JAFMAN: Tak uz je na case, ne?
Treba je to konecne dozene, ze zacnou platit aspon trochu srovnatelne penize a ne ze pak nekdo chce abysme za 30 000kc z toho pomalu nevylezli. K cemu by to,mohlo vest? Naklad se tam dovest musi, az to zacnou vymahat i v D, B, NL apod., coz je otazka casu, tak ty platy proste srovnaji nebo skonci.
Hold se ta doprava o neco zdrazi, ono kdyz to pak nemuze odvest levneji ani Polak, Bulhar apod. tak nic jineho nezbyde... A nebo pak uz budeme jezdit jen do Ruska :D
Jinak mate nekdo zkusenosti s rozvozy kolem komina, jde o aetr. Typek mi tu tvrdi, ze vozim pouze jeho zbozi a aetr moc resit nemusim, kdyz rikam ze je to picovina, tak pry do 50km v okoli je to v pohode, mam zato ze tohle plati jen pro mhd a verejny sluzby. Dopisuju si aspon kolecka do pauz, to ze mi ma vytisknout dovolenou nechape a pry zbytecnost :D
Kolega, co ma pribehy jakoze 20let s avii, jak mu na care do odstavneho bouchlo kolo kvuli tem ''vroubkum'', jak se v Dansku naucil pit vodu apod. srandy :D si ze me dela prdel, ze to moc resim, typek zatim dostal na czk pokutu kolem 280 000 :D
Cinnosti neprepina a ma celou dobu kladiva a pry ze tam ma pauzy dost za ten den, to ze jsem mu vyndaval kolecko po 17h je pry taky v pohode :)
Jinak nevim co je teda na tom pravdy, ale pry vam za telefon v ruce tady nastrihnou ridicak a na podruhe uz cau. Je fakt, ze tu fizla nepotkam, ale kdyz jo, tak to asi stoji za to :D Sviti jen predni prava mlhovka, dalkovy do nebe, zadni levy z pulky rosekany, prava zadni sviti z pulky, zarovky asi nedostatkovy zbozi :D