nejses na high masters urovni, ale mas v tymu Anu, ktera te proste podrzi, nebo Divu ktera te zachrani z hooku a tak :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    imo je idealni mit 1 godlike postavu a s ni taha + umet zahrat ostatni role alespon prumerne s tim, ze kdyz na tebe nevysel main, tak proste jen vyplnis a snad dostanes potahano.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam