• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CRACKY_Overwatch - Get your shit together, Brigitte!
    rozbalit záhlaví
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    LOOCAS: Klasika no :) ja si vzdycky z plat dropnu do goldu a tam jsem spokojenej :)
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    WA9NO: Mě sere hlavně to, že lidi nekomunikujou a berou si totální píčoviny do kompozice. Já tuhle sezónu hodně flexoval, oproti předchozím, bral si Hoga nebo Mercy nebo Lucia, příp. Mei na defensivu, atp. Ale ty lidi prostě berou hovna a hrajou jako by tu hru zrovna nainstalovali. Místo, aby tlačili PL, tak běhaj kolem a nechaj se izolovaně ulovit, místo, aby hlídali bod, tak utíkaj za killama a podobný hovna. Prostě jedna prohra za druhou a úplně zbytečně. To mě fakt přestalo bavit, protože je to každou sezónu to samý už dva roky a nic, ani LFG, to nezměnilo.
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Ja treba vzdycky udelam platinu a sem uplne znechucenej z tech lidi tam. Jak si myslej ze platina je snad grandmaster nebo co. Treba gold je podle mne mnohem zabavnejsi tier, nez plat :)
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    KOZLIKK: Ano, dělal. Ve dvou jsem se rozhodli jít co nejníž to jde a kolem 800+/- SR už to začalo bejt tak hustý, že jsme museli aktivně sabotovat tým, abychom vůbec prohráli (např. s Mei zastavovat našeho Reina nebo izolovat Mercy, atp). :)

Protože abych se fakt snažil, hrál jak nejlíp uměl, komunikoval s těma pár lidma na voice chatu, byl ověšenej goldama a stejně prohrál, na to se Blizzardům můžu vysrat. Takhle jsme si užili aspoň neskutečnou prdel s pár situacema a v několika hrách a navíc jsme si vyzkoušeli postavy, který jsme třeba předtim vůbec nepoužívali, Widow, Zen, McCree, atp... a byla to fakt zábava. Konečně mě OW zase bavil, i přesto, že jsme to ostatním srali. :)
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    WA9NO: Prej je Overwatch hra tanků... :D :D :D :D :D
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Me se hlavne libi jak mam po reworku 65% winrate s Hanzem po 30ti hrach v tyhle sezone...

Vcera ze si teda zahraju v klidu a budu fillovat co zustane.

Prvni hra volskaya a my mame na attack symmetru a mei... takova klasika.
    Dostavali jsme total na prdel, tak jsem to v poslednim kole switchnul na Hanza a uhral draw.

FUCK DPS!
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    JAZZZ: Přesně jak řikáš. Když je to supr napínavá a vyrovnaná hra, kterou rozhodne až třeba ultimátka v overtimu, tak mi ani nevadí, že proharju, protože jsem si fakt dobře zahrál. Ale to je tak 1% her :(
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    RMUTT: tohle je sport! muzes hrat i oblastni prebor :) na rank kaslu. bavi me, kdyz to tym hraje tak, jak se to hrat ma. ted co zavedli "looking for group" a role queue, tak je slusna sance poskladat solidni tym a jako 6 stack proti sobe dostanes vetsinou taky nekoho rozumnyho. pak je ta hra o necem a kdo nakonec vyhraje v overtimu je uz podrany, kdyz je to dobrej zapas a vsichni vedi ze zahrali svy maximum.
    no a pokud mas problem trefit pohyblivy cil, tak mercy mainu neni nikdy dost ;)
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    LOOCAS: jezis ja jsem rad, ze jsem to prodal. cca pul roku zpatky. Od ty doby jsem si uzil hromadu srandy s Vampyr, VR kratkejma kravinama, Xcom, Wolfensteinem... proste hromada zabava a zadnej boj proti vetrnym mlynum (rozumej kombinace rankingu x vs moje neschopnost trefit pohyblivy cil).
    ale stejne ve me neco cuka si to poridit znova a zahrat si za toho krecka...
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    JAZZZ: Njn... :D když mě to jde nejvíc s Pharou, na Tracer jsem moc levej na hitscan. Bohužel. Asi je mi ta stříbrná souzená.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    LOOCAS: jestli si chces jeste nekdy poradne zahrat, tak ti asi nezbyva, nez si tu hru koupit znova. a nebo se naucit tracer a ty vokurky carryovat:)
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    ADMIX: Ne :D pod 500 už neukazujou. Asi aby odradili throwery od dalšího sabotování :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    lol, jak uz ani neukazujou absolutni cislo :D
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    Přestalo mě bavit snažit se vyhrát, když to nemělo žádnej pozitivní efekt. Teď se musim sakra snažit, abych vůbec prohrál.

Přátelé, to co na týhle úrovni potkáte ve hře je nepopsatelný... :D

KORAL
    KORAL --- ---
    KOZLIKK: Tak to máš zase pravdu. Musí jim to vydržet a připojit se víc měst a hráčů. Pokud by se to dočkalo stejného úspěchu jako CS, bylo by to super.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Korea opět vyhrála, jaké překvapení ....
    A je jedno, že maj v názvu London.
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    jasně že to funguje a ani neni moc jak jinak to smysluplně udělat, vždyť by to jinak každej farmil na noobech..
    prostě jako v každý jiný PvP hře chceš buď hrát jen s lidma který jsou stejně dobrý nebo ideálně lepší než ty (ale ty nechtěj hrát s tebou), nebo hraješ pro zábavu s kým se ti zachce a neřešíš ranky, který by podle mě nikdo od platiny dolu ani řešit neměl, za ty nervy to nestojí ;)
    MATHES
    MATHES --- ---
    LOOCAS: SR funguje jako klasicky ELO

pokud mas treba 2000 a tvuj spoluhrac 1000, tak mate dohromady 3000 - tj 1500 kazdej.

pokud pak porazite tym, ktery ma ELO 1500, tak
    1) tys porazil nekoho, koho bys porazit mel (2000 je vyssi, nez 1500) a tak dostanes malo bodu
    2) kamos to ma presne obracene a tak dostane o poznani vic bodu

mne to smysl dava:)

KORAL
    KORAL --- ---
    Plavou v tom, tedy měli nějakou představu a té se snaží držet i když není úplně ok. Ale je fakt, že když potrestají celý team jen proto, že leavnul jeden spoluhráč tk by i bodové ohodnocení mělo být dle temu a ne dle solo hráče.
    A nebo druhá Varianta ohodnocovat každého hráče solo, což není taky ideální.

holt tohle bude ještě na dlouho. Však jak dlouho trvalo nahodit grupy.
    LOOCAS
    LOOCAS --- ---
    AVATAR: Já tomu SR fakt nerozumim. Tak buď hodnotim týmy a nebo jednotlivce, ale hodnotit jednotlivce za týmy je totální píčovina.
    njn, duvod proc jsem se na rank vykaslal. Tri vydreny hry, kazda za 7sr. Pak jedna bleskova prohra, kdy pulka tymu nehrala a ta druha spatne -70sr :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam