• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    AVATAR: jenze v QuickPlay zas nikdo nechce healovat, lidi hrajou hrdiny, ktery neumej a vubec nevybiraj pro. tym, kdyz vidim, ze mam v tymu widow + hanzo a k tomu genji + tracer + sombra , tak jdu rovnou pryc.

zaklad je hrat pozde v noci, kdyz uz musej rozmazleny nemecky fakani spat. pak se da obcas narazit i na slusnou hru.

ja mam ted 2090, ale rad si s tebou zahraju, protoze s trochou kooridnace budes urcite lepsi spoluhrac, nez vetsina gold solickaru. nechcete tu vazne dat dohromady nejakej low-rank team ? aspon 3 stack, at se zmensi pravdepodobnost stretu s dementama.
    ADMIX: ja to hodnoceni nechapal nikdy. Prvnich deset zapasu jsem chapal. Neco jsem vyhral, neco prohral a dostal rank 2500. Od te doby neco vyhravam, neco prohravam. Kdyz vyhraju, dostanu +xx bodu. Kdyz prohraju srazi mi to o xxx bodu. Takze jsem na 1500 a nejak nemam vubec chut rank matche hrat, protoze tam kazdej moc picuje a vubec si nepripadam, jako bych si hral :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Co to zase kurva udelali s ranked, 15 bodu za drtivou vyhru proti tymu s group SR o 100 vejs?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Reapera hraju taky a Soldiera jediny dva co umim :-D dneska sest her v rade prohra, neskutecny a to bylo vitezstvi u dvou na dosah, ale proste pech...
    MATHES
    MATHES --- ---
    ADMIX: ja mel vcera dobrejch spoustu, dneska to stalo cely za vylizprdel.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja fakt nevim, proc to hraju, za celej vikend jsem mel dve fakt dobry hry, zbytek byly sracky :(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Overwatch: Reinhardt BUFFED!? - How The NEW CHARGE Works!
    https://www.youtube.com/watch?v=Zm6li0ppUb8

Konecne snad Rein bude pinovat spolehlive!
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Jen at buffnou zaryu, mymu Hanzovi je v tyhle mete dost smutno!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Ja se na praci musim soustredit, takze videa ne-e :(
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Kurva, jsem chtel dneska pracovat!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jo je pravda ze season 5 zatim stoji dost za hovno :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADMIX: Ten graviton bude pekne otravnej za Mercy, doted se ho moc nebojim pac se vzdycky da k nekomu odlitnout :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Overwatch: HUGE DOOMFIST NERF! - McCree & Zarya BUFFED!
    https://www.youtube.com/watch?v=WylwjIJAEkY

woah!
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    WA9NO: A abusování railu a couvání.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Kde jsou ty casy kdy si se moh spolehnout jen na aim, tajmovani megahealthu a Red Armoru :D
    SKY_MAX: nevim, jsem v qp hral s nakym top 74 junkratem a ovlivnoval to jak svina :)

a s arcade taky nesouhlasim 3v3 eli me bavi dost hlavne tim, ze musim tocit chary a kazdy kolo je tak trochu jiny.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    bohužel nevýhoda dalších módů, který nabízej v arkádách je, že OW jako hru vymýšleli pouze pro ty 3 hlavní typy map. Všechno je podřízený tomu, aby daný hrdinové mohli hrát hrát v týmu šesti na payloadu, cpt the point a attack/defend.
    Takže CTF je naprosto žalostný, protože to lze hrát jen s pár hrdinama. 1v1,3v3 atd. jsou jen variace klasickýho deathmatche, takže to nenabízí žádnou "módovou" diverzitu hraní. A stejně tak to platí pro ostatní módy. Většinou jsou to prostě jen minihry a nikoli reálně mód, kterej by se dál hrát naplno.
    OW je hrozně založený na teamplay a synergii hráčů, proto tak teď trpí trollama. V jinejch střílečkách trollové tak nevadili, protože ta hra byla navržená tak, že jí můžeš hrát i sám. A pokud si to prostě od sólíčkoval a byl fakt top, tak ten game concept ti dovolil vyhrát.
    To mi na OW trochu schází. V UT2004 jsi jako jedinec mohl ovlivnit celkovou hru mnohem víc než v OW
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Me u toho teda nejvic drzi prave ten omezenej koncept, kde se na nasi urovni da dokonalost provedeni pilovat snad donekonecna :D
    JANDOS: vsak tam mas elimination 6v6, 3v3, 1v1. capture the flag a par dalsich modu. Staci rozkliknout arcade :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Me to zezacatku bavilo hodne, prvni tejden sem to hral vicemene non-stop a druha treti sezona vzdy tak 300 her v competitive. Potom me ale nejak omrzel ten koncept toho ze ma 6 lidi prijit na jedno misto, pouzit ultimatky a kdyz se to nepovede tak regroup a zase znova.
    Libilo by se me kdyby tam byly nejaky mody jako treba domination apod. a ne jednom dobit jednu mistnost jednou chodbou nebo ji protlacit auto. Ale ja vyrostl spis na stretegiich no :)

Ale jako marketing a ta omacka kolem toho je fakt top o tom zadna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam