• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    taky se hlasim, tak v devet :-)
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Dneska se hlasim na pve/qp grind na krabice!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Taky jsem ho koupil :D Uz jsme skoro dali event na druhou nejvyssi obtiznost bez poskozeni dveri, ale pak nam proklouzla guma :(
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    UAAAAAAAAAAAA .... musim jit domu to pustit, celou dobu setrim goldy na poradny skiny, mam tak 15k, tak se na to mrknu :)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Zen je hodně topovej. Musel jsem si ho koupit hned. ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    a prijemne me prekvapilo ze jdou koupit stary event skiny a dokonce za normalni cenu, tak jsem zpetne doplnil sbirku.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    mccree ma peknej skin a symetra nejvic. skoda ze prvni netrefim stodolu a druhy me nebavi :/
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Mam homeoffice, asi si to pujdu pustit :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Loni jsem nestihl ten halloween mod a vcera(vlastne dneska) sem to hral poprvy. Tvl to je pecka :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    ELEMENT_LEAD: dík takže doufám, že dnes večer spolu dáme :-D ;-)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KORAL: welcome back :p
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já předevčírem zase začal hrát OW. Udělal jsem rozřazovák a skončil s 2650 body. Pak jsem začal hrát a po dvou dnech se propadl do goldu :D Abych se z něm během hodiny vyhrabal zase do Platiny, gol je prostě nuda a prej tam nepatřím :-D
    Ale já chci zpět do Diamondu, kde jsem byl před pauzou ... hehe

No nic mě jen pobavilo, jak je ta hra strašně o náhodě ... prostě jak se ti složí team. Jo a na EU sem to už vzdal a hraju na USA. Tam lidi aspon berou postavy do teamu a nehádají se o to, jestli hrají carry a nebo tanka, atd ... vždy se to vyvažuje.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jinak potato kvalita je protoze to je brany ze streamu a taky nic z toho neni z zadnejch smurf accountu, takhle on farmi grandmaster/mastery. nebo ted nevim jak je presne ten ranking proste ty z top 500 a ty zluty, kteryma jim to vyplnuje tymy :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    #1 WORLD RANKED HANZO "Wraxu" | Overwatch MONTAGE
    https://www.youtube.com/watch?v=wqsr5jIt0Bg

tendle typek ma asi tak deset milionu hodin na hanzovi a to je fakt neskutecny. snad nikoho moc nerozhodi ten tea-bagging vypada to hur nez to skutecne je. ve skutecnosti to neni takovej douchebag.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KOZLIKK: Dobra zmena s tim castovanim ultu, clovek uz nebude muset odhadovat, jestli toho genjiho zabil moc brzo nebo ne :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    KOZLIKK: však bylo načase. Ten CD byl šílený. Uvidíme jak bude tenhle nový CD použitelný.
    KORAL
    KORAL --- ---
    WA9NO: No já jsem zvědav zdali to korejci světu nandají jako minulý rok s takovou obrovskou převahou.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Imo dokud nebude naky velkolepy VR gejmeni vcetne VR spectatoru, tak si muze esport naprdet. Nejsme holt v korei :-)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    asi nejsem spravnej esport fan, ale koukat jak nekdo hraje starcraft nebo CS mi prijde jako nejvetsi nuda pod sluncem. overwatch postrada chytrou spectator kameru a automaticky prepinani dobrejch pohledu. jinak je to vizualne docela vdecny.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: turnaj PUBG byl nejvic chatoicka vec ever. stream je dobre koukatelnej, ale ten turnaj byl fakt totalni rng. CS je v tomhle ohledu porad pohoda.

ADMIX: naprosto souhlasim, kdyz to zacinal hrat summit, tak jsem si rikal, co je to za blbost a proc to hraje, ze to nedava vubec smysl. pak jsem si zahral open betu a az pak to zacalo davat smysl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam