• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    MATHES
    MATHES --- ---
    ja ho hral hrozne rad, ale pak jsem presel na junka bcs maj skoro stejny pouziti, ale junk dava proste vetsi dmg a jeho ultina je taky o level lepsi
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Je dobrej proti tem triple tank setupum s moirou jinak se opravdu moc nehraje.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    no on se moc nehraje, tak proti nemu lidi neumi :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    P.s. jinak takový poznatek, lidi v goldu a přijde mi, že ani v Platině, nemumí proti Reaperovi hrát ... A takový poznatek za něj, přijde mi lepčí, než Soldier ... má lepší eskape a tank před ním utíká :-D
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já jsem rozjel rozrazováky a i když jsem byl 8/2 (w/l) tak jsem skončil v goldu. No jako tank, jsem začal zase padat. Tak jsem se nasral, vzal Reapera a během večera sem zase v Platině.
    Prostě já se musím tahat do platiny jako DPS, za tanka se tam nevytáhnu .. :(
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    WA9NO: Jj, občas tam hraju. Ping se dá, ale jak na kterýho hrdinu. Hraju teď s prasátkem a celkem to jde. Ale spíš si tam beru supporty, abych neriskoval nějaký lagy. :) Asi se na EU vyseru, protože mě to prostě sere, když jedinej, kdo je na voice chatu je nějakej deseti letej sovět, kterej tam akorát píčuje, že si nikdo nevzal štít na obranu Bastiona, kterýho si insta-locknul.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    LOOCAS: Doporucuju hrat na North America realmu. I v gold divizi je na voicu 6 lidi. Vzdycky

Ping kolem 140ms. Da se to vpohode. Treba hitscan je uplne na pohodu kdyz se trochu clovek prizpusobi.

Doomfist je bohuzel nehratelnej na 140ms
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    JAZZZ: Když mě by competitive tak bavil, kdyby lidi komunikovali, koordinovali, hrálo se vyrovnaně. Pak by mi ani ty prohry nevadily. Ale jako abych byl sám na voice chatu a náš bastion do nekonečna na útok umíral na Pharu, než vůbec dorazí k bodu, náš Reinhardt chargoval do prdele, takže nás odkreje a sám chcípne uprostřed mely a proti tým je, zcela zjevně, o několik úrovní lepší... to mě fakt nebaví.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    To je pecka :) Uplne jina hra :)
    Overwatch - Brigitte madness
    https://www.youtube.com/watch?v=llmhYGkcwgM&feature=youtu.be
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    Competitive stoji za houby, Pojdte na PTR do Arcade hrat ruzny sileny Brigitte komba. Je to bomba :) Treba Moira-3Brigitte-Bastion-Pharrah
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    Cesta do hlubin bronzu pokračuje. :D matchmaking a solo Q FTW!
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    Developer Update | Introducing Brigitte | Overwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=R8jVjBDcV4M
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    [NEW HERO – COMING SOON] Brigitte Origin Story | Overwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=K_m8fcJb5tE
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Co mate proti utoku s torbem? Kdyz ma k sobe Orisu tak je to docela peklicko :D
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FURRYK: vid to by bylo uplne jiny a novy... ne treba jako pharah a anna....
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    MATHES: Ne! Nepotrbuju vic desetiletejch Torbu na utok v tymu, fakt ne...
    MATHES
    MATHES --- ---
    FURRYK: to by bylo super, aspon se bude vic hrat Torb...

... srsly wtf?:D
    FURRYK
    FURRYK --- ---
    KOZLIKK: hehe ... b ymohlo nejak fungovat kooperation dcera otec, ze by to dalo nejakej bonus kdyz budou oba ve hre :D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    SKY_MAX: To je tak, když se míchá osobní SR s týmovym výkonem. Někdo se sračkovym SR může v týmu s konkrétníma lidma hrát jako GM. A někdo je v týmu, naopak, naprosto levej, ale hrát samostatně specifický hrdiny mu jde bravurně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam