• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FURRYK: vid to by bylo uplne jiny a novy... ne treba jako pharah a anna....
    MATHES
    MATHES --- ---
    FURRYK: to by bylo super, aspon se bude vic hrat Torb...

... srsly wtf?:D
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    KOZLIKK: hehe ... b ymohlo nejak fungovat kooperation dcera otec, ze by to dalo nejakej bonus kdyz budou oba ve hre :D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    SKY_MAX: To je tak, když se míchá osobní SR s týmovym výkonem. Někdo se sračkovym SR může v týmu s konkrétníma lidma hrát jako GM. A někdo je v týmu, naopak, naprosto levej, ale hrát samostatně specifický hrdiny mu jde bravurně.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Takze uz jsme taky vsichni Oversalt :-))
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    ADMIX: to mi chceš říct, že prostě mám přestat, že finito konec endešlus?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Imo by fakt meli udelat naky clany a clan ladder. A solo q nechat zase separovane. To je muj nazor. Michat soloq a tymovy SR dohromady je proste fail. Spousta lidi spolu nemuze hrat comp diky rozdilu v SR
    KORAL
    KORAL --- ---
    OW se snaží konkurovast CS. to ještě nevíte :-)
    Tam si můžete taky zahrát solo a prostě záleží koho chytnete (80% rusáci) a nebo v teamu, že se s kámočema složíte a sehrajete se.
    OW se snaží o to samé, donutrit Vás hárt v teamu místo solo her.

Jenže si šéfové tam nahoře neuvedomili, že zatímco v CS jeden hráč dokáže vystřílet solo celej team sám, tak zde to možní není. A proto v CS nepadáte v rankedu dolu i když jste na 3 týdny mimo a máte skill. Ale v OW padat budete, protože pokud nemáte kolem sebe sehraný team, tak nemáte šanci a je to o náhodě, jak vám to zrovna namíchá spoluhráče/protihráče.

Závěr:
    Pokud chcete hrát jen pro zábavu QP a nebo solo Competetiv, je fajn, ale nemá absolutně cenu se u toho zlobit a nebo se o něco snažit v rámci rankingu.
    Pokud Vám jde o ranking a zahrát si kvalitní hry, kde se můžete i pobavit, složte si team a hrajte spolu.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    ADMIX: Dyt tim to uz ani nehraje tvl :D
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    SKY_MAX: Ja uz jsem to skoro mesic nezapnul a ted o vikendu odjizdim, takze uz mam od OW konecne pokoj. Je to narocna odvykacka, furt na youtube cumim na Tima :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    SKY_MAX: Hele ja se zase tesim az spadnu do goldu pac ty hry v platine jsou horsi :D
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    si taky postěžuju, protože od toho jsou primárně všechny OW auditka na celym internetu. Jsem se stěhoval v lednu, takže jsem asi 3 a půl týdny nehrál. Tak mi to spadne na 3000 a začnu hrát. No a teď po týdnu a půl jsem 2600. Absolutní cancer. Za celou dobu tak 4 vyhraný hry jinam samý prohry. Samozřejmě, že nejsem dokonalej a pár her bylo prohranejch i přímo kvůli moji missplay, ale hraju furt svoje main hrdiny a stále mám přehled o tom zda-li jsem přínos nebo ne a v dtivý většině případů mám všechno goldy, sounter pickuju, filluju. Healuju o stošest, tankuju o stošest, DPSuju o stošest a tryhardim jak dopiče a absolutní hovno. Nevim co se za ten leden změnilo, ale něco muselo. Budto mě matchamking vyhodnotil jako občasnýho hráče a začal mě strkat k těm největšim volům a nebo se něco magicky změnilo v mechanice hry samotný a hraje se to úplně jinak.
    Kdykoli předtim bylo normálka že prohraješ třeba 4 nebo 5 her a pak zase nějaký vyhraješ. Většinou v podobný míře. Já teď každej večer jen prohrávám. Jen neustále konstantně prohrávám a nic z toho co se snažim dělat to neovlivňuje. Si fakt řikám proč tu hru hrát, když jí vlastně nehraju. Ono si to dělá co chce a moje úsilí jde absolutně vniveč.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KOZLIKK: s moirou musis hrat agresivne jinak nemas heal :D
    KORAL
    KORAL --- ---
    WA9NO: Stejně jako D.Va rodá plno DMG a pak je zlatá za eliminace :-)
    Ale je fakt, že Mora oproti Aně je hodně dobrá. Jak psal Element tak Ana je prostě problém díky štítu a blokaci od spoluhráčů. Moira nic takového řešit nemusí.
    Ale Anani debuf dokáže vyoutovat Zenathu i Moiru. Takže hodně záleží, jak je Ana zahraná a zdali má enemy team tanka se štítem a nebo ne.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    btw dneska sem zapl overwatch a tohle na me vyskocilo

Screenshot by Lightshot
    https://prnt.sc/ie4bho
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    KOZLIKK: eliminace na moire jsou dost zavadejici...
    Kdyz posles dmg orb tak se vicemene dotkne skoro vsech a zapocita ti to elims. Na to bych moc nekoukal.

Ceho si vsimam ja je, ze moira proste vypumpuje mega healing, za jeden round 10k heal neni problem... koncim casto s 20k healing done a to je fajn ;)))
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    na owl teda nekoukam, takze co ted leti nevim, ale na streamech hodne casto vidim triple/quad tank... blee
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    JAZZZ: no ja mluvil o moire, ne o zenovi. proste je dobra skrz ten escape a taky dokaze healovat prez stity a prez bodyblocky. takze je suprova na heal tanku kde doted vynikala ana, ale prvni random stit anu odrizne, pripadne na target nemuze strilet, protoze se tam mota hodne hrdinu. moira jen ukazovatko a cau. plus ten blink oproti ane a zenovi.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KOZLIKK: Tohle je nesrovnatelný. Jakym způsobem hrajou profíci a jakym amatéři, byť třeba GMka. :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MATHES: zalezi jak na jakym levelu. vakyra je hodne mocna a i ten ress se hodi, aby tym nemusel cekat na nahodne sejmuty. pokud se lidi nauci skakat dozadu pro healing, tak se tak da udrzet na zivu i celkem marnej tym.

ze supportu sice radsi hraju zena, ale pokud maj protivnici dive, tak je daleko vic potreba, aby mel celej tym chytrej positioning. rekl bych ze mercy je vic lama-friendly :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    JAZZZ: mercy je ted tak trochu k hovnu, ne? ten ress je fakt painful AF
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam