Tak dneska prvni setkani s celnikama, zapomněl jsem přepnout počet náprav, jel jsem s německýma spz, když jsem na něj začal mluvit česky tak si docela oddychl a řikal, že to budu mit levnějši :) Dostal jsem teda 500 s tim, že by bylo dobre abych to skočil někam doplatit (chybná kategorie a nekomunikace i 3/4 roku zpět), prý to nepospichá klidně za měsic, až budu mit čas, chlápci byli v pohodě, když je začli vyštěkávat 3 psi tak se ptal kolik tam toho máme, když jednomu kámoška řekla, že 10koni a 3psi tak mě trochu zamrazilo a týpek se vyptával kde máme těch 10koni, tak jsem mu začal vyprávět o krásný farmě v Německu :D Když jsme projeli přes váhu do Hloubětina, tak to ukázalo 14t (Atego 7,5+1770kg vozejk), tak jsem ji řikal, at je pro přiště ticho a jde se radši projit :D
Minulý týden jsem byl přesvědčován, že mam zaparkovat „támhle kus na tý pláži“, když jsem tam jednomu důležitýmu magorovi několikrát řekl, že se s nákladákem po pláži nejezdi, tak prý tam mam jet a poslouchat co řiká, bohužel jsem ho nemohl poslat do prdele, tak jsem se rozjel ... vystoupil a šel jsem si dát pivo :)
Ještě ten večer se to vytáhlo, pak do toho sednul majitel, že s tim kousek popojede, ujel tak 15m a nechal to tam dost podobnym způsobem 3dny stát, to už jsem šel radši pryč :)