• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné

Tak pojďte s kůží na trh! Šikovní tatéři nebo zvědavý nadšenci, tady Vás obsloužíme.

Máte možnost ukázat co děláte a co Vás baví dělat. Chci vidět návrhy, práce a inspiraci. Máte dobrý návrh ale nikoho, kdo by ho chtěl pod kůži? Tady možná najdete.
    K pracím a návrhům dávejte VŽDY kontakt, jméno - allias, popř. název studia + adresu a kontakt. Budu z toho průběžně dělat seznam a dobře se pak filtruje!

Kdo má svého oblíbeného tatéra za kterýho by ruku do ohně položil, nechť učiní stejně.

Kdo hledá / chce něco pod kůži, ale nevím kam / co / kde, tady snad najde.

Nemám v úmyslu nikoho omezovat nebo 'cojávim', ale všechno má svý meze.

Spřízněné auditka:
    [ ORNAMENTAL / GEOMETRICAL TATTOO ]
    [ Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý ]
    [ návrhy na tetování (a neb co by se vám líbilo mít vytetované) ]
    [ Tetování, která pochází z dílen malířů a ilustrátorů // Echt original ]
    [ Vězeňská tetování - Criminal Tattoos ]
    rozbalit záhlaví
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...dekuju:-) ...ale tady musim podotknout ze to je velka spoluucast, pac se o to Monika poctive starala...
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: sakra dobře zahojený! thumbs up!
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...stari 12 mesicu... ...foceno telefonem LG nijak neupraveno...

STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    Niečo od Dahlie a Tmy :)

SIIMA
    SIIMA --- ---
    jj, taky se mi líbí čistý provedení.
    LAIO
    LAIO --- ---
    JAMMA: ...paradoxne se mi delala nejlepe...ovsem domecky to je "hitovka" ...to sem myslel ze me slak trefi. Kdyz jsem ten navrh videl, tusil jsem, ze s nima budou potize... Moje koncentrace presahla 100% a stejne jsem mel potize je tetovat "ciste" ...v pulce teto seance uz jich byla pulka znacne smazanejch. Musel jsem se rozhodovat jak si celou praci a na ukor ceho rozvrhnout. Bud neumazu nic, z vetsi casti, a pripravim se tak o veskerej komfort pri zapreni ruky, coz je pro amatera celkem nebezpecny a nebo si v pohodli jiste nslunkuju cast a co se umaze vic nez min doplnim fixou. ...prijit o domecky byl risk, ale zase je to utvar geometricky kdykoliv doplnitelnej fixou i v nejake zakladni "okometrii" ...proste to tetovani je neskutecne komplexni vytvarna cinnost...s kazdou dalsi praci me to vic a vic prichazi na mysl... Pokud me zdravi a stesti neopusti, v tomhle se chci zlepsovat.
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    LAIO: ta linka okolo? celkem respekt..
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...ja na to vzdycky zapomenu a pak se sam vztekam ze me to nejde vyfotit :-)
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    i feel you! příště prosím foť suchou kérku. takto nejde vidět detajly. :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...motiv neni muj, ale kamarad si nechal vytvorit navrh od nejakeho cloveka odnekud z pacifiku na polynesii a hlavu, uz vytetovanou, si privezl z Miami a me poprosil o dokonceni. Peripetie ktere kolem toho panujou nebudu popisovat a kamarad trva na motivu tak jak byl navrzen...no...rekl jsem si ze i tohle v ramci taterskeho sebevzdelavani musim absolvovat... ...neni to prdel vazeni pratele, to vam priznavam...a popravde je dost veci ktere bych na navrhu zmenil a udelal jinak...

LAIO
    LAIO --- ---
    ...rozpracovana zada... ovsem natisknout to rovne je celkem porcicka, vyfotit jeste strasnejsi a ty zada jsou docela tvarove celkem neposedna zalezitost. ...dnes jsem se dost poucil... @-|

LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...napodobne, urcite se rad zastavim;-) ...ja budu poprve na takove akci, tak jsem velmi zvedavej.
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    rad bych nejakou geometrii, ale u ty sovy je na me moc sovy :D
    jak je to vubec s listkama? Pletu se, jestli je potreba na kazdy den novy listek?
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    JAMMA: jop ;)

LAIO: tak se stav k inkoust stánku, rád tě poznám osobně. :)
    LAIO
    LAIO --- ---
    Ja prijdu v nedeli se podivat...;-)
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    SHEESH: se jedna o nejakou tu hexagon sovu, vid?
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    kérGUMIDEK30: porota na pražskym convention se vždy skládá z celebrity, člověka z oboru, umělce, nezavislejch lidí, atd. Landa je prostě známej face, kterej naláká tunu lidí na convenci.
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    stále sháním modela! měl by někdo zájem? :)
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    SAJKEDELIK: tyvoe, Landa byl je a bude rasista jak bič, jakou se to ohání tolerancí ? :D Jako jé čau Dane, seš rasista jak prase, ale já budu tolerantní k tomu a je to v poho ? hahaha tak to je zlo, konvence šla do háje už dřív, ale tohle teda je třešnička na dortu :) hehe jak někoho může vůbec napadnou pozvat Landu ? :D :D
    FORTY
    FORTY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam