si taky postěžuju, protože od toho jsou primárně všechny OW auditka na celym internetu. Jsem se stěhoval v lednu, takže jsem asi 3 a půl týdny nehrál. Tak mi to spadne na 3000 a začnu hrát. No a teď po týdnu a půl jsem 2600. Absolutní cancer. Za celou dobu tak 4 vyhraný hry jinam samý prohry. Samozřejmě, že nejsem dokonalej a pár her bylo prohranejch i přímo kvůli moji missplay, ale hraju furt svoje main hrdiny a stále mám přehled o tom zda-li jsem přínos nebo ne a v dtivý většině případů mám všechno goldy, sounter pickuju, filluju. Healuju o stošest, tankuju o stošest, DPSuju o stošest a tryhardim jak dopiče a absolutní hovno. Nevim co se za ten leden změnilo, ale něco muselo. Budto mě matchamking vyhodnotil jako občasnýho hráče a začal mě strkat k těm největšim volům a nebo se něco magicky změnilo v mechanice hry samotný a hraje se to úplně jinak.
Kdykoli předtim bylo normálka že prohraješ třeba 4 nebo 5 her a pak zase nějaký vyhraješ. Většinou v podobný míře. Já teď každej večer jen prohrávám. Jen neustále konstantně prohrávám a nic z toho co se snažim dělat to neovlivňuje. Si fakt řikám proč tu hru hrát, když jí vlastně nehraju. Ono si to dělá co chce a moje úsilí jde absolutně vniveč.