• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    ELEMENT_LEAD: mas nasetreno na golden wepky a legendary skin? :D protoze jen podle toho se pozna main..
    ELEMENT_LEAD
    ELEMENT_LEAD --- ---
    sem hammond main :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    A já rovnou dávám odkaz na jeho offic profil na blizzu: https://news.blizzard.com/en-us/overwatch/21901631/new-hero-first-look-wrecking-ball
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ty vole, to je nakej easter egg? Od aprila uz je dost daleko :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    KOZLIKK: na křečka se těším :)
    Overwatch - WRECKING BALL! (HAMMOND) Gameplay! ALL ABILITIES!
    https://www.youtube.com/watch?v=Q4VSUhlebtU

KORAL
    KORAL --- ---
    Tak jsem včera zkusil před koncem sezony ještě ty grupy.
    První grupa super. 5 her a 5 výher.
    Druhá grupa otřes. Jeden troll slabé DPS, hra zahozená/prohraná.
    Obě grupy měli lock na role.
    Tak uvidím v nové sezoně jak se to bude dařit a jak se to promítne do hry.
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    LOOCAS: beze změn oproti PTR. proto píšu "nová symm" :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    JAZZZ: Je fajn, že si mužeš vyfiltrovat grupy, kde je voic povinný a k tomu i poviné role. Tedy pokud hrajes primárně supp tak nic jiného hrát nebudeš moct.
    Samo je tam tahle možnost i volitelná. A je možné role prohazovat, jen na začátku si vydefinuješ co primárně hraješ.
    Každý si tam najde co potřebuje a chce. Zatím jsem to testoval jen na QP, ale dnesaka to asi pribnu i v CP, když už je ten poslední den sezony.

Jinak za tuhle sezonu jsem 5x spadl do goldu a vždy se jako DPS vytáhl zpět :D není mi souzeno být v goldu. Smutnou pravdou ale je, že jsem tam spadl vždy když jsem hrál s nějakým kamarádem co byl v goldu.
    Pokec snima fajn, ale pozicování otřes, znalost mechanismu základní a nedostatečná.
    Ta Platina je v tomhle o 90% lepší.

P.s. trolové se najdou v každém ranku :D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    SMUGI: Symetra neni beze změn, změnili jí docela dost.
    SMUGI
    SMUGI --- ---
    JAZZZ: A koukam ze s tim i nova symm. a vypada ze beze změn (možná jen čísla)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    groupy s role qeue jsou live a je to fakt pecka! konecne si OW clovek muze zahrat poradne a neni to salty loterie. tohle melo bejt uz pred rokem ale diky bohu za to.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KORAL: Mě to nešlo se dopřipojit v čas. Bohužel. :(
    KORAL
    KORAL --- ---
    LOOCAS: Jj tohle se občas stává. Mě osobně zatím ne, ale kamarádovi ano. Ale tím, že jsme byli na voicu, tak jsem mu řekl, že hra je už ready. Tak resnul hru a stihl to, bez postihu.
    KORAL
    KORAL --- ---

Kdo bude nový hrdina v OW?

12 hlasy od 10 respondentů

LOOCAS
      LOOCAS --- ---
      To se takhle připojíte do hry. Nic se vám nezobrazí. Nic nezačne. Místo "Play" se objeví "Rejoin Match", což nefunguje. No a po chvíli zjistíte, že jste o 50SR chudší a máte na 10 minut ban.

Supr...
      MATHES
      MATHES --- ---
      KORAL: jako jo, neni to uplne hrozny, moje oblibeny bylo hodit to podelne do fightu a pak prebihat z jedny strany na druhou:D
      SMUGI
      SMUGI --- ---
      Grupy jsou skvělý. naprosto. krásné řešení a myslí na všechno.
      Symm mě sere jak je posílá pořád do zad ty turrety :D ale to je asi o zvyku je ničit.
      KORAL
      KORAL --- ---
      MATHES: Mě se líbí ty turetky. Jak se dají střílet ai sestřelovat za letu :-) Ultimátka je taková no ... není špatná. Třeba proti Bastionovi a nebo D.vě ultimátce dobrý.
      MATHES
      MATHES --- ---
      KORAL: symmetra vypada docela cool, ten portal je teda docela vlaznej a ultina taky, ale ta jeji zbran mi prijde docela brutalni do jakyhokoliv mensiho prostoru
      KORAL
      KORAL --- ---
      Tak co už jste se byli podívat na PTR?
      A pokud ano, co říkáte na Symetru a Grupy?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam