• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LOOCAS: Tak nevim jak ty, ale ja kdyz vlezu do hry, tak ji vetsinou dohraju, parkrat jsem videl warning ze pokud budu leavovat dal, tak bude nejaka penalty, ale ban? come on bro, get real
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ADMIX: To možná, ale vidina banu?! Na to se můžu vysrat...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LOOCAS: nehraju to kvůli xp, čili sankce jsou mi u prdele :D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ADMIX: Jo, až na to, že se Blizzard rozhod trestat i lidi, co hrajou QP tim, že pokud odcházíš z matchů častějc (cca. 5x za sebou? nevim teď), tak dostaneš trest v podobě nižších XP a vyhrožujou, že budou i bannovat.

Což mě teda osobně přijde jako naprostá a totální čurákovina!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LOOCAS: Vsak o tom to je, qp me bavi o to vic, ze to proste neni zadnej commitment - nekam vlezu, vezmu si junkrata a akorat to bombim nekde z rohu na celou mapu :D Je to dobrej relax
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ADMIX: QP je hrozne o hovne. :-( To muzu hrat PUBG. Stravili jsme s kamaradama prvni dve sezony v QP a prijde mi to uz o nicem. Tam lido uz tuplem nekooperujou a vybiraj si sileny kompozice :-)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja si jedu junkrata v quickplayi a to me naplnuje radosti a stestim :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    MATHES: když si celej team v chatu a voicu začne povídat rusky/ukrajinsky a ignorují prozbu o angličtinu tak to fakt ne :)
    Logout and bb .
    MATHES
    MATHES --- ---
    KORAL: RUSH B CYKA BLYAT!
    KORAL
    KORAL --- ---
    WA9NO: hehe jj lokálně už to není taková palba jako na začátku. Ale to je asi normál, že se lidi časem přehrají a nebo jdou dál.
    já to nedávno u CS Go zkusil a radši sem utekl :-D To množství rusky/ukrajinsky hovořících dětí mě utvrdilo v tom, že to nemám zapotřebí hrát.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ja to spis beru lokalne. V kazdym pripade jsem si cuchnul trochu CS:GO a to me nejak utvrdilo v tom, ze uz me k OW jentak neco nedostane :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    WA9NO: To si nemyslím. Podle toho jak je to na Twitchi sledované to tak rozhodně nevypadá.
    naopak si to drží stálou základu, která se nepatrně stále rozrůstá.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    OW ded game kluci :-D

LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL: Valkia patří dokonce mezi TOP500. Ten týpek to hraje NON-STOP. Nikdo nemůže zpochybňovat jeho komunikaci nebo tech. dovednosti ve hře.

Prostě OW je jako loterie a to mě fakt sere.

Zlatej StarCraft, kde si člověk stál hezky za svym a buď to prosral a nebo převálcoval protihráče, ale vždycky, bez výjimky to bylo na něm. :) Tam mi nedělalo problém dostat se do vyšší zlatý ligy (pak jsem to přestal hrát, páč jsem na to neměl čas), ale OW? Ani hovno...
    KORAL
    KORAL --- ---
    Včera si Valkia vedl statistiku počtu výher a proher. A celkově to měl 2/1. Tedy 10 výher a 5 proher. Po těch 10 výhrách přišla prohra a pak zase takže byl 10/7 a poté opět výhra, takže se dostal na 13/7, atd ... Prostě aby dostal větší počet výher se nedařilo.
    A to jede Master je těsně pod GM. Celkově ty hry kde prohrál byli vyrovnané a bylo to o prsa. Takže tam nahoře už to je opravdu o tom, jak si sedne team.

Ale při pohledu zpět do minulosti, spadl jednou na 3800, tak nějak a tam chudák trpěl to bylo vidět, než se zase vytáhl ... tam mu párkrát i ujeli nervy a dokonce leavnul ze hry. Do 30 sekund se zase vrátil, ale lidi z toho byli paf, že GM(by´t v tu chvíli GM nebyl) leavlo hru :-D
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    LOOCAS: Tym z Horni Dolni s Ronaldem samozrejme tym z Horni Dolni bez Ronalda 8 z 10 zapasu porazi. To je prave to o cem mluvim ze casem se dostanes na uroven kde nejsi o parnik lepsi nez ostatni a tam uz to je potom tezkej grind. Tam je tvoje osobni elo hell. To se vztahuje na vsechny hry
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    JANDOS: Ono, "umět" tuhle hru je asi jako "umět" hrát fotbal. Můžeš bejt Ronaldino, ale sám v týmu ze vsi Horní Dolní nezmůžeš ani hovno. :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    JAZZZ: Elo hell je ve vsech ligach. Bronze, silver, gold, platina, diamond je to proste misto kde nejsi o tolik lepsi jako zbytek abys to vyhral sam. Kazdy ho ma nekde. V diamondu me to prislo dokonce jeste horsi, protoze si tam lidi myslej ze to snad umej
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MATHES: tak si vecer napisem a uvidime jaky posbirame DPS ;) ja hraju mercy jenom z nouze, kdyz neni zadnej healer a fakt to ted bez ni nejde .. no dobre nedavno jsme vyhrali v 6stacku se soloheal luciem, ale to byla vyjimka potvrzujic pravdidlo a byl tam i hog a soldier.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam