• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SM3Řidiči z povolání (Zkušenosti, rady, AETR, zaměstnavatelé, .... )
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    hlavni je efektivita jizdy, ta dela ekonomiku:D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SM3: jj objizdeni myta, casto postrada logiku:), ja bezne v prumeru jezdim za 31, vsude mozne, se vsim moznym, se vsema vahama 50%/50% lehkej-do 16t/těžkej, cca 15-20% soustky myslim zbytek hajvej:)
    SM3
    SM3 --- ---
    COCOBRYCE: Tohle jsem týpkovi říkal hned jak jsem pro něj začal jezdit, že snad logicky přemýšlí a je rozdíl jestli jedu „poloprázdný na váhu“ po dálnici a nebo přeložený někde po vesnicích, že tam ten rozdíl spotřeby být musí, od té doby jsem o spotřebě neslyšel ani slovo, ale zase se k tomu snažím chovat, aby to jelo rozumně... Jen nedávno zmínil, že se dopočítal za minulý měsíc spotřeby přes 24, tak jsem se začal smát, že je to kravina, protože já s tím víc jak za 20 nejel. běžně mam 18,8 - 19,5/100.
    Občas jsem objel i dálnici sám od sebe, když jsem věděl, že to neni velký oser a nebudu se tam někde plazit po příkopech, když jsem se s ním o tom bavil, to co platíme na mýtu, tak jsem se usmál a říkal jsem, že to nemá v podstatě smysl, protože těch pár 10korun co ušetřím objetím mu radši klidně pro pohodlí, spotřebu a čas klidně dam :)
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SM3: jj, ve francii to bylo to samy, ale nejhosi proste je jak to po sobe klouze a este jsem nezminil, ze do camraku mi napsali vahu 24000kg - haha, aniz bych najel na vahu, pac ji poklopitelne nemeli, nic mene po rozjezdu mi dochazi ze to ma nejmin snad 30t-to asi snad ne,ale takovejch 26-27urco, Lauda chudak vubec nechtel jetv kopci funel jak starej kurak v 1.patre na schodech a uz vubec se nechtel rozjizdet a prvnich cca 70km byl fr venkov, kopce, zatacky, ouzko no parada, takze spotrebu jsem prestal resit okamzite, jel jsem cca za 40/100 prumer do prahy, grr a to mam jezdit za 28 CHACHAAA:DDD
    SM3
    SM3 --- ---
    COCOBRYCE: Tenkrát jsem vezl z letiště ještě na dodávce nějaké asfaltové pláty někam k Plzni, smrad, že mě z toho pálili oči :D A říkám týpkovi, že tohle se fakt nedá, otevřený okýnka a stejně mi z toho nebylo nejlíp, pak jsem přijel do toho skladu a oni tam v tom normálně chodili bez respirátorů a prý, že už to skoro necítí :D
    Občas nakládám plastovou drť na ekolikvidaci a následnou výrobu na folie a vždycky z té drtírny vylezou úplně „zasněžení“ bez brýlí, respirátorů apod. mě to stačí tahat v těch žokách po autě a mam toho dost, když jsem se jich ptal, jestli v rámci nějaké bezpečnosti práce nemají mít respirátory apod. tak prý pohoda, že může normálně dýchat a do toho si zapálí cigáro, když jsem mu říkal, že to tak za pár let být nemusí a že nevěřim, že na plicích nic nemá, tak prý zatím pohoda :D :/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    jsem vez nejhorsi naklad ve sve historii, vlakovy prazce napusteny asfaltem, zivy jak svin to bylo, kurtovat jsem moh jak jsem chtel a stejne se to furt hejbalo, vubec se s tim neda jet, horsi jak na ledu a to nemluvim o tom smradu, chudak muj naves novej
    jinak k tomu navesu, Krone ok, fakt je mam rad a jak na nem de vse hladce, s nicim nezapasis, ale tenhle novej....pusobi lacine, aususove, ty bocni pricky, mas strach se o ne pritahnout, natoz jim duverovat, ze neco udrzej, aspon ma ale dobry vobuti
    SM3
    SM3 --- ---
    COCOBRYCE: Právě, párkrát jsem to zahlédl, jsem si říkal, že svázaný zrcátka tím mít nebudou :D
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SM3: jsem si rikal co to ty vesty na zrcadlech znamenaj:)

    SM3
    SM3 --- ---
    Solidaritu řidičům z povolání! « VOICE OF ANARCHOPACIFISM
    https://voiceofanarchopacifism.noblogs.org/post/2015/02/28/solidaritu-ridicum-z-povolani/
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Ukradeno z truck fora, de o formulare na dolozeni dovolene atd.:
    To, že končí formuláře o činnostech je mylná informace. Formuláře zůstavají v platnosti, a tak jak doposud budou používány pro nemoc, dovolenou nebo v případě, že řídič neumí doplnit veškeré činnosti.
    2. března vstupuje v platnost NR č.165/2014 čl. 34 odst.3b), který pouze upřesňuje i pro méně chápavé kontrolory rozhodnutí komise č. 2009/959/ES a to takto:
    Členské státy neuloží řidičům povinnost předkládat formuláře dokládající jejich činnost za dobu, kdy se od vozidla vzdálily.
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    Jsem si konecne vsim,ze na nastence v ankete chybi este nadmer,ziva zvirata a modry majaky;-)

    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    SM3: Cestny prohlaseni v aj. spolecne s fakturou na me jako koncaka je uz asi argument. Pravda celnici to budou vedet nejlip. Dik ;-)
    SM3
    SM3 --- ---
    FATALLUBA: Čestné prohlášení? :) a faktura na tvoje jméno od prodejce. Zkus napsat na celní úřad a uvidíš co ti napíšou ;)
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    SM3: no jo. A jak jim to prokazu, ze to vykalim sam :-)
    SM3
    SM3 --- ---
    FATALLUBA:

    Jestliže cestujete z jedné země EU do jiné, můžete si s sebou vzít tabákové a alkoholové výrobky určené k osobní spotřebě, nikoliv však k dalšímu prodeji.

    Podle práva EU nemusíte prokazovat, že určité zboží máte k osobní spotřebě, jestliže převážíte méně než:

    800 cigaret
    400 doutníčků
    200 doutníků
    1 kg tabáku
    10 litrů destilátů
    20 litrů alkoholizovaného vína
    90 litrů vína (včetně max. 60 litrů šumivého vína)
    110 litrů piva.
    EU – Co se smí nebo nesmí převážet: Alkohol, tabák, peníze v hotovosti – Vaše Evropa
    http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/carry/alcohol-tobacco-cash/index_cs.htm
    FATALLUBA
    FATALLUBA --- ---
    Cus soferi. Jedem delat mejdan do Holandska a potrebujeme tam dopravit 10 sudu a kartony s tvrdym. Mate prehled jak to tam legalne dopravit? Jaka jsou pravidla pro prujezd Nemeckem?
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    no a ted jsem dostal ten novej naves Krone, dle me jedena z nejlepsich znacek, takze vypadam nasledovne, bliz baraku uz asi nezaparkuju:)

    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    pak jsem se vratil na svyho Laudu, kterej kdyz jsem ho dostal, tak mel 1100km najeto, takze funglovka a to jsem v ty firme byl mesic a dva mel papiry, hehe, se toho nebali a hodili me rovnou do vody a plav na 4 tejdny mezi D a Esp:)

    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    takze, timhle jsem jezdil

    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    jo a je u nas poptavka po soferech, klidne i bez praxe, vychovame, vic info kdyztak v poste, pripadny kontakt pres me
    Kamionová doprava - vnitrostátní i mezinárodní autodoprava - Autodoprava Věchet
    http://www.vechet.eu/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam