KORAL: je to smutny. OW je nejlepsi tymova multiplayerovka vsech dob, ma skvele vymakanou herni mechaniku, ale bohuzel ma nevyhodicku, ze se prakticky neda hrat :)
friendi, se kteryma se mi dobre hralo, pomalu odpadavaji, vetsina comp skupin ma ger nebo fr mic a to je asi ten problem .. evropsky decka neumej anglicky a tahle hra je o komunikaci. bohuzel vim jak by se to melo hrat a fakt me nabavi marnit cas supportovanim v quick play 5 DPS na defense a comp je gambl kde ti jeden thrower srazi SR coz by mi nevadilo, pokud by me to neodsuzovalo hrat s jeste vetsima lamama. nakupoval jsem to kvuli tomu, abych trpel s nejakym luzrtymem a kdyz mame v comp leavera a jsme instantne v pici tak jeste budu penalizovan kdyz taky leavnu? jako proc? abych delal terc kompletnimu tymu a ti nebyli otravnei ze to zas maji moc lehky.
pokud bude OW free to play, coz je docela mozny, kdyz od nej lidi odchazi i k takovy sracce jako je fortnite, tak pak mozna, ale platit za tohle fakt nikdo nebude. pritom stacilo aby looking for group bylo od zacatku a pak hned pridat role queue treba gildy .. jenze na to je asi potreba dost hracu a fakt by me zajimalo kolik jich u OW zustalo. skoda. dalsi skvela hra, kterou zabil spatny management. at se jeff smazi v elo hell.