• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ADMIX: proc je to nesmysl? u 6-stacku bych to pochopil, ale proc vsem kazit hru? vyhrat 3v6 neni zabava ani pro vitezny tym. kdyby to doplnili treba i marnym botem, tak by to bylo rozhodne vic fun.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FURRYK: No ale to je uplnej nesmysl, zejo :) Proste ranked zapasy jsou vzdycky takovy, se s tim smirte :D
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Du si zahrat :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    AVATAR: Nahodou ja sem rad, ze mam dobry pozitek ze hry :-)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    KOZLIKK: porad rikam, at za leavera hodej BOTa s nejakou prumernou urovni teamu, nebo treba uroven nejnizsiho spolubojovnika, proad lepsi jak jeden uplne mimo ....
    CUZMAN: v qp je to relativne fuk :)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ja mam na lidi zatim v qm stesti, musim zaklepat...
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Ted hraju Reinherda jako maina a je to celkem fun :-)
    WA9NO
    WA9NO --- ---

Ja se jen snazim trochu podporit Hanza jako champa, dostava fakt kotel ze vsech stran :D
    WA9NO: jo tos nyl ty, kdo me snipil jak na bezicim pasu at jsem sel kudy chtel? hakzle jeden, mam kvuli tobe otisk v klavesnici :)
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    neco tady smrdi :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    MATHES: Kdyby umel toho Hanza z poloviny jako ja, tak by to bylo vpohode! :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja se konecne vyhrabal na gold a kdyz to vypadalo, ze by mohl prijit carrer high, tak po drtivy vyhre v utoku typek vzal misto tanka typek hanza, "protoze to bude v pohode". obv nebylo a typek uz neswitchnul. vubec me fakt serou lidi, co proste principelne odmitaj myslenku, ze by meli hrat cokoliv jinyho nez svyho oblibenyho hanza / genjiho / junka. zvlast genji v utoku proti triu opice,symmetra, mei me fakt strasne triggeruje
    JAZZZ: tak kdyz nikdo nechce healovat, vezmu healera ja. Problem je, kdyz nikdo nechce healovat, ani tankovat, protoze opicaka a zena proste najednou neuhraju :)

ja hraju spis narazove, takze je pro me tezky se domluvit v nejakou rozumnou dobu. Mam max 2 vecery v tydnu klid na to. Jeden z nich hraju arkady a druhej vetsinou quickplay. Ale jinak se nebranim ;)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FURRYK: Normalne ji zavri do sklepa, jako kazdej slusnej clovek!
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    tak ja se vcera chtel trochu vyhrabat v ranku, nejaky tri vyhry v rade a kdyz jsem konecne klepal na dvere silveru ( :D ) ... tak mi zena vyhodi v byte pojistky .... tak jsem sel radsi nasranej spat ....
    blby je, ze mi to dela s zeleznou pravidelnosti a ja uz nevim jaky opatreni udelat aby to nedelala (zehlicka + rychlovarna kombinace a je to ... )
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    AVATAR: jenze v QuickPlay zas nikdo nechce healovat, lidi hrajou hrdiny, ktery neumej a vubec nevybiraj pro. tym, kdyz vidim, ze mam v tymu widow + hanzo a k tomu genji + tracer + sombra , tak jdu rovnou pryc.

zaklad je hrat pozde v noci, kdyz uz musej rozmazleny nemecky fakani spat. pak se da obcas narazit i na slusnou hru.

ja mam ted 2090, ale rad si s tebou zahraju, protoze s trochou kooridnace budes urcite lepsi spoluhrac, nez vetsina gold solickaru. nechcete tu vazne dat dohromady nejakej low-rank team ? aspon 3 stack, at se zmensi pravdepodobnost stretu s dementama.
    ADMIX: ja to hodnoceni nechapal nikdy. Prvnich deset zapasu jsem chapal. Neco jsem vyhral, neco prohral a dostal rank 2500. Od te doby neco vyhravam, neco prohravam. Kdyz vyhraju, dostanu +xx bodu. Kdyz prohraju srazi mi to o xxx bodu. Takze jsem na 1500 a nejak nemam vubec chut rank matche hrat, protoze tam kazdej moc picuje a vubec si nepripadam, jako bych si hral :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Co to zase kurva udelali s ranked, 15 bodu za drtivou vyhru proti tymu s group SR o 100 vejs?
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Reapera hraju taky a Soldiera jediny dva co umim :-D dneska sest her v rade prohra, neskutecny a to bylo vitezstvi u dvou na dosah, ale proste pech...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam