• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SM3Řidiči z povolání (Zkušenosti, rady, AETR, zaměstnavatelé, .... )
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SM3: jj, jen v Německu, takže jseš v poho;)
    SM3
    SM3 --- ---
    Co pouzivate za navigace? Mam Igo primo v cinsky krabicce a nemuzu si ho vynachvalit ted me vyborne protahl do centra Londyna, mam s nim za sebou Pariz, popisna cisla, POI apod. bez chyby, k tomu 1-2x rocne aktualizace. Pokud byste mel nekdo Dynavixe (Tera/Tir), tak by se mi hodil data.zip a nebo aspon slozku 480x272 - dostal jsem to na vyhozeni a chci do toho do zalohy narvat Igo. Ty mapy muzu nekam nahrat chce to jen krabicku s Win ce 6.0 ;)
    SM3
    SM3 --- ---
    COCOBRYCE: COCOBRYCE: Me se to (zatim) moc netyka, ale v podstate s tim souhlasim, at mi firma zaplati hotel, kdyz me chce drzet venku... Jinak to chapu, ze udelas 24h bezproblemu nebo pojedes chrapat za hranice :) Oni to Nemci urcite nejak vymysli, aby se to nedalo moc ochcavat. Na fb jsem cetl perly jakoze typek bude vozit stan, bude delat 44,59h apod. blbosti, na to jsou nemci urcite zvedavy :D Jinak predpokladam, ze ten zakaz plati jen v D, resp. mam 58h v UK a kdyz me capnou v Nemecku, tak mi muzou polibit, protoze to nebylo na jejich uzemi?
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    COCOBRYCE: takže mi jde o to jestli můžu dělat zkrácenej víkend jak dlouhej chci nebo můžu stát max 24h?
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    jak si vykládate ten zákaz spaní v D? prej se nesmí 45, ale 24 můžeš, tudíž zkrácenej víkend, ale to je přeci i když udělám 44 nebo 28 bo 36, navíc je dost nereálný zastavit, obzvláště v říši, v sobotu ve 22:00, abys udělal 24hp a moh v neděli ve 22:00 po zákazu vyrazit....jako nechci bejt průkopník, čeká mě víkend venku právě v D, tak jestli radši nezůstat na Lauťáku ve Francii, každá hodina nad je prej za 60e pro šoféra a 180 pro firmu a přijdou na to při kontrole karty, takže se 28 dní + potit strachy...
    a eště napínavější to bude o prázdninách, až začnou víkendový omezení, to už se asi nedopočítám, jak se dostat dom...to je zase vynález:)))
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SUMPTN: na tu zapomněla :DDD
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    COCOBRYCE: s okurkou? :D
    MARTENX
    MARTENX --- ---
    COCOBRYCE: skřínová dodávka mercedes, rok stará, tedy nová. nebyl důvod ji stavět kvůli nějakým technickýmu stavu, přeložení atd..
    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SM3: na bufika jsem taky nad ránem myslel

    Anglie bez deště a větru není Anglie:)

    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SUMPTN: a já v Kéglu dostal kafe z automatu a obloženou hnusnou housku;)
    DRED
    DRED --- ---
    SM3: hele kdyz ta benzina ma oznaceni moto nebo tak nejak(nema to kazda) ma vzdy sprchy gratis ;) jo jinak rizeni na druhy strane dalnice vse ok dokud jsem nevyjizdel z firmy a automaticky dal kruhak po nasem a v malejch vesnickach a kruhace to zezacatku pro me bylo hekticky
    SM3
    SM3 --- ---
    DRED: Ja tu ridim poprve a pohoda, nevadilo by mi sem jezdit casteji...
    Prekvapili me sprchy na benzine, typek ze 5liber si rikam, ze pohoda cekal jsem 10, vzhledem k cenam parkovani :D Ale prachy hazi do krabicky od masla za sebe, pri vraceni klice mi tech 5 vraci ze to byl jen deposit na klic a clovek se tam ani nestitil stoupnout na zem :)
    Zitra si pujcim osobak do mesta na zkousku sedet vpravo...
    DRED
    DRED --- ---
    SM3: anglii sem jezdil rad ale ve skotsku sem nepotkal hezky pocasi a ani sem moc nerozumel tomu jejich nareci a vsechny hajzly co sem tam potkal me evokovali scenu z trainspotingu....v italii vedro jak svine tenhle tejden tu tedka obcas hrozne chcije ale aspon se da v noci spat uz na me ceka novej man s nezavislou klimou atd nastesti ale musim jeste dovest do cz toho puvodniho kterej se musi dat do stavu netryskajici nafty vsude okolo...
    SM3
    SM3 --- ---
    DRED: Pekny :/
    Ja se ted valim v Birminghamu a mam pomalu chut si pustit bufika :D fouka jako svine a docela kosa. Vcera jsem prijel z Londyna kde bylo vedro, ze se pomalu nedalo spat a blbych 220km a asi bude bufik na chvilku :D
    To ze tady pomalu 5x denne chcije mi prijde uz za tech par navstev normalni, bych si rikal, ze je neco spatne kdyby aspon 3x denne nezaprselo :)
    DRED
    DRED --- ---
    SM3: v pondeli iveco v milane 4h sedel sem na schodech jidlo voda zadny a chcal sem jim za dodavkou rozmlacenou....vykradli nam sklad a auta takze sem si jel menit okynko na nejnovejsi daily kterou sem mel 2 dny jako nahradu za mana kterej tejden hulil jak prokoplej a pak uz ten vstrik odesel tak ze strikala nafta vsude kolem mam to umyty naftou az po zadni vrata...
    SM3
    SM3 --- ---
    Ten zakaz 45h pauzy v D plati jen na jejich uzemi predpokladam. Mel jsem vcera 58h v Londyne (ukonceni/zacatek UK) do zitra budu mit neco dost podobneho a jeste se to zopakuje 2x do pristiho tydne, v podstate tu jen furt stojim :) Ucty za hotel nemam, spal jsem u znamych.
    Mam ty dny volno a muzu klidne do mesta apod. zadne hlidani auta, mam ucty z placenych parkovist, tak by mohli drzet hubu, ze to bylo v UK a ne v D?
    SM3
    SM3 --- ---
    SUMPTN: Tak to ma byt ;)
    V Manu v Cestlicich mi dali kavu, vodu a na stul krabici teplych kolacu, cekali jsme tam dva, tak jsme se slusne prezrali :)
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    Tak me dnes ve Wörthu nazyvali kundou, ale musi se nechat ze se o me pekne starali :)))

    COCOBRYCE
    COCOBRYCE --- ---
    SM3: jj, já s tebou souhlas, ale někomu to prostě nevysvětlíš :)))
    SM3
    SM3 --- ---
    COCOBRYCE: Tak ono co mas delat, kdyz nikde neni ani sjezd, taky jsem takhle stal v D a cekal, ze prijedou, nastesti nic, ale lepsi nez mit 5,5h cukani :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam