• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    Grupy jsou skvělý. naprosto. krásné řešení a myslí na všechno.
    Symm mě sere jak je posílá pořád do zad ty turrety :D ale to je asi o zvyku je ničit.
    KORAL
    KORAL --- ---
    MATHES: Mě se líbí ty turetky. Jak se dají střílet ai sestřelovat za letu :-) Ultimátka je taková no ... není špatná. Třeba proti Bastionovi a nebo D.vě ultimátce dobrý.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KORAL: symmetra vypada docela cool, ten portal je teda docela vlaznej a ultina taky, ale ta jeji zbran mi prijde docela brutalni do jakyhokoliv mensiho prostoru
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tak co už jste se byli podívat na PTR?
    A pokud ano, co říkáte na Symetru a Grupy?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KORAL: jop, sebrali mu scatter a dali akacko :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    ELEMENT_LEAD: Mě pobavilo to, že díky té nové utilitě dokáže sundat i Mercy v Ultimátce. Jsou to takové druhé koule od Zňáty :D
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    me pobavil ten rework hanza. to je najednou hanzo mainu :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    Overwatch: Blizzard Talks Role Queue & Symmetra Rework!
    https://www.youtube.com/watch?v=byoA6JtNpis
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: live - imo to pustili ted s tim eventem
    MATHES
    MATHES --- ---
    KORAL: me taky, ale jeste vic nez ten speed boost mam radsi vysypat oba zasobniky tankovi do ksichtu, zapnout/vypnout shadowalk a vyprazdnik cerstvy dva zasobniky
    KORAL
    KORAL --- ---
    MATHES: Mě bavil i před ním. Ale je pravda, že ted s tou rychlostí je to občas lahůdka. Hlavně na přesouvání se nepřátelům do zad :-D
    MATHES
    MATHES --- ---
    Reaper po tom buffu me fakt bavi
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tak jsem ted o víkendu tomu dal tak celkem kolem 8 hodin. A z 3480 jsem se vytáhl na 3624.
    Hrál jsem:
    10% tank - Rein, Orisa
    15% supp - Moira, Mercy
    75% DPS - Soldier, Reaper, MC

Vzal jsem k sobe do party jednoho Skandinávce co hraje primárně tanky (Winston) a šlo to jak po másle. Ale taky jsem zažili jednu hru s trolli.
    Ten Void Team je šikovná věcička ... Sem si je tam naházel a byl klid.
    SKY_MAX
    SKY_MAX --- ---
    tohle se tu řešilo už milionkrát, ale blizzard jsou trdla, já přestal hrát a je to to nejlepší řešení. Chvilku si odvykáte, první měsíc a půl je nepříjemnej, ale pak se to zlomí a přestane vám to chybět. OW má obří potenciál, mohla by to být fakt super hra, ale oni tyhle změny neudělají protože nevmi proč. Nemá smysl ztrácet touhle hrou smysl. Co jsem přestal hrát, tak jsem mnohem klidnější
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MATHES: to je fakt. me by stacilo aby v tymu byli 2 lidi co umi healery a 2 co umi tanky. pak at si kazdej pickne dle libosti ale jako nepovinny input parametr pro matchmaking by to treba pomohlo.
    MATHES
    MATHES --- ---
    Co se tyce toho MM tak me napadla tahle varianta

Zrusit offense a defense kategorii hrdinu a rozhazet je do 3 kategorii, ktery se realne pouzivaj - DPS, support, tank. Ty by sis tyhle tri veci v profilu seradil za sebe podle preference a po pripojeni do hry by ti hra ukazala podle ktery role jsi byl vybranej do hry, takze budes vedet, jakej pick se od tebe "ceka"

je to nenasilny, nikdo te realne nenuti picknout neco jinyho, ale kdyz to udelas, tak vsichni budou vedet, kdo "je ten dement, co pickuje 3. DPS"
    MATHES
    MATHES --- ---
    JAZZZ: picknout 3 hrdiny bez toho abys vedel jakou budes hrat mapu mi prijde minimalne diskutabilni. ja hraju treba jen DPS / support a to co beru hrozne zavisi na mape, jestli je to offense, nebo defense, pickach ostatnich etc.

ELEMENT_LEAD: prosim? v mtg se banuje za "spatnej nazor" doufam, ze to neni narazka na tu aferu ohledne TWoo a jeho "zabavne" stranky na FB

KORAL
    KORAL --- ---
    KOZLIKK: Já je stáhl za cca 15 minut a poté co jsem odehrál 1 competetiv, kde jsem dostal trola, tak jsem pustil druhou hru, při které nejdříve z nepřátelského teamu odpadl hráč a já asi 5 minut na to s tím, že spadly všechny EU servery :D
    Ani postih mi to nedalo, tak jsem šel na Americké, protože EU nejeli ani po 20 minutách :(
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOZLIKK: to nejmenis co by mohli udelat, by byla nejaka team overview obrazovka, ktera by ukazala all season fasvore heroes pro vsechny spoluhrace najednou. porad to proklikavat je fakt opruz.
    je s podivem kolik energie a vymysleni venuji detailum, ale mechaniku skladby rozumeho tymu uplne ignoruji, nebo maximalne pridaji bonzovaci tlacitko .. hraci by nebyli tolik toxicky, kdyby fungovala teamplay
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jako nejaka soft mechanika by to mohlo fungovat. kdyby si clovek moh zakliknout preferovanou roli a nebo flex a ono to pak hazelo 2/2/2 s tim, ze by kazdej stejne pak mohl hrat co chtel. ta volba by zustala. jen by jeden team nemel 6x support main a druhej 6x dps main jak se ted obcas stava.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam