• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    LOOCAS: jestli si chces jeste nekdy poradne zahrat, tak ti asi nezbyva, nez si tu hru koupit znova. a nebo se naucit tracer a ty vokurky carryovat:)
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ADMIX: Ne :D pod 500 už neukazujou. Asi aby odradili throwery od dalšího sabotování :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    lol, jak uz ani neukazujou absolutni cislo :D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    Přestalo mě bavit snažit se vyhrát, když to nemělo žádnej pozitivní efekt. Teď se musim sakra snažit, abych vůbec prohrál.

Přátelé, to co na týhle úrovni potkáte ve hře je nepopsatelný... :D

KORAL
    KORAL --- ---
    KOZLIKK: Tak to máš zase pravdu. Musí jim to vydržet a připojit se víc měst a hráčů. Pokud by se to dočkalo stejného úspěchu jako CS, bylo by to super.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Korea opět vyhrála, jaké překvapení ....
    A je jedno, že maj v názvu London.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    jasně že to funguje a ani neni moc jak jinak to smysluplně udělat, vždyť by to jinak každej farmil na noobech..
    prostě jako v každý jiný PvP hře chceš buď hrát jen s lidma který jsou stejně dobrý nebo ideálně lepší než ty (ale ty nechtěj hrát s tebou), nebo hraješ pro zábavu s kým se ti zachce a neřešíš ranky, který by podle mě nikdo od platiny dolu ani řešit neměl, za ty nervy to nestojí ;)
    MATHES
    MATHES --- ---
    LOOCAS: SR funguje jako klasicky ELO

pokud mas treba 2000 a tvuj spoluhrac 1000, tak mate dohromady 3000 - tj 1500 kazdej.

pokud pak porazite tym, ktery ma ELO 1500, tak
    1) tys porazil nekoho, koho bys porazit mel (2000 je vyssi, nez 1500) a tak dostanes malo bodu
    2) kamos to ma presne obracene a tak dostane o poznani vic bodu

mne to smysl dava:)

KORAL
    KORAL --- ---
    Plavou v tom, tedy měli nějakou představu a té se snaží držet i když není úplně ok. Ale je fakt, že když potrestají celý team jen proto, že leavnul jeden spoluhráč tk by i bodové ohodnocení mělo být dle temu a ne dle solo hráče.
    A nebo druhá Varianta ohodnocovat každého hráče solo, což není taky ideální.

holt tohle bude ještě na dlouho. Však jak dlouho trvalo nahodit grupy.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    AVATAR: Já tomu SR fakt nerozumim. Tak buď hodnotim týmy a nebo jednotlivce, ale hodnotit jednotlivce za týmy je totální píčovina.
    njn, duvod proc jsem se na rank vykaslal. Tri vydreny hry, kazda za 7sr. Pak jedna bleskova prohra, kdy pulka tymu nehrala a ta druha spatne -70sr :)
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    SMUGI: :-( bych se posral...
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    LOOCAS: Ze zkušenosti bych si tipnul, že tvůj kamarád má mnohem nižší SR než ty - tím pádem se vás to jako grupu snaží udržet na 50% winrate - avg SR týmů bylo asi taky nižší než tvoje. Takže jeho to zvedlo hodně, protože hraje líp než na svoje SR, ale tobě míň - protože hraješ (to co jsi tu hru hrál) adekvátně na své SR - alespoň z pohledů statů.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    Včera se mnou Blizzardi pěkně vyjebali. Hráli jsme s kamarádem novou sezónu a skvěle nám to šlo. Už jsem měl asi 1980SR a liboval jsem si, jak ještě jednu vítěznou a budu zas ve zlatý. Vyhráli jsme a kamarádovi to přičetlo nějakejch 22SR a mě jenom 9SR!!!! Chápete to?! Takže místo zlatý mám 1990SR a hovno.

Tohle se mi ještě nestalo. Změnili něco? Nebo co se najednou děje, že mi to dalo míň bodů?

Hrál jsem jiný postavy, než svýho maina, měl jsem většinu zlatejch medailí, takže by to nemělo bejt penalizovaný tim, že jsem zevlo např. nebo tak. Fakt nechápu a myslel jsem, že to rozkopu vzteky, když mi tam ty body načetli.

Bych se posral!
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Dafran PLAYS HAMMOND AND MAKES 200IQ PLAY
    https://www.youtube.com/watch?v=BPAc1yBr360

ehm.. :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    WA9NO: alespoň Rein by měl mít sílu Hammonda odpálit do prdele
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Konecne muzu hrat kuzelky a skakat pres svihadlo...

Mno tyvole chudak reinhardt, ten si fakt uz ani neuprdne :-D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    JANDOS: Nerf incoming... :-)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ELEMENT_LEAD: mas nasetreno na golden wepky a legendary skin? :D protoze jen podle toho se pozna main..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam