• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHEESHTETUJU / TETUJEŠ / TETUJEME aneb ukaž co umíš - pro tetující, potetované a nerozhodné
    STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    DEINEIGE
    DEINEIGE --- ---
    tak prvni tetovani na me ode me za mnou..uz vim, co jsem udelal spatne..az se zahoji tak mozna ukazu, ale spis az ne..az to dalsi
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    Tak a je to tady a začínám reálně schánět tatéra, který by mi "opravil" a "oživil" mojeho gekona. Omlouvám se za fotky, ale pro ilustraci si myslím že stačí.

LAIO
    LAIO --- ---
    ...se trochu morduju s pismem... aneb, pak ro mejak "ucesu" :-)

LAIO
    LAIO --- ---
    ...dnes, plus nejakej mesic k tomu, "slavim" rok od sveho taterskeho pocatku. ...nejak ani neumim zanalyzovat co se me podarilo a co ne. ...ale to poznani do teto doby je nesmirne povzbuzujici a motivujici. ...citim ze v teto vytvarne cinnosti chci, musim pokracovat.
    SARMING
    SARMING --- ---
    Ahoj, přidávám něco ze své tvorby :-) jste šikovní, taky se teprve zdokonaluju

SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    JAMMA: Dik.
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    SALAMAN: myslim, že 5RL, max sedmička
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    JAMMA: Jakou jsi to dělal jehlou pls?
    JAMMA
    JAMMA --- ---
    neco mensiho ode me :) zkousim tetovat bez pouziti strojku..az nafotim, ukazu vic..tohle má asi tak 3 cm na šířku
    LAIO
    LAIO --- ---
    7star pattern

LAIO
    LAIO --- ---
    Love binary pattern

LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    Sovičky :)

LAIO
    LAIO --- ---
    ...trochu mimo zdejsi smer ale potrebuju s necim poradit... ...kdo z vas, nebo vasich blizkych pusobi v tattoo studiu a je ochotnej mi pomoct tak prosim do posty, neni to nalehave, ale pomerne dooost dulezite. ....diiiik vsem;-)
    LAIO
    LAIO --- ---
    SHEESH: ...dekuju:-) ...ale tady musim podotknout ze to je velka spoluucast, pac se o to Monika poctive starala...
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    LAIO: sakra dobře zahojený! thumbs up!
    LAIO
    LAIO --- ---
    ...stari 12 mesicu... ...foceno telefonem LG nijak neupraveno...

STANOTMA
    STANOTMA --- ---
    Niečo od Dahlie a Tmy :)

SIIMA
    SIIMA --- ---
    jj, taky se mi líbí čistý provedení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam