• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    MATHES
    MATHES --- ---
    Co se tyce toho MM tak me napadla tahle varianta

Zrusit offense a defense kategorii hrdinu a rozhazet je do 3 kategorii, ktery se realne pouzivaj - DPS, support, tank. Ty by sis tyhle tri veci v profilu seradil za sebe podle preference a po pripojeni do hry by ti hra ukazala podle ktery role jsi byl vybranej do hry, takze budes vedet, jakej pick se od tebe "ceka"

je to nenasilny, nikdo te realne nenuti picknout neco jinyho, ale kdyz to udelas, tak vsichni budou vedet, kdo "je ten dement, co pickuje 3. DPS"
    MATHES
    MATHES --- ---
    JAZZZ: picknout 3 hrdiny bez toho abys vedel jakou budes hrat mapu mi prijde minimalne diskutabilni. ja hraju treba jen DPS / support a to co beru hrozne zavisi na mape, jestli je to offense, nebo defense, pickach ostatnich etc.

ELEMENT_LEAD: prosim? v mtg se banuje za "spatnej nazor" doufam, ze to neni narazka na tu aferu ohledne TWoo a jeho "zabavne" stranky na FB

KORAL
    KORAL --- ---
    KOZLIKK: Já je stáhl za cca 15 minut a poté co jsem odehrál 1 competetiv, kde jsem dostal trola, tak jsem pustil druhou hru, při které nejdříve z nepřátelského teamu odpadl hráč a já asi 5 minut na to s tím, že spadly všechny EU servery :D
    Ani postih mi to nedalo, tak jsem šel na Americké, protože EU nejeli ani po 20 minutách :(
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOZLIKK: to nejmenis co by mohli udelat, by byla nejaka team overview obrazovka, ktera by ukazala all season fasvore heroes pro vsechny spoluhrace najednou. porad to proklikavat je fakt opruz.
    je s podivem kolik energie a vymysleni venuji detailum, ale mechaniku skladby rozumeho tymu uplne ignoruji, nebo maximalne pridaji bonzovaci tlacitko .. hraci by nebyli tolik toxicky, kdyby fungovala teamplay
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    jako nejaka soft mechanika by to mohlo fungovat. kdyby si clovek moh zakliknout preferovanou roli a nebo flex a ono to pak hazelo 2/2/2 s tim, ze by kazdej stejne pak mohl hrat co chtel. ta volba by zustala. jen by jeden team nemel 6x support main a druhej 6x dps main jak se ted obcas stava.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    SMUGI: jo takhle to myslis. no myslel jsem defaultne 222. mozna by fungovalo naklikat si svoje preference roli u 3 z 5ti svych spoluhracu a sam si zvolit svoji preferenci.
    moznosti by se naslo hodne a je skoda ze se s nimi treba na PTR neexperimentuje. gildy by taky mohly byt zajimave, ja si davam do friends lidi co komunikujou a dobre jsem si s nima zahral a obcas se podari slozit tym. to jsou pak hry kvuli kterym to stoji za to. koncept hry silne zamerene na teamplay, kde se budou potkavat lidi uplne nahodne se ale ukazala jako nefunkcni.
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    JAZZZ: To je mi jasné, ale jak by to podle tebe mělo míchat ty týmy? sice se často hraje 2-2-2 ale meta umožňuje i pár jiných kombinací a to podle mého v tomto případě nemáš šanci postihnout... Ostatně proto si myslím, že to tu není - stejně tak to z toho důvodu není v dotě...
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: btw tohle je docela zajimavy tema, ktery se treba "resi" i v soucasnym mtg. kdy se wizardi ruzne banovat hrace, kteri maji nazory, ktere se jim nelibi. imo pokud ses proste clovek co si koupil hru a shodou okolnosti jsi v ni dobrej, neznamena to, ze te najednou zacne vlastnik hry vydirat s tim, ze na svych socialnich sitich musis skakat tak jakou on ma predstavu jinak te zabanuje. ale to je tady celkem off topic. kazdopadne si prave proto nemyslim, ze by random streamer mel neco reprezentovat do te miry, ze by si nemohl delat co chce. od toho jsou tu prave ruzny mechanismy na twitchi/ve hre, kde kdyz preslapnes, tak dostanes ban. ale ses proste normalni konzument, to ze streamujes je tvoje vec a mas max problemy, ze jses vic videt, ale neni z tebe najednou digitalni sportovec, ktery nutne musi jit pripadem, protoze se na tebe kouka hodne lidi.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: no tak tuhle teorii si ted budes moct overit v praxi, jelikoz wraxu streamuje pro tempostorm, tak co na to reynoodle.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Mě spíše vadí, že když se člověk co hraje celou sezonu supporty propadne dólu a je frustrovaný, tak vezme DPS a jde prostě střílet i když to neumí.
    A to je potom problém, protože je zaslepený vztekem, že spadl o 100 bodů dólu a myslí si, že za to můžou jen DPS a když je bude hrát, zase se vytáhne a nebo prostě jde trolit.

To mě asi na tom celé mrzí. Ale jestli by pomohlo předvýběr hrdinů, toť otázkou. Asi částečně ano. Když by takévýto supp byl nasraný, tak by si předpinul, že jde hrát DPS a zkusil by si tu roli DPS s tím, že zbytek teamu by byl vyvážený, protože by hráli primárně ty svoje role(tank, suppa secundární DPS).
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    SMUGI: vybral bych si jakou chci hrát primary a secondary roli. případně bych si mohl zaškrtnout svvoje top 3 heroes a počkal si déle ve skirmish, než systém namíchá podle preferencí hráčů vyvážené týmy, aby v jendom nebylo 6 mercy mainů :)
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    KOZLIKK: pockej, ale v cem je to dulezity? s tim wraxu to nema absolutne vubec zadnej presah nad jeho stream a ban dostal zaslouzene. ja na nej koukam kazdej den pri praci a proste je uplne normalne vyhorelej a sere ho OW a jejich debilni reworky, ale zaroven odmita hrat cokoliv jinyho (jinou hru), protoze nechce prijit o stream. + resi nejakej osobni shit ne uplne v pohode rozchod, coz je vzdycky spatny. A cely to dlouhodobe vyeskalovalo do toho, ze uplne normalne vypicoval Kephriho. Twitch je na tyhle sceny mezi broadcasterama citlivej, takze dostal na tyden ban. (semlel ho docela slusne :) ) ale jako nic nejak hroznyho mi prijde, zas bych nedelal z komara velblouda :)
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    JAZZZ: jak bys chtěl řešit role queue? - tady sem se začal rozepisovat, ale asi mi bude stačit znát tvůj názor na to, který vypadá dost ujasněně. :)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    kdyby radsi po tak dlouhe dobe konecne zavedli gildy a role qeue, aby se to konecne dalo hrat. misto toho resi picoviny a vali podobne eventy ...
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KOZLIKK: No... A?
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já nevím, mě přijde tohle vše okolo postavené na hlavu. Dříve se to dělo také v CSku se to děje také, ale blizz z toho dělá druhé MeToo ....
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    MATHES: to je delany pro mastery a grandmastery. takze pro tebe konkretne a 90% populace to nema zadnej efekt. hlavne znami streameri maji casto "fanousky", kteri je snajpi a throwujou jejich hry. zaroven jsou tak vysoko, ze je dost velka sance, ze se jim to dari konzistentne, protoze ten playerpool neni tak velkej. timto je hodis do enemy teamu a tam ti jsou ukradeni. limit 2 lidi je proto, aby si grandmasteri vubec s nekym zahrali, protoze ten playerpool je fakt malej a hrajou vicemene furt ti stejni lidi mezi sebou. kdyby si kazdej zabanoval 5 lidi, tak by si asi nikdo nezahral.

low masters a niz se tim nemusi nejak vyrazneji trapit. na druhou stranu je ti dana do ruky featura na instantni ban nekoho kdo te sere. par stranek zpet tu po tom nekdo brecel. treba se ti to bude nekdy hodit.
    MATHES
    MATHES --- ---
    KOZLIKK: chapu spravne, ze se muzu vyhnout dvema lidem na tyden?

co to je za bullshit? jakej to ma jako efekt?
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    take cover mr president :D beru zpet vsechny posmesky ktery jsem kdy rekl o tom, ze hrat winstona je jen W+M1.
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam