• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné

Tak pojďte s kůží na trh! Šikovní tatéři nebo zvědavý nadšenci, tady Vás obsloužíme.

Máte možnost ukázat co děláte a co Vás baví dělat. Chci vidět návrhy, práce a inspiraci. Máte dobrý návrh ale nikoho, kdo by ho chtěl pod kůži? Tady možná najdete.
    K pracím a návrhům dávejte VŽDY kontakt, jméno - allias, popř. název studia + adresu a kontakt. Budu z toho průběžně dělat seznam a dobře se pak filtruje!

Kdo má svého oblíbeného tatéra za kterýho by ruku do ohně položil, nechť učiní stejně.

Kdo hledá / chce něco pod kůži, ale nevím kam / co / kde, tady snad najde.

Nemám v úmyslu nikoho omezovat nebo 'cojávim', ale všechno má svý meze.

Spřízněné auditka:
    [ ORNAMENTAL / GEOMETRICAL TATTOO ]
    [ Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý ]
    [ návrhy na tetování (a neb co by se vám líbilo mít vytetované) ]
    [ Tetování, která pochází z dílen malířů a ilustrátorů // Echt original ]
    [ Vězeňská tetování - Criminal Tattoos ]
    rozbalit záhlaví
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: super náhodou. co se ti na tom nezdá?
    GEY_KO
    GEY_KO --- ---
    LAIO: koukám, Hynku, že sis udělal ze svý holky zkušební tetovací materiál :DDDDDDD
    LAIO
    LAIO --- ---
    No a moje vcerejsi pulnocni funky kerka... a uz to takhle delat nebudu uprimne receno...

SHEESH
    SHEESH --- ---
    MCCHAPO: chtělo by to vidět na živo, ale z fotky vidim, že jsou linky dost rozpité a různě tlusté. To bude po zahojení asi dost zjizvené. Hlídej si hloubku vpichu a rychlost tahu. Zkoušej nejdřív malou hloubku a přiměřenou rychlost. Koukej co dělá barva pod kůží (jestli se rozpíjet nebo jestli tam nějaká vůbec zůstane). Jinak si nacvič plynulé tahy, který se nedělaj pouze zápěstím, ale zapojuješ i loket a rameno do pohybu.
    MCCHAPO
    MCCHAPO --- ---
    Tak taky prihodim... Po zahojení dost suchá a loupavá kůže takže myslím že moc hluboko ?!?

LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...jojo...nekdo me ten dynamic doporucoval, ale tusim ze se jednalo naopak o bilou...
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: asi tak, ta panthera je dobrá na tlustý linky (13/14 atd.) Ale dynamic je univerzál a na začátek určo ideální.
    LAIO
    LAIO --- ---
    WALSH: ...taky hlasuju za Pantheru... Jeste jsem zkusil Kuro Sumi ale Panthera je moc fajn. ...nicmene kazdej si drive ci pozdeji najde to svoje taky podle druhu prace;-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    WALSH: Jakožto diletantovi na ostrým konci jehly mi přijde slušná Mom's.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    WALSH: Dynamic Black, nebo Panthera
    WALSH
    WALSH --- ---
    Další drobnej technickej .Nějakej tip na kvalitní černou barvu? Plánuju ty svoje první minimalistický pokusy .
    LAIO
    LAIO --- ---
    PETRA_INSOMNIAC: ...super...jinak mit ucitele je velke stesti, to ti spoustu casu usetri;-) hodne stesti a postuj jak pokracujes!;-)
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    LAIO: díky!:) chci brzo začít. myslím, že "dobrého učitele" už jsem taky sehnala - MAX/Hatumoa Tábor CZ.
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...zase drobnost, ale na nich se nejlip uci;-)

LAIO
    LAIO --- ---
    PETRA_INSOMNIAC: ...tetuj!
    PETRA_INSOMNIAC
    PETRA_INSOMNIAC --- ---
    návrh/watercolor tattoo/lištička - pravá noha/stehno

LAIO
    LAIO --- ---
    ...z dneska... motiv nic moc, ale tu barvu jsem si zkusil prvne.

LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...no celkem dobre, ale nekdy to neni uplne cisty po vyhojeni a nejsem uplne spokojenej. Casto je trochu poznat kde jsem to trochu zavrtal vic a kde jsem naopak jel trochu rychlejs...
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: čistý :) Jak se ti vlastně ty tvoje práce hojej? :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...vcerejsi minimal...

SHEESH
    SHEESH --- ---
    PAN_KACHNA: tak Lukáš z Inkoustu je zapálenej do motorek a dělá reálky. S ním by sis určitě pokecal :)
    PAN_KACHNA
    PAN_KACHNA --- ---
    Zdravim...rád bych se nechal tetovat a ocenil bych doporučení, u koho to realizovat...

Co chci -
    - jako fanoušek motocyklovejch veteránů, rockabilly a podobný kultury bych rád, aby se to promítlo i do tetování - tedy někoho kdo je s tímhle tématem ok
    - spolupráci při vytváření návrhu tetování a následnou realizaci
    - lokalitu Praha

Nevadí mi věnovat tomu čas a peníze, vzhledem k tomu, že to neni "ozdoba" na pár týdnů...chci ale aby výsledek stál za to.

Jakýkoliv kontakty a ukázky práce ocenim(třeba do zpráv), díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam