• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    PEDRO

s ID MRTVYKOTE a diky za skvělý fotky od ID MORPHLER. Tetování je zatím in progress a už se nemůžu dočkat na finish a poslední fajne úpravy. Díky

BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    Tetuje zde někde Čejenama a měl by možnost mě ho půjčit ,rad bych to sním zkusil.Náklady na cartridge uhradim.Lokalita Praha-Mladá Boleslav
    _JULIE_
    _JULIE_ --- ---
    Prosím, nenašel by se tu někdo , kdo by byl ochotný dát mi nějakou "technickou průpravu" k tetování? Zatím zkouším na sobě a dobrovolnících, ale nějaké vychytávky nebo technické rady moc uvítám. Ráda bych i třeba někoho jen pozorovala při práci, abych něco pochytila.. Výtvarnou stránku asi zvládám a vybavení mám svoje dobré-cheyenne..
    Uvítám třeba i odkazy na nějakou literaturu nebo videa, filmy. Díky moc!
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Zdravím, víte o někom, kdo by v Praze za rozumné peníze opravil stínované tetování? Člověk, co mi ho dělal asi nefunguje.
    WALSH
    WALSH --- ---
    díky za typ ...ono pujde i o podobnou tematiku takže super
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    to samozrejme muzes taky, ale bylo by asi lepsi si nechat dat prupravu. pokud se nepletu, tak by ses mohl obratit na ID MSTATTOO, který myslím dělá taky bez strojku.
    WALSH
    WALSH --- ---
    nebo si hodim pár zkušebních linek metodou pokus omyl někde na stehně a přetetovat se to dá vždycky :D
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    myslim,ze by bylo nejlepsi se jit podivat na to jak nekdo tetuje. vysvetlit ti to muze kazdej jinak
    WALSH
    WALSH --- ---
    Jo bez strojku .Prostě handmade tattoo .Něco máo mi vyhodil youtube něco málo jsem našel tady v jinejch forech .Ale jak to znám co na netu vypadá hrozně jednoduše .tak taková sranda neni.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WALSH:nerozumim tomu. chceš si pořídit pouze jehlu a s tou se tetovat? bez strojku, nebo s paličkou?
    WALSH
    WALSH --- ---
    Snad to tu moc nenarušim blbym dotazem .Zvažuju menší tetování sám sobě .Když hledám na netu většinou mi to hází odkazy na podomácku stavěný strojky .Já uvažuju jen jehlu ....je mi jasný že koupim barvu koupim originál jehly ..spíš mám problém s technikou jak si hlídat hloubku vpichu.Popřípdě dělat vpich jen rukou nebo třeba lehce klepat na jehlu?
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    Pedro

konečně po dlouhé době něco co stálo za zmínku! #geometry #dotwork #sacred
    LAIO
    LAIO --- ---
    GUMIDEK30: ...já včera zapomněl vyfotit:-(
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    LAIO: jj určitě, poprvé jsem držel strojek v ruce :) o víkendu přidám ještě něco ze své začátečnické dílny :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    GUMIDEK30: ...super...to se dá ještě parádně vyšperkovat;-)
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    taky přidám svůj první pokus se strojkem na sobě samém :) jinak trénuju dál, snad jednou budu dobrej :)
    https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...8566257_n.jpg?oh=c620cc911d0ad779213c134f2d8a23dd&oe=5512A7CF
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...na zvláštní přání...čtvrteční písmenková seance...

GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    BURYAN1: škoda, že jsem alergickej na červenou :( :D
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    BURYAN1: Tak kdo se hlásí?
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...malej dotaz na tatéři... řešíte, nebo uvažujete při tetování nebo při přípravě návrhu taky fakt, že na ten výslednej obrázek v kůži bude později chtě nechtě působit čas?! Sleduju lidi který maj nějaké tetování a často se ptam stáří, normálně jsem tak drzej že se klidně optam i cizích lidí...je zajímavé prvně jak na to reagujou a pak hlavně nějaké tetování ten čas celkem nemilosrdně vohlodá...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam